Tänkte bara säga..


...att jag lever :) internet håller på att krånglar hemma (är hos mamma och pappa nu). men tror att det ska funka snart. hoppas!

nej hinner inte skriva nå mer, ska åka hem nu och mysa. en godispåse som väntar hemma :D hehe. sen upp och jobba imorgon kl 9.

ha en bra helg allihopa! :) själv så jobbar man hela helgen.

kraaam



.....


vad jag gör uppe nu fattar jag inte ens själv. känner mig så jävla confused så jag inte vet vad jag ska ta mig till. saknar dig också så att det gör ont! om du bara kunde leva så jag kunde få må bra för en gång skull! :(

tar uppehåll härifrån nu ett tag. vi hörs när vi hörs


Shoppat lite


Gokväll! jag har aldrig haft så mycket huvudvärk som jag haft idag och igår, blir less :( har legat o sovit här på soffan men blev inge bättre efter de inte. vad är det för fel?.. hoppas det går över iallafall. Elin från jobbet ringde idag med och frågade om jag kunde ta hennes pass onsdag nästa vecka (min lediga dag :p) och visst kan jag de. blir ju extra pengar och det tackar man väl inte nej till?! ;) 

var ju på stan och käkade tidigare idag. åt pasta på nian. var såå gott! :) efter det gick vi och kollade eller rättare sagt jag! haha fick med mig en mjukis dress hem iallafall. jätte mysigt och ascool färg :D  me like! slänger in en bild på den.

väntar på att robin ska komma hem så vi kan äta, är hungrig :)

få se om vi hörs innan jag går och lägger mig annars hörs vi ju imorgon :)

Puss o kram






Färgen blir inte rättvis på kameran. men visst var den fin? :)


Ner på stan och ska äta


Godmorgon bloggen! eller aa, vaknade för 50 min kanske. sov läääänge som jag sa! haha. gick ner till adelina igår runt 10 och kollade på film o myste :) men filmen var inte alls bra. Crank tror jag den hette. handlar om att han behöver elektricitet för att överleva. aja orkar inte gå in på detaljer men kass var den. men kom väl hem sisådär halv 2, bor ju bara 20 meter ifrån varann, hon bor i huset mittemot oss :)

nej nu ska jag fixa mig och klä på mig, ska ner på stan och äta med lindlom. få se om jag orkar shoppa lite också ;)

ha en underbar dag allihopa :)

kraaam

Trött


hallåjj i stugan! :) hur står det till? själv så är man jävligt trött och har huvudvärk! :( har varit så lojj i huvudet idag på jobbet. usch vilken dag. hade ner tre glasflaskor sweet chilisås på golvet. smartass! yeees iknow. tur så hjälpe Andreas mig :)
så efter jobbet åkte family till farmor för hon fyller år idag :) åt lite fika o bara pratade.

är ledig imorgon och det ska bli så skönt att få sova ut! och ska verkligen göra det :D om det inte är fint väder förståss.

orkar inte skriva nå mera, huvudet pallar inte med det här :p

kraam




Beck



Yeees, sitter här med chilinötter och kollar på Beck :) guud vad det är gott, chilinötter alltså! hihi. har bara jobbat hela dagen så har inte gjort något annan. jobade 10-21, 11 timmar! så är skapligt trött nu. blir nog sängen direktnär  beck är slut.

nää nu ska jag fortsätta äta mina chilinötter o kolla på filmen. ha det gött!

kraam :)

måste va ett skämt..



har precis kommit ut ur duschen :) blev strul på stängningen idag igen. blev det sist när jag agnes o matthias hade det. fast då var det en frysdisk som la av. först så krånglade cashguarden sen ett larm ute på lagret, gaaaaah! kom inte ut förns klockan var kvart i 11. men nu är jag äntligen hemma. sitter och kollar på Walk the line, skit bra film tycker jag! :) har väl sett den ungefär 4 gånger nu.

ne måste slänga i mig något att äta sen sova, långt pass imorgon 10-21. den ni!

aja hörs imorgon :)

puss nattti


Marabou sommar Limited edition


Gokväll! har legat på soffan o bara glott på tv :) låg o kollade på 101 dalmatiner, hehe en söt film. är hemma själv ikväll, robin är ute på iggön på Bruce Springsteens afton. så det är bara jag o missy hemma som myser :) är faktiskt lite trött, men vill ju inte gå och lägga mig än. få se om det är någon bra film på tvn annars gör jag nog godnatt :) jobbar även imorgon men börjar inte förns kl 2, skönt!

köpte den nya Marabou sommar Limited edition idag. nää det var inget för mig. visst var den god, men inget jag skulle köpa igen. så nu har man testat den iallafall.



kollade precis på tv tablån och The Mexican börjar nu på 4an. så tänkte gå och borsta gaddarna nu sen mysa ner mig i en filt i soffan :) mysigt!



