Onsdag

Hejsan!
Sitter här och väntar på att lillan ska vakna så jag kan få ge henne lite mat. sen så ska vi klä på oss och gå ner på stan för att möta mormor :) så härligt o se att solen är framme :) våren närmar sig minsann.
ne nu ska jag äta lite. :)

Nattinlägg

Tänkte bara skriva nån rad innan jag hoppar i säng. kom på mig själv att jag aldrig skrev nått sen vi var hos bvc. hos doktorn gick allt bra och det var ingen fara med utslagen. skulle bara låta dom vara så skulle dom försvinna. så det var ju skönt :)

kom även på att jag lär byta design, en som kanske är mer passande till förhållandet nu :D men har ju ingen aning om hur man gör sånt haha. men det kommer en ny så småningom :)
Nej godnatt nu! :)

Vikt







Onsdag


Hejhhopp!
Har precis fått i mig lite mat så nu är magen mätt o glad :) idag så blir lilltösen 2 månader ♥ gud så tiden går fort. men roligt att se hur hon utvecklas :)

vi var på besök hos bvc idag. allt gick bra och hon växer som hon ska :) men vi ska tillbaks dit imorgon. hon har fått utslag som en doktor ska kika på. så vi får hoppas det går bra!

nej nu ska jag ge lillan mat :)




Natti

Blev inge kalas för våran del. Bror ringde och sa att Atle hade hosta så lika bra att vi stannade hemma. bättre att ta det säkra före de osäkra så att säga :)
Melissa har äntligen somnat, varit gnällig hela kvällen. bara tutte som har dugit. så ska lägga henne i sin säng nu sen mysa ner i soffan med älskling som för tillfället spelar nå nytt tvspel som han köpte idag :p
ha en underbar fredagskväll gott folk! :)  kram

Fredag


Goddag!
Kollar ut genom vardagsfönstren och ser hur det kräksnöar ute.. jag som trodde våren var på väg men det är väl ett tag dit.

Idag ska vi på kalas. Melissas kusin Atle fyller 7år :) så vi ska dit på lite fika. men blir senare. så tills dess ska vi bara ta det lugnt och mysa :)








Min fina imorse ♥




Torsdag

oj mer än en vecka sen jag skrev här sist.. sjukt vad tiden går fort. kändes som att det var i förrigår jag skrev :p och prinsessan blir två månader nästa vecka också :) stortjejen!

idag händer inget speciellt. ska amma Mell när hon vaknat sen ska vi iväg och handla lite. bland annat ammningskupor som det är slut på sen nånting att äta när älskling kommer hem :)

näe nu ska jag äta lite frukost. men en bildbomb först ;)


















♥♥ Mitt allt ♥♥



Tisdag


Hejsan!
idag har vi varit hos Bvc. allt såg jättebra ut sa hon :) sen gick vi och köpte en sladd som vi skulle ha till tvboxen o routern. så nu har vi massa bra kanaler :)

älsklingen är hemma idag för han är sjuk. åkt på feber och hosta. så han fick bestämma vad det blir för mat idag och då blev det pizza :) hehe ovanligt

nej nu måste jag få lite saker gjorda innan Melissa vaknar.

kram :)








Söndag

Godkväll :)
Har varit hos mormor och morfar hela dagen :) passade även på att tvätta en maskin. kom hem för en liten stund sen så nu ska jag sätta på mig mjukiskläder och sätta på lillan pyjamas och mysa ner oss i soffan. tänkte kika på Big Brother och äta lite choklad o coca cola :)
Lillan blir 6 veckor idag! tiden går så fort.. ♥

Tisdag

Godförmiddag :)
Mellis sover i gungan så jag har passat på att dammsugit och skurat golvet :) och nu ska jag slänga i mig lite frukost innan lillan vaknar och ska ha mat.
Kl 1 får vi besök av Josephine och Vira :)
vi hörs senare!

RSS 2.0