...


Hej bloggen!
hur är det med er? :) med mig är det bra, men trött bara. skulle ha jobbat idag 15-22.15. men chefen skickade sms och frågade om ja kunde börja 12 istället. så jaa varför inte, pengar liksoooom ;) så är helt slut nu. börjar 2 imorgon så det är ju skönt iallafall.

nää nu ska jag vara tråkig och kolla på tv, two and a halv men nu :D asbra!

kraaaam och godnatt!

Glaaaad


Hej underbara! men är det inte kanonväder ute! :D blir så glaaaaad. fast självklart jobbar man ju när det är fint. men är ledig i helgen så hoppas på fint väder då :) jaa ännu en dag på jobbet och det har gått bra, dagen har gått jätte fort. skönt!
så nu har jag hunnit med att slänga in två tvättar i maskinen, blir nog två till efter de. så skönt och få allt tvättat :) 

jaa apropå jobbet, så fick jag med mig jobbtelefon hem. hur lyckas man?! haha ;p jaa fast har ju varit helt virrig hela dagen så det förklarar nog en hel del :p

ne nu ska jag laga mat :)

kraaaam


Godkväll :)


Var ner på stan tidigare, hittade lite smått o gott :) en mascara iallafall, vilket jag var tvungen att köpa eftersom min är typ slut som ja har :p så det blev en Maybelline Colossal Volum, som är gul. ingen aning om den är bra men kan väl testa o se :p sen fick jag med mig ett par Tiger jeans från blå, skit snygga! visar bild på de jag köpt ;)

uffe, anki och emma åkte hem för en halv timma sen kanske :) fikade lite och fick paket, eller snarare pengar. TACK SÅ MYCKET! :D

har inte hunnit äta något idag så funderar på om jag ska göra något. orka liksom?! men måste ju eftersom jag lär ha matlåda tills imorgon :p så blir väl att jag gör lax o potatis, mums!



Någon som använder den? och vad tycker ni om den? :)



precis lika jeans som jag köpt, skit snygga! tiger of sweden



Randig tröja och jeans leggings från gina tricot



även Missy fick en sak, en vippa med fjädrar på som hon älskar :)


Anki tyckte jag var lik flickan på kortet :) hehe. åter igen, TACK FÖR PRESENTEN! :)



ne godnatt allesammans. hörs imorgon efter jobbet :) jobbar 10-19.

kraaaam

underbara väder :)



mmh så skönt att solen äntilgen kan komma fram :) skönt när man är ledig också. tänkte gå ner på stan en sväng och kolla om jag hittar något :) måste iallafall köpa en mascara, akut! ;) haha . nää men har ju inte haft tid att köpa någon eftersom jag bara jobbat sent hela tiden typ. få se om jag kommer hem med något plagg också, vilket jag hoppas på ;)

men vi hörs sen nnär jag kommer hem :)

kraaam så länge

sååå skönt...


att vara ledig imorgon! har verkligen längtat :) nu när jag har jobbat hela veckan samt helgen så ska det bli så skönt att vara ledig imorgon. lär ju ner på stan också, inhandla lite nyss vilket var hundra år sen kände det som. ny mascara behöver jag o lite kläder förståss ;) så får det om jag knallar ner imorgon då. men är det fint väder så vill ja självklart sitta ute ;)

sen efter kl 5 kommer uffe (svärfar) anki och emma tror ja :) ska fira mig i efterskott hehe. bättre sent en aldrig som man brukar säga :p

ögonen börjar bli trötta så ska nog gå och lägga mig snart :) men vi hörs imorgon gott folk.
godnatt! kraaam


äntligen lite sool :)


hejhopp! haft det trevligt igår med all midsommar firandet? :) själv så var min dag rätt så lugn, åt mat med mamma sen så åkte jag hem till missy.

och idag jobbade från 7 till 4. skit lugnt har det varit idag, o knappt något att göra. men dagen gick fort iallafall :)
så nu sitter jag hos mamma, har precis klippt hennes hår. o det blev bra :)

nej nu ska jag pyyyysa. ha en bra kväll :)

kraam



Glad midsommar :)


hejhej :) äntligen hemma från en dag på jobbet. kan ju säga att det har varit rätt så lugnt idag :) alla har väl åkt bort nu över midsommar. kan ju säga att det hade jag med gjort om jag inte jobbat. men men. så nu hade jag tänkt åka hem till mamma och umgås med henne och äta god mat :) kanske till och med nån bra film på tvn. men innan måste jag springa in på affären och köpa kattmat till Missy, börjar ta slut. och det är ju inte bra :)

så får önska alla en glad midsommar :)

kraaaaam

...