Nu har missy börjat ligga i den :) började först så...


...Slutade sådär ;) sött va? hihi min gobit


ne vi hörs imorgon gott folk, godnatt!

kraaam


kinamaat :)



Tjoohejsan! sitter hos mamma nu :) ringde nyss och beställde mat så ska åka och hämta det alldeles strax. mumma! blir bara lugnt idag med, med mamma. jobbar ju imorgon också så har ingen ork att hitta på något då. men sen nästa helg är jag leedig och det ska bli så skönt! :D

nej måste åka o hämta maten nu.

hörs sen :)


Sitter och väntar..


.. på att robin ska komma hem så vi kan äta. är såå hungirg! och har ingen aning om vad vi ska äta heller :p dagen på jobbet gick jätte fort iallafall. fanns inte så mycket att göra men det blev mest frontning. har faktiskt hunnit med att diska och dammsugit nu efter jobbet. känner mig så duktig : )

och appropå ingenting så har jag fått ett litet munsår (syns knappt) men det gör så in ihelvetes ont! fattar inte :p
undra om det är nån bra film på tvn, för jag har ju köpt med mig godis hem ;)

ne ska dra nu, hörs nog imorgon kommer inte orka skriva nå mer sen.

ha en bra kväll! kram


Hej bloggen!


Har suttit ute i solen, så skönt! börjar o jobba snart. kl 4 till 8. skit kasst pass. men men pengar iaf :) sen kan det vara skönt o jobba ett kort pass nu när jag ska jobba hela helgen. sen efter jobbet har jag ingen aning vad som händer, mysa framför tv med något gott :) börjar kl 9 på lördag så känns som att det inte är någon idé att göra något. men men det visar sig :)

hörs när jag kommer hem :) ha en bra dag i solen!

kraaam

Vet inte vad jag ska skriva


Nu är jag hemma från jobbet. finally! ligger på soffan nu och det är så skönt :) ligger o funderar på vad jag ska äta. nån som har något idé? :)

nä är så trött och vet inte vad jag ska skriva..

hörs sen eller nåt.  kraam :)

Godmorgon


Har precis ätit frukost och sitter här nu o kollar lite på tv o busar lite med missy :) ska iväg o jobba kl 9.15 till 19. hoppas dagen går fort för är verkligen skit trött idag :p hehe måste börja gå och lägga mig i tid på kvällarna.

nej nu har jag inte tid mer att sitta här. men vi hörs efter jobbet! :)

kraam


6y7kl8ööööööööööööööö


Godmiddag :) Missy fick för en gång skulle skriva rubriken :p haha hon ska alltid gå över tagentbordet.
gud vad härligt att det är fint väder när man är ledig :D happy! tänkte faktiskt gå ut o lägga mig ett tag tills jag har tvättid. tar med mig lite vatten melon ut också! ;)


Vi hörs sen



ooooj


vet ni vad? jag somnade med missy i soffan haha! :) inte helt förvånad faktikst. vad trodde jag liksom?! :p ligga i en skönt soffa med en jätte mysig katt, och hur brukar de sluta? jo att man somnar :) kommer vara vaken hela natten nu :p nu hade jag tänkt göra toast :D mums! med ost o skinka o lök.

kram


Rubrik?


Äntligen hemma från jobbet :) skönt att jag är ledig imorgon också! lååång vecka o helg framför mig. jobbar torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag o tisdag. så kan vara skönt att va ledig imorgon. hade tänkt hinna tvätta jobbkläderna imorgon när man är ledig, man hinner ju inte göra det annars :p sen tänkte jag kika förbi mammas jobb. länge sen jag var in där, så tänkte att jag kan göra det imorgon med :) kanske hittar något tjusigt som jag får med mig hem! hihi

missy ligger här bredvid mig och sover :) sötnos! kanske man ska göra likadant? hehe. burra ner sig i en filt o glo på tv. ja så gör jag nog :) så vi hörs lite senare.

