Boka imorgon




har inget att skriva just nu känner jag. förutom att vi ska boka resan imorgon :D åker på fredag. skönt o komma bort härifrån! verkligen less på denna stad. usch! jaja skriver mer imorgon. ska kolla på film nu snart, jag kommit på vilket ja vill se :p

gonatt kraam


Fredag



Hej hej :) kom precis hem. har sovit i bomhus inatt, med emil (katten)  :) gick upp halv 9 o skulle fixa massa saker. åkte och lämnade ett paket som skulle skickas tillbaka åt mamma. sen posta  lite brev. åkte och köpte blombukett och åkte upp till kyrkogården, morfor skulle ha fyllt år idag. tände även ljus. tänk att det var ett halv år sen nu, sen du lämnade oss. tiden går så fort. läskigt.. kändes som det vore igår.. saknar dig!! ♥


fick sms imorse med att mitt pass har kommit, så har hämtat de med. gick jätte fort, två dagar :)

ne nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite tv. börjar inte jobbet förns kl 4.

ha en bra fredag! :)

kraam









GRATTIS PAPPA !


 
Godmorgon :) har precis ätit frukost så ska bara klä på mig sen åka till jobbet :) jobbar 9.15-19. missy sitter här bredvid o tittar på fåglarna genom förstret :p o jamar emellanåt haha. sötnos

Idag fyller pappa år :) ringde precis o sa grattis. dom hade jätte fint väder :) lite avis faktiskt, men jag åker ju snart med :)

ne nu ska jag ge missy mat sen klä på mig o pysa iväg. ha en bra dag allesammans :)

kraaam



Mamma och Pappa ♥






Fixat pass :D



nu har jag fixat pass så det är klart iallafall :) åkte även in på jobbet o lämnade ledighetsansökan till nina, så det skulle inte vara nå problem sa hon :) så vi bokar väl nästa vecka skulle ja kunna tro. kommer bli så najs :D slippa regniga sverige..

ne måste fortsätta att äta nu innan maten blir kall :)



Godmorgon :)




eller aa, jag låg och drog mig till kl 10, önskade att jag kunde ligga kvar längre :p ska bara klä på mig nu sen åka till polisstationen. lär fixa pass eftersom mitt gick ut i juni, så typiskt.. hoppas att jag hinner få det innan nästa fredag. skulle ta ca 5 arbetsdagar så det lär ju inte va nå problem tycker jag.

nej nu ska jag hitta något att ta på mig sen pysa iväg. lär in på jobbet efter också! :)

vi hörs senare. kraaam :)

KOM PÅ ATT..



...mitt pass har gått ut nu i juni eller juli (inte säker). shit måste hem till mamma och pappa nu o kolla. annars måste jag fixa ett nytt!!! panik




Utomlands? :)


ligger i soffan o glor lite på tv :p väntar på att anna ska sluta jobbet 3 sen ska vi till valbo en sväng och kika lite :)
 
yees, har ansökt om ledighet. så drar förmodligen utomlans den 4e september! :D kommer bli så skönt att få komma iväg lite. och självklart sola och bada :)

ne nu ska jag göra smoothie :D




Hur skönt ser inte de där ut då? :)


Inget o skriva om..



ne känner mig tom på ord just nu :p inget roligt som händer i mitt liv heller. ni kanske har nå förslag om vad jag ska skriva om för just nu är det tomt i huvudet...



Laga mat


Är hos mamma o pappa nu. har gett emil lite mat och ska göra mat åt mig själv nu innan jag drar till jobbet :p jobar 14-22.15 idag. sen blir det att åka hit efter. men vi hörs senare ikväll :) ha en bra söndag allesammans!

kraam

Gokväll


sitter hos mamma och pappa nu o ser till emil :) skjutsade dom till arlanda inatt, kom lagomt hem till jag började jobbet 7. dåligt trött jag var :p men 1 timme o 30 min sömn så får man vara trött. så när jag kom hem från jobbet idag somnade jag på soffan direkt :p sen har jag hjälpt joni och mickis att flytta hela dagen :)

nej nu ska jag åka hemåt, så vi hörs imorgon :)

natti natti


Nu ska jag...