är så trött så orkar inte skriva nått idag, förlåt. men vi hörs imorgon!
ha en bra kväll :)  kraaam

trött som människa ;p


Godkväll bloggen :) allt bra med er? med mig är det bra, fast så himla trött, är verkligen inte van med att jobba såhär mycket :) men jag trivs och det är roligt så jag ska definitivit inte klaga hehe. ligger här i soffan med Missy på magen också, fast hon sover :) hihi sötnos! ligger och väntar på att sex and the city ska börja sen tänka jag gå och lägga mig :)
en dag imorgon också :p börjar kl 10 till 19. sen får jag se om jag ska skjutsa robin till sikvik, där han har sin båt. han ska nämligen vara ute i stugen över midsommar eller hela helgen, så han åker nog redan imorgon. så jag och Missy får vara ensamma hela helgen :) hehe

nej nu ska jag mysa med missy :) så godnatt folks!

kraaaam

godkväll



hejhej :) kom hem för typ 2 timmar sen men har duschat och varit och handlat en sväng :) dagen på jobbet har gått fort.
och imorgon börjar jag 10 till 20. 

ja, vad händer på midsommar för er då? :)
själv så ska man jobba, fast slutar ju halv 5 så det är ju lugnt, men börjar ju 7 dan efter.. likte tråkigt men. ska vara med mamma hela kvällen och äta mat o kolla på tv :) och även mysa med missy!

ne nu ska jag vara tråkig och mysa ner mig i soffan ;) hehe

kraaam o gonatt!




Godmorgon!


hallådär :) var riktigt skönt och vakna upp idag när man såg solen sken i genom fönstret :D så less på att det regnat konstant i 4 dar typ. så nu hoppas jag att sommaren kommer, på riktigt.

nu ska jag ge missy mat sen pysa iväg till jobbet, jobbar 12-21.30. så vi hörs då :)

kraam


hungrig :)


Godkväll :) sitter i soffan och kikar på tvn, meangirl på tvn fast kikar lite runt här med :p väntar på att robin ska komma hem så vi kan åka och köpa kina mat, gott! :) sen blir det lite tv tittande sen sova tror ja :) upp och jobba imorgon, fast börjar inte förns kl 12 :) så det är ju skönt.

ne nu ska jag ringa och beställa mat :)

kraaam


LEDIG ;)



Hej bloggen :) idag är jag ledig och det är sååååå skönt :) när man har jobbat en hel vecka plus hela helgen så uppskattar man verkligen och vara ledig. men börjar jobba imorgon igen. hela veckan plus helgen igen :p

jag håller på och tvättar nu, nått lär man väl göra när man är ledig :p kl 4 kommer mamma och hämtar mig, katta med familj kommer hem till mig sen och ska fira mig i efterskott :) hehe. dom kunde inte komma i fredags.
sen kommer troligtvis svärmor och göken o ska  fira mig :) så då lär jag åka och köpa lite  fika.

ne ska gå ner o ta reda på tvätten :)

kraam

trööött



godmorgon :) eller eftermiddag men jag vaknade för ett litet tag sen :p jobbade till stängning igår istället för kl 20. chefen ringde innan jag började jobba och frågade om jag kunde de. så ja, varför inte? ;) extra pengar hehe .
och när vi skulle stänga så vart de nå fel när securitas skulle larma butiken, stod att det var fel på fryslarm. han verkade vara ny för han visste ingenting om de. så vi fick ringa runt hela sverige kändes de som :p för att inte chefen svarade när vi ringde. sen 10 i 11 kom vi ut, så var skit trött när jag kom hem. därför jag inte skrev något.

nu ska jag äta frukost sen pysa till jobbet. jobbar 14 till 22. stängning idag med :p

hörs sen! kraam

jobb idag



ojoj, nu var det nån dag sen jag skrev här. men har jobbat varje dag så har inte orkat skrivit nått när jag kommit hem :p
men igår så kom iaf släkten hem till mig, trevligt :) fick massa fina presenter. sen kom tjejorna och deet slutaded med att vi hamnade på slicken. tack tjejer!

o gryyyymt trött är jag också, börjar jobba 12 till 20. fast skönt med lite pengar :)
nej måste göra mig iordning nu. men vi hörs sen, ja lovar!

kraaam :)

:)



Bästa 20års present någonsin :) Missy! som jag fick av min underbara vän Anna :D tack gumman!

nej nu måste jag pysa till jobbet!

kraaam :)

Ja må hon leva..