kraaam



Knäppte den förra sommaren. Tjusig va? :)




Nattinlägg


Orkar inte skriva nå långt så drar det lite kort :) men var ju och kikade på lägenheten efter jobbet. och den var jätte mysig och fräsch. så nu har jag lite att fundera på. har ju en vecka på mig så det är ju lungt :)

nej ska hoppa i säng nu, jobb imorgon!

natti natti kraam :)



Kolla på lägenhet idag :)


Tjing! det blev lite sent igår så därför jag aldrig skrev något. stoffe kom ju som sagt hit, vi drog ner på buddys o käkade, gott som fan :) sen tog vi en promenad till sos kiosken för att ta en mjukglass, var ju så mätt efter maten så jag fick knappt i mig den :p haha. efter de skulle vi hem till stoffe o kolla på film så vi gick igenom boulongern innan vi gick till stoffe. mysigt! skönt med lite promenad sisådär på en söndag :) slänger in lite fula bilder som jag knäppte hehe.

jobbar idag 16-22.15. skönt pass, kommer gå as fort :)

JUSTE! ringde på en lägenhet alldeles nyss, ska dit och kolla efter jag slutat :) kommer ju bli runt en halv 11 haha men han sa att det var lugnt. för han skulle bli borta hela veckan sen.

nää nu ska jag fixa en måtlåda så jag kan äta på jobbet :)

vi hörs senare ikväll!

kraam



haha han skulle leka muskelknutte






Ankor i Boulognern




Här kommer lite bilder från i fredags (Bond tema) :D


Fördrink med jordgubbar, mums!


Danne och Christoffer, visst är dom stiliga? :)




Michel





Bror och jag :)


Lite fyrverkerier



Knäppte med mobilkameran så blev inte så värst brs bilder men dom får duga :p hehe. Stoffe kommer hit aldeless strax så ska klä på mig  o göra mig klar så sticker jag,robin o stoffelito o käkar :)

Vi hörs ikväll :)




Söndag


Halllådär!  hur står det till? :) idag är det söndag o det menas att jag börjar jobba imorgon. det har verkligen varit skönt o va ledig den här helgen. så man kan få ta det lugnt, sova hur länge man vill osv :) åååh hungrig är jag också, men vet inte vad jag ska äta :p få se vad robin vill äta när han kommer hem. igår så var vi med mickis o joni och kollade på film, Wrestler. sen efter de spelade vi lite guitar hero metallica, askul :D sen drog vi oss hem och sov.

nu hade jag tänkt o läsa lite bloggar sen fixa högen med disk :p lägger även in bilder från i fredags, blev inte så många men nån enstaka iallafall :)

kraam  ♥



Fina sommar naglar :)



Hej underbara!


Har legat o degat på soffan hela morgonen, lite smått bakis :p hehe. men det förtjänar jag efter all drickandes igår :D men det var jätte trevligt igår, alla var så fina (Bond tema) hehe. stämmningen, god mat ja det var trevligt helt enkelt :)

så idag har jag ingen aning om vad som händer. visar väl sig lite senare. ska iallafall iväg och fixa mina naglar halv 3 :) guud vad jag har saknat mina långa fina naglar. tog ett uppehåll ifrån det 2-3 månader nu men nu är det dags igen o fixa dom igen :)

nej nu ska jag äta lite sen åka iväg. hörs när jag kommer hem :)

kraaam


Solen kikar fram :D


Hejsan! slutade 4 idag och har hunnit med att duscha! ska nämligen på fest idag på engeltofta. kompis som ska ha födelsedags fest där så det kommer bli kul :) skönt att solen börjar kika fram lite också! ännu bättre hehe.
ska fixa mig och klä på mig iväg till någon som lindblom kände innan vi drar till engeltofta :P

nä har inte tid att sitta här längre, men ni får ha en sån bra dag/kväll allesammans för det ska jag :D hihi

kraaam

Trist väder!