..hem till mamma och pappa :) ska äta lite tillsammans sen så ska hon gå igenom vad jag ska göra nu när dom blir borta i 2 veckor. lär dit varje dag o mata emil (kissen) :) ska även beställa lite från taxifreen.

nej måste dra nu, dom väntar!  hejs


KLART :D


yeees nu är det klart! lägenheten är min :D så 1 oktober flyttar jag. kommer bli så najs. fick en fet pärm med mig så tänkte läsa igenom den lite nu, eller snart :p håller på att äta min macka som jag inte få ha i fred. missy väll gärna vara där o tugga lite :p hehe

ne nu ska jag äta upp sen kolla på någon film :) är ju ändå kasst väder ute så då kan jag lika gärna kolla på film. ska även iväg med mamma halv 4. 

bye bye! :)


Godmorgon!


Har ni sovit gott? för det har jag :) önskade att jag kunde ligga kvar längre hehe. ska cykla iväg till gavlegårdarna nu för att skriva kontrakt på lägenheten :D hoppas det går bra. lär in på jobbet efter också. måste handla lite mat till missy eftersom jag glömde köpa igår :)

nej vi hörs senare! lär pysa nu.  kraam :)

Ledig imorgon :)


Godkväll! :) måste bara säga att min dag på jobbet har gått som på räls ända fram tills kvart över 9 då jag råkat spärrat mitt kort (kommer inte in i rum och på lagret) genom att tryckt fel 3 ggr. fattar inte hur man kan lyckas?!! men tydligen så lyckas jag med allt.. så kontors chefen fick ta taxi till jobbet för att spärra upp det för att JAG är dum i huvudet och trycker fel kod. sen när vi skulle stänga kassorna så krånglade dom, självklart när jag ska tomma cashguarden. usch nu sitter jag här och lugnar ner mig med kakor :) är ledig imorgon så kändes genast mycke bättre :D dock att jag lär gå och lägga mig 7 på kvällen imorgon för att jag ska skjutsa mamma och pappa till arlanda halv 3 på natten och börjar jobbet kl 7 på morgonen. hejja sandra! vill ju inte vara trött på jobbet så lär väl sova innan jag skjutsar dom.

ne nu orkar jag inte skriva nå mera. hörs imorgon! :)

Godnatt  kraaam



Torsdag


Kom hem sent igår, därför jag aldrig skrev. jo apropå igår, så tatuerad jag mig :) bakom om örat och kan säga att det gjorde ont, jämfört med de andra ställen jag tatuerat på. det var mickis som gjorde det, vilket blev bra resultat för att vara nybörjare :) så om du är sugna på att tatuera dig till ett bra pris hör av dig till mig! :)

nej nu ska jag förstätta äta min gröt sen  ska jag till jobbet, jobbar 12-22.15 idag. så vi hörs sen när jag kommer hem :)




Syns inte så bra. ska försöka fixa bättre bild sen :)


Hemlis


hejhej. kom precis ut ur duschen och håller på att fixa mig nu. ska nämligen iväg på en sak :p som ni kommer få reda på senare under dagen. efter de ska jag på stan en sväng o inhandla mig lite saker :) nej måste skynda mig nu!

ha en bra dag! :)

Tisdag


Hejsan! hur står det till? :) med mig är det väl sådär, har sååå jäkla ont i ryggen så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. men är ledig imorgon så får vila den iallafall :) var nära på att åka taxi hem från jobbet idag, hade ingen lust att gå hem i regnet inte. men mamma kom och hämtade mig så vi passade på att åka till jysk på en gång. beställde ett köksbord med. så nu har man det klart också :) dock lite orolig om jag tagit för litet. fast vet inte om bord plus 6 stolar får plats så är väl lika bra att ta med 4 stolar. hoppas det blir bra annars vet jag inte vad jag ska göra :p


sitter här och är vrålhungrig med, men vet inte vad jag ska äta, någon som har nå förslag? :)