Ja idag är det inte en vanlig dag, utan det är min 20års dag!! :D yees så härdanefter kommer jag kunna handla mitt egna dricka på systemet (stolt) hahah :p nä men det är väl endå alltid skönt o göra det istället för att vara beroende av någon annan. dock är det väl tråkigt med vädret som vi har, regn och mulet :( jag som jämt brukar ha fint väder på min födelsedag..

nu måste jag vara tråkig och fixa mig sen dra till jobbet. sen efter jag slutat ska jag hem till mamma och fika :) sen kommer jag skriva hur min dag varit, inte för att det kommer hända nå speciellt men :p hehe

ha en bra dag! Puss

30 min kvar så är man 20 :D


Nu är jag äntligen hemma! eller har varit det i en halv timme men hoppade in i duschen direkt. gud vad kul det har varit idag, grymt mycket folk måste jag säga, mer än vad jag trott :) det var fullt kaos mellan 18-20. men gick hyffsat bra endå :)

så imorgon börjar jag 11-21. och fyller även 20 imorgon! :D vilket jag får fira med mamma efter jag slutat. pappa är ju i norge och jobbar.

nej nu måste jag äta nått (fick äta min lunch på 10 min idag). så ni kan ju förstå att jag är hungrig :p hehe

men godnatt så hörs vi imorgon!

puss&kraam

1 dag kvar :)


Godmorgon :) har precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning snart. drar till jobbet om en timme ungefär :) så då är det bara och fixa det snyggt tills vi öppnar, guud va kul :D längtar juu hehe.

och imorgon så fyller jag 20 :D känns skönt! fast jobbar 11-21. men ska hem till mamma efter jag slutat på fika :) sen på fredag kommer hela släkten och ska fira mig :)

ne nu ska jag fixa mig lite sen dra till jobbet :) men jag hoppas vi ses sen om ni kommer och kollar in den nya butiken :D

kraaam

ÖPPNING IMORGON! :D


Hejhej bloggen! jag somnade framför tvn när jag kom hem från jobbet :p hehe. har gått jätte bra idag, plockat upp alla pallar, fixat och gjort snyggt! :) så nu ser det ut som en riktig butik :) så nu är nästan allt klart inför öppningen imorgon :D spännande! så jag börjar kl 12 imorgon, ska vara med på en liten utbildning där man ska få lära sig att tömma cashguarden (kassasystem) slutet av sitt pass eller stängning. så det kan ju vara bra att veta :) sen är det bara frontning och städa o göra snyggt till kl 17 då vi släpper in VIP. sen kl 18 är ni VARMT VÄLKOMNA IN :D så jag hoppas ni kommer och hälsar på hihi.

nej ska duscha nu sen lägga mig i soffan med missy :) mysigt! men vi hörs imorgon :)

natti natti pusssss (:


Tittut :)


Jossan och jag på firma festen i lördags :D




Willys gänget!

2 dagar kvar :D


Godmorgon!
åh vad jag är trött :p vill sova mer! o mysa med kissen :)
idag är det kassautbildning på jobbet, sen fixa det sista till öppningen imorgon! hoppas ni kommer och kikar in  :)

bara 2 dagar kvar tills jag fyller 20 :D systemet haha. nä men skönt och kunna fixa sitt dricka själv liksom.
ne nu ska jag klä på mig och mysa lite med missy. men vi hörs ju såklart när jag kommit hem från jobbet :)

ha en bra dag! kraam :)

Godkväll :)


Det gick jätte bra hos tandläkaren, inga hål alls :) weeho. mycket skönt.  sen efter de kom jossan på besök :) vela ju se missy. fast hon sov nästan hela tiden :p

sitter i soffan nu och kollar på Lilla jönssonligan :p och leker med missy samtidigt, så söt hon är!
ne nu ska jag leka med missy, lär även lägga mig tidigt för ska jobba imorgon kl 10. kan tänka mig att det är mycket o göra eftersom vi öppnar på onsdag! :) ni har väl inte missat de? :)

pappa kommer inte vara hemma när jag fyller år :( han åker till norge imorgon o jobbar, tråkigt.

