Home



kom hem för ett tag sen, och kom ut ur duschen precis :p är grymt trött idag. fattar inte. ringde gavlegårdarna idag och frågade om det var ok om pappa kunde hämta ut nyckeln och det var de, om jag skrev en lapp att jag godtar det :p

nää måste börja packa lite saker nu, börjar kännas lite stress. hejdå roliga blogg



andra avenyn


väntar på att mamma ska komma och hämta mig nångång :p så vi kan packa allt osv. känns lite stressigt nu.. snart torsdag liksom :D men vi ska nog bli klar idag. slipper göra mat med, äter hos mamma o pappa :D överlycklig haha. så jobbigt att göra mat juu :p

juste, är ju andra avenyn kl 21. får inte missa! ;)




Stress


jobbet ringde för ett tag sen och frågade om jag kunde jobba 10-18, klart jag kan de :)  dock lite stressigt med att packa mina grejer inför flytten men får göra det efter jobbet ist. jaaa det löser sig ;)

nu ska jag försöka slänga i mig frukost. ha en bra dag iallafall!






Hejhopp!


 ja idag är det måndag, betyder att det är bara tre dagar kvar tills jag flyttar, yeees! :D så imorgon när jag är ledig hade jag tänkt åka hem till bomhus o packa allt. kan ju inte ta så lång tid, så mycke saker har jag ju inte :p haha. dock skruva isär saker som säng, byrå o gaderob, tråk. :)

ne nu måste jag hitta på något att äta, är så hungrig.  sen iväg o jobba 16-22.15 :)










pigg piggare piggast



blä vad jag inte är pigg idag. och jobbar självklart stängning också. få se hur det kommer gå :p nee nu måste jag klä på mig o sen cykla iväg. men vi hörs i kväll :)






Saknar :(



Nära döden upplevelse


ja, det kändes nästan som så på jobbet, usch fick en klump i magen men visade sig att det inte var de jag trodde :p



Fredag



kom nyss hem efter har varit i valbo med anna o shoppat lite :) gick runt på ikea o kollade lite, fick med mig en del som jag ska när jag  flyttar (tråkiga saker) :p fick även med mig en kofta, bh o trosor och en halsduk :)

sitter nu och väntar på att jag ska dra till jobbet, börjar kl 4. sen efter det blir det nog bara lugnt för min del. men därimot inte imorgon ;)

nä lär ringa ett samtal nu :)



Onsdag



jag är så kass på att skriva. jag får skylla på att jag är förkyld, jävla hosta som aldrig kan gå över, blir så arg! sen har jag sån jävla mensvärk så att jag kan spy snart. usch.. tur att jag är ledig idag iallafall.

pappa kommer även hem idag :) inte sett han sen dom åkte utomlands. sen åkte ju jag iväg dan innan dom skulle komma hem, och under tiden jag var borta så åkte han iväg o jobbade. sen ska jag hämta min morbror idag på tågstationen som har varit i Ungern i en månad.

nej nu måste jag lägga mig i fosterställning!





Söndag


hej bloggen! var ju på bio igår, flickan som lekte med elden. den var jätte bra :) så nu måste man ju se den tredje filmen som kommer ut i november.

ja, vad händer idag då? blir nog bara lugnt, har tvättid 19-22. måste tvätta jobbarkläderna :) tänkte att man kanske åker till mamma en sväng medans man har kläderna i maskin. och en sak som jag MÅSTE GÖRA! packa upp min resväska - nej har inte gjort det än :p haha. så det ska också göras idag. nej nu ska jag äta något, magen är hungrig! :)



Lördag



Vi sitter här med en rom o cola och ska snart pysa ner till church street o äta :) mums! sen ska vi gå på den nya bion "flickan som lekte med elden". så vi hörs nog senare ikväll :)

ha en bra lördagskväll! :)

kraam 



Någon mer än jag..




...som ska kolla på denna film nu kl 22.00? :)






Torsdag



hejhej. förlåt för dåligt uppdatering men inget roligt som händer i mitt liv just nu, har inget att skriva om förutom att jag jobbar typ varje dag men hur kul är det att läsa liksom :p men ska bli en ändring. bliderna från Tunisien väntar jag på att få av emelie och marie. men dom har mycket plugg så det kommer väl ta ett tag. så ni får helt enkelt vänta :) ska göra så gott jag kan för att det ska gå lite fortare.

idag skulle jag på nå informationsmöte hos gavlegårdarna, men blev inställt till 12 oktober ist. idag är det bara 2 veckor kvar tills jag flyttar också :D fan vad jag längtar! dock mycke pengar som kommer gå åt, men de är det värt.

ne ska ta fram köttfärs ur frysen nu, hade tänkt o göra köttfärssås senare :)

kraam



Charles änglar :) (barkillen nere på hotellet som kallades oss för de)