Hej bloggen!
har nyss hem efter ha varit i valbo en sväng. köpte en klänning som jag tänkt ha på mig imorgon :) usch vilket väder det är! blir så less. vart är sommaren på väg? bara legn o rusk nu förtiden. hoppas verkkligen inte att sommaren är över nu?! nej det kan ju inte vara så.

tänker faktiskt gå och sola solarium nu, måste få lite färg på mig tills imorgon :p

hörs sen


Godkväll


håller på o ska göra mat, eller håller på att ska tina kycklingen så har lite tid över här :) vet att klockan är mycket men vad ska jag göra om jag är hungrig då? :p var ju och kollade på lägenheten på brynäsidag med anna. och ååååter ett nej :p haha. nä men kände inte de där "åh här vill jag bo" så då tycker jag inte att man ska tvinga sig själv att gilla den bara för att man ska flytta. plus att det inte fanns någon balkong, och den var på högsta våningen. haaaallååå liksom, ska man behöva gå ner för att ta lite luft :p nää så den gillade jag inte. kommer ju komma fler lägenheter sååå, jag får ha lite tålamod att vänta. vilket kommer bli väldigt svårt :p vill flytta nuuuuuu liksom ;D

nej måste fixa maten nu

:)


Missy i sitt nya koppel, tror ni hon gillar att ha det på sig då? nääääääääääääe ;p


Hungrig! :D


så, nu pyser jag iväg till anna :) hon skulle göra vårrullar o ris (jag fick välja) ;) hihi gott!
så vi hörs sen efter jag kommit hem och berättar om hur lägenheten var :)

kraaam





majs



Hej!
hur står det till med er? :) med mig är det bara bra. Adelina kom hit för ett tag sen :) sitter här som två nördar, jag sitter med min bärbara och hon sitter med sin haha. sitter o kikar lite på lägenheter. jo appropå de, så ska kika på lägenhet idag kl 5 :) Anna skulle med också o kolla. så hoppas hoppas att den är bra! :)

nä nu måste jag käka frukost, inte hunnit med det än :p

kraam


Godmiddag :)


Nuså, så har jag fixat mig klart inför jobbet :p så bara sitta här o slöa lite i 30 min sen måste jag pysa iväg. jobbar 13-18 idag så det är ett skönt pass.

så vi hörs när jag kommer hem :)


Jossan o jag, firmafesten :)



Meeeeelon (:


Heeeeej igen :) nu är jag hemma. var ju ut till valbo en sväng med robin, åt lite mat och kikade runt i butikerna. fick med mig ett par jeansleggings eftersom mina andra gick sönder i grenen ;p sen köpte jag en söt klänning, slänger in bild på dom :)

efter de åkte jag till anna och kikade på deras nya lägenhet, riktigt mysig var den :) vi pratade lite och åt kvällsfika (som anna kallar det ;p ) tillsammans. mysigt! sen så åkte jag hem. eller svängde in på hemköp och därifrån fick jag med mig en vattenmeloooon :D super gott! så sitter här nu och äter de :)

nej nu ska jag fortsätta äta melonen sen sova. ska jobba imorgon, men börjar inte förns kl 1.

Godnatt! kraaaam







En osminkad sandra med feting melonen ;)



Nattiii (:



Hemma igen



hej hej nu är jag hemma. var till gavlegårdarna och hämtade nyckeln till lägenheten på södra kungsgatan. nääääe det var inget för mig :p petiga sandra! nää men först så var den väldigt "gammal" eller hur jag ska förklara det, sen så fanns det ingen balkong (viktigt hehe). sen så var badrummet inte så fräscht. så nej den blev det inte. Men vet ni vad?! 
jag ska kolla på en annan lägenhet på onsdag, på brynäs :D så jag hoppas den är bättre. annars är det väl bara att söka vidare.

Ska till valbo senare och gå runt och kika lite, och kanske äta lite. så få se om jag kanske handlar med mig något hem ;)

Kraam

Flytta?



Hej :) vaknade för ungefär en timme sen, så skönt o få sova ut lite :) inte varje dag man får göra de. yes håller på o fixar mig, ska bara klä på mig sen ska jag dra iväg. ska till gavlegårdarna och hämta en nyckel till en lägenhet, så jag kunde få kika på den i lugn o ro :) såååå jag hoppas den är fin.

näää bråttom nuuu! hörs sen när jag kommer hem


kraaaaam


fel på frysen ..



