Thailand 17jan-3feb








stress stress stress



ja och åter stress.. det är vad denna dag har bestått av. men egentligen mitt egna fel då jag bara skjutit upp allt och fick göra allt idag ist. men nu börjar allt falla på sin plats och jag har äntligen slagit mig ner på soffan :) 

har nyss tagit ett bad, skrubbat hela kroppen från topp till tå. så nu känner man sig fräsch :) målat naglarna osv. dock hann jag inte fixa gelenaglar på mig själv, eller rättare sagt så prioriterade jag bort det helt enkelt. men kan ju göra det där nere om inte annat :) 

så nu ska vi kika på Rederiet innan det blir läggdags. ska upp kring kl 6 och dona o fixa innan jag väcker Melissa sen åker vi och hämtar upp mamma och pappa halv 8. 


hoppas ni får det bra här hemma i sverige medans vi ligger på en kritvit strand och solar o badar! :) 







Tips




Beställde nyss denna produkt för endast 199kr, då den egentligen kostar 995kr. KAP! har dock aldrig testat den men har däremot använt mig utav Rivitalash och den funkar verkligen! så tänkte testa den här då den "bara" kostar 199. om ni ska beställa, använd kanpanjkod EXPRESSEN så får ni den för 199! :)








Godkväll

Har fullt upp här hemma så har blivit att bloggen har hamnat åt sidan. bara två dagar kvar nu och stressen börjar komma :p att man glömt nått att köpa. men det märker jag väl imorgon när ska packa. tvätta kläderna vi ska ha med imorgon också, även handla lite saker jag glömt. samt ringa polsen o kolla vart Andreas o Melissas pass är... paniiik liksom. måste ju ha dom, helst nyss tycker jag. men men. 


så ja, lite mycket i huvudet just nu. men annars så :) tänkte fixa med lite saker nu sen blir det sängvalsen. vill ju helst sova bort dagarna tills vi åker men det går ju inte ;) haha 




hemma!

Så nu är man äntligen hemma efter lite arbete. älskling ligger deckad i soffan och sover och jag har hunnit tryckt i mig 3 hårdmackor. och nu blir det nog sängvalsen. i helgen blir det mycket att göra. handla de sista vi inte köpt innan resan, tvätta kläder de vi ska ha med oss, ja osv. hoppas jag inte glömt något, men tror jag inte :) 

nåja, godnatt på er! 




Fredag!

Jobbdag idag, 15-22.15 sen så är det helg/semester! :) eller har väl haft semester snart i ett år ;) eller ja semester o semester :p beror på hur man ser det haha.  men BARA 4 DAGAR KVAR NU!! :D wiiihoo


Jag o Melissa ska klä på oss strax sen åker vi hem till Jossan o Vira och leker lite :) måste ju ses innan vi åker! 




9/1


Idag har jag städat bort julen. Skulle gjort det i fredags med orkade inte och så jobbade jag hela helgen. Men nu är det gjort, så skönt :)

Har även hunnit med stan en sväng, bytte storlek på Melissa solhatt och hon fick en jättefin tunika på polarn o pyret också :)

Och håller jag på o tvättar sen ska Melissa i säng och vi ska äta tacos, mums!


Över


Nu är denna jobbhelg över och jobbar inte förns på onsdag. skönt

Ska hoppa i badet nu sen mysa med älskling framför tvn. Blir nog Rederiet ;)

Skriver mer imorgon, är ganska så slut.


Hoppas ni haft en bra helg?? :)


Leklandet

Hejsan!
Idag har vi varit på leklandet hela dan med Marie, Isak o Liam och Jossan o Vira :) var jättekul men dock väldigt mycket folk. proppfullt redan då dom öppnade kl 10. Jag o Marie blev kvar strax över kl 2. 

Sen har vi inte gjort så mycket. jag har lagat mat till Melissa och till mig o Andreas. Melissa fick torsk med äggsås o potatis. och köttfärssås o spagetti till oss :)



så kikar på Jönsonligan på tvn nu o kikar runt här. imorgon ska vi fixa pass också.. 



3e Januari

Hej!
Dålig uppdatering de senaste dagarna. har inte riktigt haft nån ork då jag och Melissa åkt på förkylning. men det börjar försvinna och nu mår vi bra :)


Hoppas ni haft ett gott slut på 2011 och en bra början på 2012 :)



Idag är det 2 veckor kvar till Thailand!
som jag längtar :) så jag och Melissa har varit ner på stan idag och köpt lite grejer som vi ska ha med oss. men är inte klar än. solkrämer måste handlas. men vet inte om jag ska köpa spray eller kräm till Melissa.. NÅGON SOM VET VAD SOM ÄR BÄST?? :)

Sen är det väl en massa matburkar, välling, gröt o blöjor mm som ska handlas. men det gör jag på jobbet eftersom vi fick presentkort på 400 i julklapp. 


Nej slänga i mig lite mat innan lillan vaknar..




RSS 2.0