Längtar






Tills jag ska flytta, inreda och fixa det hur jag vill ha det :) kommer bli så kul och längtar verkligen.  så ska till gavlegårdarna på onsdag då jag är ledig och skriva kontrakt på lägenheten. här är soffan som jag beställde på lindholms möbler :) fin va?

nej, tillbaks till två och en halv men :) asbra!

Gokväll



sitter helt utmattad här på soffan (eller halvligger) haha, är så mätt. blev mc donalds efter jobbet. fy mig! jag som inte ska äta sån mat, men inte direkt att man ställer sig o lagar mat halv 11 på kvällen. inte jag iallafall. jobbar stängning imorgon också.

nej nu ska jag tvätta bort sminket och sen kolla på film innan jag sover. så nattinatti :)


Från i lördags! kommer fler sen.




Lördag



har precis plattat håret, och nu är det klädvalet kvar.. de jobbigaste :p så får se vad det blir. lär slänga i mig något att äta innan jag drar iväg till emelie :)

Har ni för planer inför kvällen då? :) ska kila nu men vi hörs imorgon!

kram

Äntligen..


kan jag skriva. har försökt ända sen jag kom hem från jobbet men sidan har bara hakat upp sig varje gång jag försökt skriva. jobbade ett fjutt pass idag, 16-20. och självklart missade jag kräftskivan ute istugan också!! självklart ska det vara något samma helg som man jobbar.. kunde iofs åkt ut efter jag slutat, men börjar liksom 9 imorgon bitti så kände att jag lika gärna kunde hoppa över de. men tråkigt eftersom jag inte varit ut nått den här sommaren.

sitter här för mig själv med en iskall cola och lite godis och självklart ingenting bra på tvn. blir så less.. har ju missy iallafall, fast hon sover för tillfället :p börjar en film kl 00.00 som jag funderar på om jag ska se eller inte, Big daddy. den är ju lite små rolig så ser nog på den en stund innan jag går och lägger mig :)

imorgon är det after work med jobbet också, hos emelie :) vet inte om det är så många som kunde komma men roligt iallafall,  eftersom jag missade förra :)

nej nu ska jag hämta mer cola sen mysa ner mig i soffan :) ha en bra helg så hörs vi antagligen imorgon!

kraaam

Lite biler från när vi var i Stockholm i tisdags!


Adelina somnade redan på vägen ner :p


Ed skulle köpa en bil i stockholm, men ser ut som vi hamnat i ryssland eller nå?! :p






Vi inne på BoConcept, finns så jävla mycket snyggt där!







Fulade mig på vägen hem hehe



Blev inte nå direkt intressanta bilder eftersom det spöregnade den dagen så jag skippade det.

natti natti




Torsdag


Hejsan hoppsan! kom hem för en stund sen, jobbade till kl 7 :) handlade lite efter också. sitter här med en påse pistage nötter o cashewnötter  mummsar på :) även missy tycker om pistagenötter :) bror min kommer och hämtar mig vilken sekund som helst. ska ta med missy så hon får träffa muffe (brors katt). få se hur det går, missy som är så rädd av sig :p hehe

nu ringer han. hörs sen!