Godkväll gott folk! :) nu är jag hemma från jobbet. blev knas när vi skulle sluta. jag och agnes var stolt över att vi blev klar så fort, tror kl var 22.07. så vi gick upp och bytte om osv. sen när vi kom ner så fick vi veta att det var nå fel på en frysdisk, så det var ju bara att plocka ur allt som låg i hela disken och lägga det i lådor sen köra ut allt de i stora frysen på lagret. så kom ju inte ut från jobbet förns klockan var 22.35 :/ trist. aaaanyway så är jag hemma nu iallafall :)

så nu ska jag hoppa in i en dusch och sen glo på lite tv. är ju ledig imorgon, så kan vara uppe hur länge jag vill ;) hihi

kraaaam

work work work


Hejhej :) hur mår ni sisådär sista dagen på helgen? :) själv så är jag väldigt utvilad, sov till en halv 12 idag. skönt vare! :)
ska iväg och jobba aldelles strax, börjar kl 2 och jobbar till stängning. sen så är jag ledig imorgon!!

sitter här med en smoothie och ska klä på mig jobbarkläder snart. sen cykla iväg :)

men vi hörs när jag kommer hem ikväll. ha en bra dag i solen :) hoppas ni njuter av den, skulle jag gjort om jag inte hade jobbat :p

kraaaaam








Visst har Missy blivit stoor? :D



Smooooothie


Kom precis ut ur duschen, mycket skönt var det! missy satt och vänta på mig i badrummet så det blev rekord dusch för mig :P haha. hon ska vara överallt där jag är. så söt hon :) pratade med mamma nyss med :) dom ska till stefan (bror) imorgon och fira honom i efterskott. men jag kan ju skälvklart inte hänga med för att jag jobbar, som vanligt :p hehe. får hälsa på dom en annan gång ist :)

har varit nere hos adelina, hanna var också där :) klippte upp addes hår lite, så det blev najs. sen pratade vi bara o fulade ner oss som vanligt :p tänkte göra smoothie nu, så himla gott! sen mysa ner mig i soffan.

ha en bra kväll allesammans!

kraaam


Äntligen...


så är hemma från jobbet en skaplig tid iaf :) brukar ju annars vara hemma så sent, men slutade 4 idag så det var skönt :)
och vad som händer idag/kväll har jag ingen aning om. går nog ner till adelina sen efter jag ätit. tänkte äta tacosen som blev över igår ;) så gott juu! hihi

nää men vi hörs senare, såg att det var soligt ute ;) hehe

kraam


Hejhej


sitter här helt määätt, precis ätit tacos, mmmmmmh så gott de var! :) så nu ligger jag helt död här på soffan. ska väl snart gå och lägga mig, upp o jobba kl 9 imorgon. då vill ju vara någolunda pigg :)

jossan jobbade idag, kul o se dig gumman :)

nää nu ska jag glo på tv lite. Nattii!

kraaam 

Njuter i solen :)


Goddag :) hur mår ni?
med mig är det bara bra :) sitter ute i solen nu och bara njuter! så skönt. ibland så önskar jag att jag vore ledig lite oftare :p eller är ioförsig är jag inte ledig, börjar kl 4 :p hehe. men nästan. och jobbar bara  4 timmar idag också. känns lite onödigt men skönt på ett sätt :) så tror jag ska hitta på något med Adelina efter. hon slutar också kl 8 :)

vi hörs senare ikväll, ska sola lite nu ;)

kraaaam

Godkväll


sitter här i soffan med en liten godispåse och kollar lite på tv :) börjar nämligen kl 4 imorgon så behöver inte lägga mig tidigt ;) sköönt. men ska ändå upp tidigt och ringa lite samtal. tänkte ringa på en lägenhet som jag vill kika på. så hoppas!

nej nu ska jag mysa lite med missy innan jag ska sova :)

godnatt. puss o kraaaam

JAG LEVER :D


Hej bloggen! nu var det lääääääänge sen jag skrev här. fy på mig! men har varit lite strul med internet så därför har jag inte kunnit skriva nått. men nu är det löst så nu kan jag skriva :D

ja vad har hänt nu under tiden jag inte skrivit då? jaaa, inte ett dugg kan ja säga :p haha. nää men jobbar ju för det mesta, annars försöker jag njuta av solen när jag är ledig! :) igår var jag ledig så jag var med adelina hela dagen. vi cyklade till alderholmen med vera (hennes hund). men efter 30 min ungefär så började det regna och åska. såå typiskt.. så det var ju bara att cykla hem igen. vi drog ner persiennerna och drog igång en film, valkyria. ja, jag kan ju säga att jag inte fattade nånting utav filmen. kanske för att jag sov halva haha ;) trötta jag!

nej nu måste jag äta nått, magen skriker!
vi hörs senare :)  kraaaam


RSS 2.0