Förkyld



Heeey! hur är det mer er? :) själv så håller jag på att bli förkyld :( snorig och tung i huvudet. mamma kom förbi med ipren så hoppas det blir lite bättre iaf :) gick bra på jobbet med, jobbade bara 5 timmar. idag är det idol och andra avenyn på tvn, så ni vet vart jag kommer hålla hus, SOFFAN :D men vi hörs senare ikväll 

kraaam  :) 


underbart


Hejhej! nu är jag hemma i kalla sverige :( buuh. aa eller kom hem inatt halv 1. åkte till mamma direkt, hade inte sett henne på 3 veckor :) jaaa, kan säga att vi hat haft en underbar vecka! massa sol och bad, kamelridning o åkt katamaran ute på havet :) vi hade väldigt tur med vädret iaf, regnade bara en kväll.

nä nu ska jag laga lite mat, ska bli så gott med svensk mat :D haha.

ha en bra lördagskväll! :)  kraam


Vi har det skit bra här :)



Bild från igår :)




vi håller på att gör iordning oss, ska ut och äta :) sen blir det nog en god drink efter det. hur har ni det i sverige då? :) saknar er mamma o pappa! robin med självklart!

 

 

KRAM!

 

 


Lovely


hejhej. tänkte bara säga att vi har det underbart här! så himla varmt här, smälter bort :p vi har legat på stranden hela dagen, solat o badat :) måste vara tråkig o sova nu, ögonen klarar inte av nå mer. emelie o marie har redan deckat. haha. men vi hörs imorgon. slänger in lite bilder :) blev inte så bra bilder eftersom jag tagit med mobilen.


godnatt  kraam






















Framme



flygresan gick jätte bra. nu sitter vi på hotellrummet och äter frukost :D det är jättevarmt här, svettet bara rinner :p ungefär 35 grader. har inte tid o skriva mer, ska ner på stranden efter :) men skriver när jag kommer hem!

ha det så bra! 

kram S


SNART SÅ :D



sitter hos mamma o pappa nu, glömde lite saker igår som jag inte packat ner :p börjar känna mig lite pirrig nu faktiskt haha. mes som jag är :p vi åker från gävle kl 6 ungefär. planet går 22.15. men ska parkera bilen osv så det tar väl tid. kommer nog inte skriva nå mer idag, kanske när jag kommer fram. om jag orkar så att säga :) men ni får ha det så bra här hemma i sverige medans jag ligger på stranden och har det bra ;) haha.

puss o kram



Där kommer jag vara imorgon! :D




Tvättar



Hejhej! hur mår ni? :) själv så mår jag bra, känner mig lite stressad bara :p har inte hunnit packat än. men det går fort ioförsig :) håller på att tvätta nu det jag ska ha med mig. tänkte åka till affären medans tvätten är i maskin o köpa de sista, glömde köpa hårinpackning så det ska köpas :) men skriver lite senare.

ha det bra så länge! :) 



Godkväll



ligger lite halft här i soffan, helt slut. ont i huvudet har jag också. druckit dåligt med vatten känner jag. sitter o googlar lite på hotellet, riktigt najs! :D längtar som fan nu, men inte långt kvar :) hade trådlöst nätverk på hotellrummet så tar nog med mig datorn :)






Verkar najs va? :) vill åka nu nu nu!!

nä ska sova nu, så jag orkar med att jobba imorgon. sen ska jag tvätta o packa in i de sista. har inte ens packat eller tagit fram vad jag ska ha med mig :p godnatt o sov så gott, för det ska jag! :)


kram



Jobba


 
kom precis hem, varit på stan o köpt lite saker som jag ska ha med mig :) dom ringde från jobbet tidigare och frågade om jag  kunde jobba så 16-22.15 jobbar jag :) ne nu ska jag fixa matlåda sen åka :) men vi hörs senare ikväll!

kraam


BOKAT :D


nu är det bokat och betalt :D Tunisien here we come! hamnar på ett 4-stjärnigt hotell med strandläge och 0m till centrum :) går ju inte att bli bättre!

har lite bråttom nu, ska hämta upp anna kvart över sen åker vi och hälsar på gamla skolan :)  hehe. hörs sen när vi kommer hem, så kan jag berätta mer om resan :)

kram så länge


Hemma



japp, nu är jag hemma från jobbet. fick börja 10 istället för kl 1. var jätte mycket att göra, kul tycker jag för då går tiden så fort :) tänte åka iväg o sola lite, lär ju börja bygga upp brännan inför resan haha :p sen ska jag till emelie efter hon slutat jobbet kl 9 och boka resan :D så som det ser ut nu blir det nog grekland, men vi får se! :)

ne men vi hörs senare ikväll :) är ledig imorgon också, så ska passa på att gå ner på stan o inhandla de sista som jag ska ta med mig när vi åker.


kraaaam



RSS 2.0