Godnatt på er alla :)

kraam


..



nu ska jag iväg till tandläkaren, så önska mig lycka till nu :) hehe  hörs när jag kommer hem.

kraaam

Måndag



Godmorgon :) har ni sovit gott? för det har jag :) kissen har bara legat o gosat med mig hela natten, skit söt :)
har inte kommit på nå namn än, därför jag säger kissen :p hehe fast kallar henne för missy nu.

håller på och tvättar nu, lika bra och göra det nu när jag är ledig :) så man får något gjort. sen kl 3 ska jag till tandläkaren, hoppas hoppas att jag inte har nå hål, för då blir plånboken tom :p haha

fyller ju även år på torsdag :D yeey längtar! fast slutar 21 då men :)

nej nu ska jag mysa med kissen, sitter här bredvid mig och leker med sin svans :) hehe lättroad eller vad ;p

kraam så länge

trött



heeeeeej. nu är jag hemma. eller har varit det ett bra tag men bror har varit här så har inte orkat suttit vid datorn. eller jaa, han är ju kvar ;p ligger i sängen med elviiiiis :) fast det är ingen elvis eftersom det är en hona. robin kommer bli arg, han som vela att den skulle heta elvis :p kan väl heta så endå fast det är en hona? :p haha. eller nån som har nå bra förslag på namn kanske? :)

yes hon ligger o sover nu i sängen, jätte liten o hur söt som helst! min gobit.
ne nu ska jag mysa med den:) så vi hörs senare





visst är hon en gobit :)

Godmorgon :)



Har varit vaken i en timme ungefär, skjutasade mamma till jobbet så jag kunde ha bilen idag. ska ju hämta elvis :D så ska hämta Anna efter kl11 sen åker vi till söderhamn :) hon skulle också ha en kisse med sig hem, mysigt!

igår var det ju firma fest! var grymt trevligt måste ja säga :) men berättar mer när jag kommer hem, är så hungrig nu så jag håller på att dö :P


hörs sen! kraaaaam :)

Natti



Förlåt att jag inte har skrivit nånting idag. men jobbade 8-18.30 så då kan ni nog förstå att jag är trött :p hade ca 120 pall som skulle plockas upp. butiken ska ju vara klar tills nästa veckan på onsdag för då öppnar vi :) så därför det är skit mycket att göra! men vi var så duktiga allihopa och blev klar, så vi slapp jobba på söndag iaf :) tur de! hehe

och imorgon är det personal fest :D spännande! så imorgon går bussen kl 11 till högbo där vi kommer hålla på med 5-kamp osv :) trevligt, får lära o känna alla mycket bättre då. sen senare på kvällen ska vi ut och äta :) berättar mer om det på söndag ;) 

ne funderar på om jag ska hoppa i säng nu, är så himla trött. har ju typ sovit fram tills nu. legat på soffan o slumrat till då o då :p så lika bra att jag går och lägger mig istället :)  

Godnatt  puss&kraam !



Jag och Joss på jobbet ;)



Var tvungen och ta en stödvila efter ett hårt arbete ;)


Snyggjosef!

fixar min bärbara


Hej! har haft utbildning idag 8-17 så därför jag inte kunnat skrivit nått. säkerhet, brand och HLR (hjärt och lungräddning). var rätt så kul faktiskt :) mycket saker man fick veta som man inte visste!

yes så när jag kom hem så åkte jag och hämtade min dator direkt :D weeho! så nu håller jag på och installerar den men det tar ju sån tid :p hehe. inge tålamod jag inte. så sitter på stationära nu, skönare sen med min bärbara, kan jag sitta överallt ;)

ne ska sätta mig o fixa den nu. hörs sen när jag sitter vid den hihi

kraam :)

Duktiga jag :)


NU är jag äntligen klar med e-lerningen, så nu kommer jag få diplom. duktiga jag! :) hihi. har suttit med det sen kl 6! så skönt att det är över nu. hungrig är jag också, inte ätit nått sen lunchen på jobbet. men har ingen ork att göra något heller.
ne ska skära upp min ananas nu och mysa framför tvn :) ska upp tidigt imorgon, ska hämta upp jossan och agnes också :)
så vi hörs imorgon. godnatt, sov så gott när ni nu ska sova ;)

kraaaam



Slutat för idag


 Yes, nu är jag hemma från jobbet. mer än hälften fick sluta tidigare för att det inte fanns så mycket och göra, så det är bara tre kvar nu till kl 18. så blev bara 4 timmar idag då ungefär. men imorgon är det utbildning från 8 till 17, puh! långt ju :p hehe lär göra klart e-lerningen idag med, så skulle få lösen av maria när hon kom hem, för dom hade bytt lösen på hemsidan.

