Jobb


Har jobbat idag och kom hem för en halv timme sen. andreas slutade 15.30 och jag börja 16. så jag åkte direkt när han kom hem. och nu ligger han och sover. men vi får ses imorgon :) drygt när man går om varandra sådär, men händer ju inte så ofta. 

tänkte glo lite på tvn innan jag går och lägger mig. kanske äta något också :p ja vi hörs imorgon ist! natti




Uv dräkt



Denna uv dräkt vann jag på Tradera för ynka 46kr. fånigt billigt och lapparna sitter kvar :)



Nya naglar




Var hem till min kusin och fixade naglar på henne lagomt till nyår :)



Godmorgon!


eller ja, godförmiddag :p

vi har varit vakna i drygt en timma. Melissa har haft feber igår kväll o hela natten. hon fick sin 1års spruta igår eftersom vi är i Thailand när hon fyller, så beror ju säkert på det. men nu har hon inge feber och hon leker för fullt :) lillhjärtat. 


idag har vi inget planerat förutom att gå på stan sen med mormor när hon slutat jobbet. jag var ner igår en sväng efter BVC. hittade två plagg till Melissa på Polarnopyret. det var ALLT. hittar inget nuförtiden.. men förhoppningsvis kanske vi hittar något idag :) 

har ni handlat något på mellandagsrean?




Thai

´


Bara tre veckor kvar tills vi sitter där och njuter av sol och bad! har jag sagt att jag lääääängtar??!!!! :D



Melissas första jul ♥

Lite bilder från vår jul



Morfar och Melissa



Massa  paket

Mormor och morfar

Hos farmor och Anders. Melissa med Pappas mormor

Melissa och tomten

Fick många paket av tomten

en som varit snäll i år :)

Annandagen hos farfar

Melissa med sina farbröder

Fullt upp

Hej på er och god fortsättning :) hoppas ni haft en bra jul!!

Våran har varit kanon fast än vi flängt runt :p på julafton var vi hos mina föräldrar först, åt julgröt o skinkmacka. Sen fick Melissa öppna en massa julklappar. Halv 3 for vi vidare till Andreas mamma o Anders samt Andreas bröder o mormor och morfar. Kollade på Kalle sen åt vi mat. Lite senare kom tomten och lämnade lite paket :) ja vi åkte väl hem kl 22 nångång.

Vidare på juldagen hem till Andreas pappa o två små bröder. Blev fika och ännu MER julklappar :p sen åkte jag iväg o jobbade 16-22. Och 7.30-16 dagen efter. Så därför det inte har blivit nå bloggande för mig.

Så bilder från julafton kommer upp senare, lär lägga över dom på datorn :)


Här är en av alla julklappar Melissa fick. Från mormor och morfar


Naglar

Fina julnaglar som jag gjorde igår kväll :)




19/12

Ja snart julafton och har ingen julkänsla alls.. Har iallafall slagit in alla julklappar idag och det känns skönt.

Imorgon är det dags för jobb, 6.30-16.30. Sen jobb på fredag och söndag.

Så är väl dags att sova strax om jag ska orka upp imorgon ;) så godnatt på er



Juste..

Kom ju på att jag börjat med ett projekt i Melissas rum. eller var ett tag sen. fixat väggarna!! målat målat och åter målat. så nu är det bara en vägg kvar som ska få lite tapet på sig :) en jättefin randig som jag ska vågrätt. kommer bli fint. visar bild när det är klart :)


VITT!! innan var det små blå stjärnor över hela tapeterna och på ALLA väggar.. 


Godkväll

Hejsan :)
Idag har jag och Melissa spenderat dagen ute på köpis. fixade lite julklappar och en tunika jag ska ha på mig på julafton. vi tappade även bort Melissas snuttis där. så tråkigt men som tur är har vi en till här hemma..


ja sen efter vi varit hemma en stund så gick vi ner på stan med anna :) hittade ett linne och ett halsband till mig. ibland så får man unna sig lite till sig själv, kan ju säga att jag blir rätt snål när det gäller o handla saker till mig själv. känner hellre att jag lägger pengar på Melissa :) kanske inte ensam att tycka så? nåja


Ja helgen blir lugn för oss. Andreas är ledig och det är så skönt. vi tänkte åka ut till köpis på söndag för att fixa allt innan jul för sen jobbar vi båda i veckan.

nej nu ska jag gå och hämta gran o källarn och klä den :) hoppas ni får en trevlig kväll! :)


Nakisfisen innan sovdags :)

12/12

Godkväll :)

Har jobbat idag och Melissa har varit med sin pappa :) tanken var att vi skulle fixa pass när jag slutade men såklart så stängde dom 14..

Lucia imorgon och jag jobbar. Jag som hade tänkt baka pepparkakor med Melissa och hon skulle få ha sin fina pepparkaksdräkt. Men icke. Fast gör ju inget. skönt o få jobba lite och få in extra pengar ;)

Nej nu blir det att kika på rederiet. Godnatt hej :)


Gokväll

Hejsan!

Var ett tag sen jag skrev här. Men vi mår fint :) har jobbat både igår och idag. Skönt att komma iväg och göra nått. Så kommer jobba lite nu innan jul när Andreas är ledig.

Så imorgon har vi inget för oss så om någon vill göra något hör av er :)

Nu blir det mys med älskling innan sovdags. Natti



RSS 2.0