Wiihooo

Hoppas det är gelénagelkitet som kommit. Lika bra att springa dit. :D wiihooo



MYS




Efter att vi badat så deckade Melissa här i min famn :) finns inge bättre och mysigare ♥




Testar

Har laddat ner bloggappen på Andreas nya telefon, iPhone 4s. Jag vill också ha en sån telefon. Kanske beställer en jag med :)








Vardagsrummet







Här är en bild på vardagsrummet och nya soffan :) väldigt nöjd blev jag.







Tjugosjätteitionde


Jaahapp, då var räkningarna betalda.. är ju inte de roligare jag vet men :p

idag har äntligen soffan kommit. så nu är den ihop monterad och jag sitter i den :) lägger upp bild på hur det blev imorgon. ska ut på ikea en sväng imorgon med mamma och köpa ett nytt soffbord. VITT :D så snyggt! ljust o fräscht ska det va!

nä orkar inte skriva någe mera. hörs imorgon!! natti




Wiihoo soffan har äntligen kommit :D nu må...

imag0966_1319629 (MMS)

Wiihoo soffan har äntligen kommit :D nu måste den bara monteras ihop..


25/10

Godmorgon!
Andra natten Melissa har sovit från 20.00-7.00 utan att ha vaknat nånting emellan. annars brukar hon vakna runt 5 och vill ha välling. så man kan ju hoppas att det håller i sig :)  

Idag ska vi ut till köpis för Andreas ska klippa sig så jag och Melissa får gå runt och kika lite medans. gör ju inte mig något ;) haha sen ska vi förbi Melissas farfar en sväng. 


nä nu ska jag mysa med prinsessan. hörs sen :)




Soffa



Just nu är det pensionärs varning här hemma i vårat vardagsrum :p har beställt en ny soffa som ska komma denna vecka. och så sålde jag vår gamla soffa i torsdags, så vi sitter här som två pensionärer i en varsin fåtölj som jag lånat från mamma och pappa :) så jag får hoppas den kommer imorgon. ååh kommer bli såå fint :)






Godnatt

Ligger i sängen nu och ska sova. Melissa sov ju hos mormor natten som var och allt hade gått jättebra! :) och idag har vi varit på fjärran höjder och badat. Jättemysigt :) synd bara att det ska vara så dyrt, annars hade man ju varit där lite oftare :) Nä slå igen ögonen nu. Nattinatt

Fredagsmys

Lillhjärtat sover hos mormor inatt. första gången hon sover borta. men kommer gå jättebra, Melissa är helt tokig i momo :) dock så saknar jag henne redan :( sen imorgon åker vi och hämtar upp henne och åker mot badhuset :) en dag på fjärran eller parkbadet (inte bestämt än hehe) med familjen. mys!! ♥


så ikväll blir det mys med älskling, tacos och idol :) 


Hoppas ni får en mysig fredagskväll!! Vi hörs imorgon. 



Fredag!


Äntligen fredag och det betyder att Andreas är ledig, lååångledig dessutom :) fre-tis. lyx. familjemys på högsta nivå! så Melissa ska strax käka lite lunch, sen ska vi bege oss ut till nån lekpark. tänkte att M ska få gunga lite:) tycker hon om.. 


OCH äntligen har jag beställt mitt gelekit. tog ju bara sisådär några dagar att förstå hur man skulle göra haha. men nu äre gjort! :) så bara och vänta tills det kommer. 


hörs lite senare! 




♥♥♥♥♥♥




Solat


Kom nyss hem från solariumet. så nu är man lite brunare iaf :) ska strax lägga mig i ett bad, men fastnar ju såklart vid datorn som vanligt...



Melissa med sin nya leksak



...och nya skor :)



finast!  ♥



19/10


Hejsanhoppsan!
varit vakna drygt en timma, ska slänga i oss lite frukost strax sen klä på oss o fixa lite sen åker vi ut till Melissas Farmor och myser lite :) hon skulle baka till Andreas bror som ska ha kalas på söndag så man kanske får provsmaka lite ;) men bara liiiiite eftersom jag går på LCHF. 


så vi hörs lite senare :)




Godkväller

Lillhjärtat sover och storhjärtat glor på fotboll.. o själv så skulle jag iväg och slänga mig i ett solarium i hopp om att bli lite brun, men fastnade såklart här och håller på o beställer gelenagelkit :) men så trög min hjärna är den här tiden så tar det liiiite längre tid än vanligt :p fattar ju inte direkt ett skvatt, men tror jag är på rätt spår. 


nä nu ska jag slänga mig i en dusch. hejs :)






18/10

Godmorgon!! :)
Melissa sov till halv 9 så man fick lite sovmorgon! idag har vi inget alls planerat förutom att vi ska storhandla på jobbet när älskling slutar på 3. finns knappt nå mat här hemma. ekar i skåpen :)


Igår var det 3 månader kvar tills vi åker till Thailand!!
som jag längtar. 3 månader känns ju en evighet, men tiden går ju så snabbt, så snart ligger vi där på stranden med en paraplydrink i handen ;) haha 

nej nu måste vi äta frukost! 






12/10





Godkväll :)
Idag har vi haft Marie och Liam (bilden) på besök idag :) trevligt. ungarna fick leka och jag o Marie prata en massa.. alltid lika trevligt!


Sen drog jag och Melissa till Ikea och handlade lite. köpte bland annat ramar som jag ska rama in kort på Melissa och sätta upp. så tänkte att jag ska fixa lite med den nu. dock inte sätta upp, får ja vänta med till imorgon :p


nä pyssla lite nu!!






RSS 2.0