Onsdag


Sitter hos mamma ute i bomhus.
tog med lite tvätt som jag tänkte tvätta :) hehe.

ja igår så fick Melissa sin 3 månaders spruta. usch var hemskt att se. gallskrek gjorde hon, hjärtat mitt. men allt gick bra. så nästa gång vi ska dit är om en månad.

Idag börjar mitt nya liv :P inge mer onyttigheter i veckorna och börja äta lite mer hälsosammare mat :) så familjen åkte och storhandlade idag och fyllt på frådet! så ska det bli minst en promenad om dagen också. så vi får se hur det går :) godisälskare som man är.. men nu kör vi på!






Tisdag

Hejsan!
Hoppas ni haft en bra påsk, för det har vi :) ätit god mat och massvis med godis ;) 


Idag ska vi till bvc iallafall. Melissa ska få sin vaccination. jag som själv ogillar sprutor. men kommer säkert att gå bra :) sen ska jag kika lite på stan och byta storlek på en mössa till Mellis.


nej nu vakna hon. hejs

Godnatt

Idag har vi varit ute i valbo hos Farmor och Anders på påskmat :) mycket trevligt. Mellis fick ett påskägg med en söt liten kyckling i som pep när man ruskade på den :) pappa jobbade stängning så han var inte med.

Ja vi har även hunnit vara hos farbror doktorn idag med. Melissa har haft utslag vid halsen och vid knäna. men hade blivit mycket mer så ringde 1177 först och pratade med dom. så hon bokade en tid så vi fick komma idag. men doktorn sa att dom inte visste vad det tydde på men var helt ofarligt. men om det skulle blomma upp mer och om hon skulle bli hängig så skulle vi höra av oss. så det var ju skönt, men man blir rätt nojjig när det gäller ens barn sådär. lillhjärtat mitt ♥


Nej nu ska jag krypa till kojjs. älskling ligger redan och sover, han ska upp o jobba kl 6 imorgon..

Men näe godnatt på er :)





Här sitter vi i soffan och myser :) Mitt gullhjärta! ♥ ska stänga ner strax o ge henne mat sen kolla på bb.



Var hos frissan idag, klippte och färgade håret ljusare. blev rätt nöjd :) lägger upp bild imorgon.





Hejhej





Lillskruttan vela säga hej :) just nu ligger hon och sover i vår säng och snart får vi besök av Andreas kompis Mattias.



Måndag


Hejhej :)

Sitter hos mamma och pappa och passar på att tvätta lite granna. Så drygt o tvätta hemma då jag lär ner i trapporna, ut på innergården på andra sidan o där är tvättstugan. och mellis o tvätten med. NÄ det går inte. så tar med mig tvätt hit istället :)

Melissa ligger och sover så jag passar på att skriva lite här. har även hunnit med att sitta lite ute i solen, hur skönt som helst :)

ja denna vecka händer väl inget speciellt förutom att vi ska kika på hus i valbo, jag har frisstid på onsdag och är bjuden på påskmat hos farmor/svärmor på fredag :)





Mitt nya bankomatkort kom idag :) mina fin...

imag0282_1302879 (MMS)

Mitt nya bankomatkort kom idag :) mina fina älsklingar!


Fredag

Hejsan!
Lillan ligger o sover i gungan och jag har precis passat på att ätit. tänkte gå ut på en promenad sen när Melissa vaknat. så härligt väder ute :) sen senare ska vi ut till valbo till Mellis farfar och byta till sommardäck. har ju inte gjort det än :p


nej nu ska jag göra en massa innan hon vaknar :) hejs






Tisdag

Goddag!
har precis klätt på Mellis och nu väntar vi på att pappa ska bli klar sen ska vi iväg och kika på ett radhus. så vi hörs lite senare!
kram

Melissa har precis somnat så nu ska jag ät...

imag0263 (MMS)

Melissa har precis somnat så nu ska jag äta tacosresterna från igår :)


Vikt






Glömde bort att skriva att vi var hos bvc i torsdags. Lillan går upp som hon ska och allt såg bra ut! Gohjärtat mitt :) nästa gång vi ska dit så ska hon få vaccination.





Godmorgon!

Kände att det var dags att skriva här nu :) allt är bara bra med oss och dagarna bara springer iväg fast man inte gör ett skit :p Lillan blev hela 10 veckor i söndags och snart blir hon 3 månader! tiden går så fort ♥
igår hälsade vi på hos Anna :) dock väldigt jobbigt att åka iväg sådär eftersom Melissa är väldigt grinig av sig. bara tutte som gäller. inte för att jag tror anna störs sig på det men det blir jobbigt ändå.
jaja vi ska iallafall ner på stan senare sen träffa Mickis :)

RSS 2.0