nej nu ska jag sätta på mig myskläder och sätta igång med e-lerningen så fort jag fått lösen.


vi hörs senare :)

Godmorgon



Har ni sovit gott? :)
Det har jag iallafall! fast vaknade kvart över 9 av att jossan skickade sms :p men jag låg kvar till kl 10, skööönt :)
jag börjar kl 12 så behöver inte stressa vilket jag tycker är skönt. så kan göra allt i min egna takt.

nej nu iska jag äta frukost framför tvn :) sen kvart i 12 ska jag möta jossan vid macken.
slutar kl18 så vi hörs efter de :)

kraaam

Matkoma


å gud vad mätt jag är, har precis ätit pizza med adde (adelina) och ed :) så nu sitter jag i matkoma här i soffan hos dom hehe. vi tänkte sätta igång en film aldeless strax, Patrik 1,5 :) har sett den förut på bio så det var inge nytt för mig :p men rolig är den!

yes och imorogon är det slut på min ledighet. skönt faktiskt :) trivs så bra på jobbet. så jag börjar kl 12 imorgon. skönt med lite sovmorgon :)

nej nu ska jag vara lite social med dom andra :)

kraaam

Tävling





Ja, jag tänkte att jag skulle vara med eftersom jag aldrig varit med i någon tävnilng förut. så jag hoppas jag har turen med mig och vinner den snygga bikinin ;) jag som älskar bikinin!
Tävlingen hittar du här :) och kläderna kommer från Seglarshoppen!

såå önska mig lycka till nu! : )

Tråkväder


Hej underbara!
är ledig idag med, och det är skönt :) för sen har jag fullt upp på schemat, jobbar ungefär varje dag sen. så idag blir det bara lugnt för min del :) tänkte gå ner och kolla om det finns nå tvättid när jag ändå inte har något för mig :) plus att det är skit väder så då kan man passa på och städa och tvätta :p

och jag sitter bara och väntar på att jag ska få sms om att datorn har kommit, vill ha den nu! ;) haha

ne nu ska jag gå ner till tvättstugan :)





Titta vad solen tog bra igår :)

Nattinatti


Kom precis hem från ed och adelina :) varit där och kollat på film. mys! så nu ska jag borsta gaddarna sen hoppa i säng :)
men vi hörs imorgon gott folk :)


Godnatt :)

Gokväll


Hej. nu är jag hemma igen. varit i valbo med mamma :) tror jag har varit in i varenda djuraffär nu :p men hittade det ska skulle ha iaf, och det är ju tur de :) köpte en jätte söt kattsäng på ikea :) som en blomma. som jag hoppas att han kommer sov i ;p sen köpte jag ett katträd på ica kvantum. letade överrallt på alla djuraffärer i vablo men alla var antingen jätte småa eller enormt stora. sen när vi var på väg hem åkte vi förbi kvantum för att mamma skulle handla lite, så hitta jag katträdet där! jamen inte tänker man på att det finns sånt där :p så nu är jag glad :) nu fattas bara kattlåda o dyligt.

Jag beställde även en bärbar dator i lördags på Netonnet! :) som troligtvis kommer imorgon eller på onsdag! skönt som attans faktiskt. så då kommer jag och Elvis kunna knäppa många kort eftersom det fanns webbkamera ;) awsoome haha

ne nu ska jag glo på lite tv. men sköt om er!

kraaaam :)


Var den inte söt så säg? :) 



Monterade den direkt hehe

Ledig idag :)


Hej! allt bra med er? med mig är det bara bra :) är ledig idag så har bara legat ute på baksidan tills nu :) känns verkligen att det är sommar nu! och jag gillart.

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet. sen så ska vi åka till valbo en sväng o kika lite, lär köpa lite grejer till Elvis ;p

Ni som inte vet vem Elvis är såå ska ni få höra nuuu. jag ska ju nämligen få en kattunge av Anna som födelsedags present :) bästa 20års present man kan få eller vadå? :D yees så vi ska åka och hämta den på söndag, längtar! :) fyller ju inte år förns om nästa tordag, (inte nu på torsdag utan nästa). men kissen är leveransklar på söndag så vi åker och hämtar den då :) greeaat!

nej nu ska jag göra äggsmörgås o fixa mig till mamma kommer hem :)

hörs sen när jag kommer hem

puss&kraaam


Elvis! visst är han söööt? :D

RSS 2.0