Måndag

Usch vad dålig jag är på att skriva här nu.. har fullt upp med lilltösen, och när hon väl sover så har man massa att göra eller så sover man själv :p men får skärpa mig!
idag så har vi haft Anna på besök här :) och Mellis fick en jättefin present!
Sen så gick vi ner på stan en sväng. jag uträttade lite ärenden på banken och posta även ett brev. skönt att man fått lite gjort iaf ;)
nu ska jag äta lite mat sen lägga mig bredvid tösen i soffan :)
lovar att det ska bli bättring här!
hejs

Bvc


Var hos bvc tidigare idag. vägde och mätte. även en läkare som kollade och allt såg jättebra ut :)

sen mötte jag upp Monika så gick vi och åt lunch :) ni som hängt med i bloggen vet att jag kikat på Tre Kronor. tror ni inte att Janet i serien kommer in och köper med sig kaffe :) ganska roligt faktiskt.


Ja idag blir vår lilla prinsessa 1 månad  ♥  gud vad tiden går fort!


Nybadad imorse :)



Nej nu ska jag amma henne lite sen ska vi vila tills pappa kommer hem från jobbet.



Vikt






Bvc

Godmorgon på er! :)
ska äta lite frukost alldeles strax sen klä på mig och ge Melissa mat innan vi ska till bvc. få se om hon gått upp och växt nått sen sist :) men det tror jag.
vi hörs lite senare :)

Har fått jättefina blommor av älskling :) ...

imag0143_1297689 (MMS)

Har fått jättefina blommor av älskling :) är världens lyckligaste! <3 hoppas ni får en underbar alla hjärtans dag.


Bjuden på mat

Man får passa på att skriva här medans lillan sover :) älskling jobbar hela helgen så jag och Melissa ska hem till mormor och morfar på mat idag :) skönt att man slipper tänka på det. så jag ska fixa mig lite nu innan hon vaknar till liv.
men ni får ha en underbar lördag! :)
hejs

Torsdag


Är hos mamma och pappa nu och ska fixa en bänkskiva som ska sågas av en bit. ska nämligen mublera om vardagsrummet idag :) passa på när älskling är ledig. så han ska äntligen få sitt databord som han tjatat om :p

så nu ska vi åka hem och fixa det innan det kommer besök senare..


hejhopp


Bvc





Besöket hos Bvc idag gick bra :) hon går upp och växer så det knakar, lillhjärtat mitt :) så det var skönt.




Måndag


Dålig uppdatering av mig igen.. men har passat på och njutit av tiden med min underbara familj och nu när Andreas varit ledig i 10 dagar. så imorgon börjar han jobba igen. lite tråkigt måste jag säga men får mysa med min prinsessa själv om dagarna istället :)

ja idag så tog jag med mig Melissa ner på guldfynd för o hämta mitt hänge som jag beställt. hur nöjd som helst! sen gick vi in på HM och Lindex. så fick med mig lite bodysar och strumpor och en pyjamas till Mellis :)



fick en kommentar om förlossningsberättelse. den kommer! måste bara hitta ork o skriva den först :) men lovar att den kommer upp den här veckan.

nej nu har lillan vaknat. hörs



Melissa 23/1-11



Mitt hjärta ♥




Torsdag

Godkväll! Idag så har vi haft Jossan och Sebbe o Vira på besök :) trevligt, och Melli fick en jättefin present. :) och så fick hon en massa kläder av Vira. Efter de gick vi ner till babyproffsen och skulle kolla på en vagga men fanns ingen så vi åker upp till barnetshus imorgon. Nej nu ska jag fortsätta mysa med min familj :) tänkte bara uppdatera att vi lever och mår bra :) kram

RSS 2.0