Minttu



snart kommer anna sen ska vi cykla visare till söder :) yes det blir lite kalas idag, vilket var länge sen för mig :p så vi får se hur det här slutar haha. mamma dumpade även av min minttu nyss, fy vad gott :D

nä ha en bra kväll, för det ska jag :D



 

 


bokat



yes, har bokat tid att  fixa naglarna på måndag :) skulle egentligen göra det idag men fick ju jobba ist :p ja idag jobbade jag min 6e stängning i rad så är någorlunda trött :p men är ledig ihelgen, tur de :p

ne ska hoppa i badet strax, fryssen efter man cyklat hem från jobbet. puuuh


:)


Fan


blir så less på mig själv att jag är så kass på att blogga. men har faktiskt bara haft stängningar iveckan plus hela helgen. så är rätt så trött när man kommer hem och då orkar jag inte blogga. har stängning imorgon med och på tisdag! så är bara att bita ihop. sen är jag ledig på onsdag :)

nej nu lär jag gå på toa :p men godnatt eller aa antar att ni sover nu.

natti!


- mamma jag älskar dig :) ♥

 







Sola



kom nyss hem från mammas jobb. fick med mig lite ljus o dyligt :) alltid lika kul att gå runt och kolla om det kommit in nå nytt. o självklart så får jag ju träffa mami :)

missy sitter i badkaret nu och kollar på vattnet som rinner ur kranen, slår med tassen på strålen lite :p ja hon verkar stortrivas där i :)

jag tänkte gå iväg och lägga mig i ett solarium nu. så skönt nu när jag bor här, tar ca 3 minuter att gå dit :)


 

 

 


Alltså..



..jag är så kass på att skriva blogg! vet inte vad jag ska skriva om längre.. finns inget vettigt i mitt huvud längre, om det nu har funnits :p

om ni har nå förslag om vad jag ska skriva om så skriv gärna. annars blir det av när det blir av..



bada



hej :) hur mår ni sisådär sista dagen på helgen? :) jag mår bara bra, dock tråkigt att helgen ska gå så fort :p fast man inte gjort något speciellt. ringde  mamma tidigare idag och frågade vad dom gjorde, dom skulle ut till vablo o kikade lite så jag bad dom att hämta upp mig innan :) så följde med dom ut. gick på ikea en sväng, köpte nytt täcke o lite små saker. bytte även tröja på gina som en knapp saknades. sen när jag kom hem har jag plockat lite här hemma och även dammsugit och nu sitter jag och myser i soffan med missy :)  tänkte hoppa i ett bad nu snart. lär bara orka resa mig härifrån :p

undra om det är nå bra på tvn ikväll?



Har precis...



lagat mat. korvstroganoff med ris :) sen så började det någon film kl 21 som jag tänkte se. Basic eller nått tror ja den hette. måste äta nu innan maten blir kall :p ha en bra kväll!




Skärpning..



ja, måste skärpa mig med mina nattvanor :p kan inte sitta uppe halva nätterna när man jobbar. visst har börjat sent den här veckan men ändå. alla mår ju bra med lite sömn, visst? :) så kanske dags att knoppa sig snart, så man är pigg på jobbet imorgon :) jobbar 12-18 imorgon så det ska väl inte vara nå problem.

nä nu ska jag försöka slita mig ifrån 2 and a half men, kommer bli svårt :p fast ändå slut snart..

nattinatti  :)





..


nu väntar jag att 2 and a half men ska börja :D så jälva bra..



work work work


självklart missar jag andra avenyn, som vanligt :p jobbar stängning idag. får väl kolla på avsnittet på hemsidan sen när jag kommer hem isället :)

ne nu ska jag klä på mig o dona innan jag åker till jobbet.


ciiaaaao


:)



har precis varit o handlat lite frukost o lite godis :) så tänkte mysa ner mig i soffan nu under filten och kolla om det är nå bra på tvn. robin kommer hem runt halv 9 så då ska jag laga mat. vårrullar o ris, så jävla gott :D







Ledig idag

 




nu ska jag iväg o lägga mig i ett sådant :) ska bli väldigt skönt! färgen från tunisien har ju försvunnit för länge sen så dags att få lite färg på sig nu när det närmar sig vinter, uuuhh ..

ha en bra dag :)




MAAAT




Sitter och väntar på att maten ska bli klar, det blir lasagnette! :D MUMS!





min lägenhet



jaa sitter här nu i min lägenhet med missy sovandes bredvid mig :) fixade internet idag så därför dålig uppdatering. men nu är jag iallafall klar med lägenheten (nästan) :p bara lite små saker här o där men det får vi ta när det kommer, känner inte för att hålla på nå mer :p inte idag iaf. har bara tagit det lugnt idag, adelina var förbi o kikade hur det blev :) bror kanske kommer förbi senare med.

nu ska jag kolla på ett avsnitt från andra avenyn! :)




Dålig uppdatering



förlåt för dålig uppdatering men har hållt på med flytten så har inte haft nå tid att skriva här. börjar iallafall bli nästan klar :) lite saker som ska skruvas upp, kläder som ska hängas upp, såå tråkigt :p så imorgon sover jag nog där. hoppas missy kommer trivas :)

ne nu ska jag åka ner till clas ohlsson o köpa en antennsladd, antennuttaget är ju på andra sidan av rummet än vad tvn är :p




RSS 2.0