Onsdag



Godkväll! allt bra med er? :) idag är det sista dagen på min ledighet. har varit ledig 5 dagar i streck nu vilket har varit skönt, men skönt o komma tillbaks igen :) älskar ju mitt jobb ;) hehe. sitter här och väntar på att robin ska komma hem så vi kan laga mat, är skit hungrig.

idag har jag varit med anna :) vi cyklade till alderholmen och la oss. var lite molnigt men skönt när solen kikade fram så och då :) sen cyklade vi hem till henne o slöade. glodde lite på tv sen somnade jag en stund hehe. var ju trött :p ska ner till adelina efter vi käkat. ska sätta i hennes löshår som hon köpte i stockholm igår :)

yees ska gå och kolla vad vi ska göra för mat, men vi hörs! :)


kraam

Vaken med tuppen



..nästan så :p hehe. vi drar till stockholm nu över dagen :) adelina, ed, jag o robin. skönt att komma bort lite. så få se om jag får med mig något hem (hoppas) hehe ;)

ja vi hörs sen när jag kommer hem :) ha en bra dag!

kraam



Film mys



yes, ska gå ner till Adelina och ed o kika på film :) vet inte vilken men det visar sig. ha en bra kväll allesammans så hörs vi imorgon, kommer nog hem sent även fast dom bor 20 meter ifrån  :p haha

nattti   kraam



Bild från idag


Lagar mat


Hej hej! nu är jag hemma igen :) håller på att laga mat, spagetti med carbonara :) var förbi mammas jobb idag och kikade lite. hittade mycket snyggt men inget jag fick med mig hem. anna mötte även upp mig där :) så vi åkte vidare till henne o pratade lite tills jag skulle hämta upp mamma när hon slutade. länge sen man såg dig smulan :) vi ska ses på onsdag så vi kan prata mer :) få se om  det är sol så kanske vi åker o badar eller något, vore ju skönt iallafall.

nej nu kokar vattnet hörs senare!

Ont i ryggen :(



Godmorgon bloggen! eller jag vaknade för 40 min sen :) inge vidare bra väder ute, lite trist när man är ledig men hoppas det blir fint i veckan för är ledig ändå tills på torsdag då börjar jag jobba igen.

ja vad händer idag då? inget speciellt jag har planerat. men ska iallafall hämta bror runt kl 5 sen ska vi iväg på en sak, kan inte skriva det här nu :p vet inte om pappa läser detta så ni får vänta med det :p

måste bara säga att jag har satans ont i ryggen! fattar inte vad jag gjort. hoppas verkligen det går över snart innan jag får nå fel :p

nej nu ska jag kika runt på lite tatueringar, ska nämligen göra en i veckan (troligtvis) hehe :) hörs senare.

kraam



Några bilder jag glömde från ihelgen







Här kommer lite bilder från ihelgen :)





Mickis jonas (joni) och robin





Var lite svårt att knäppa i farten :p





Grabbarna chillar med en varsinn öl :)


Stranden på lilla ön


älskling åker ring


inväntar köttet på grillen :p





Ut o fiska




 
ja det var väl de ända bilderna jag han knäppa med mobilen. men blev några ändå :)

nej nu ska jag hoppa in i duschen sen kika på tv. vi hörs imorgon :)

natti kraam




Har inte haft tid..



att skrivit i helgen. har nämligen varit ute i gåsholma i jonis stuga, jag, robin, joni o mickis :) jätte mysigt! åkte ner dit igår morse, tog på oss badkläder och tog båten till ett jätte mysigt badställe på en ö med en liten strand. där grillade vi korv och solade :) sen åkte vi även ring, fan va kul det är! men jobbigt för armarna :p haha. sen drog vi hem o grillade o drack lite :)  o idag har vi åkt iväg o solat o badat lite. så nu är jag äntligen hemma. har saknat missy faktiskt :) har en snäll mamma o pappa som varit här o matat henne :) 

lägger in lite bilder från i helgen senare, är skit trött så tänkte vila en stund. sen ska vi åka och köpa mat, orkar inte laga mat idag :p

hörs senare! kraam  :)

Bryggan :) visst ser det mysigt ut?

Fint väder :)


mh självklart är de det när man ska jobba. hoppas vädret håller i sig till helgen när man är ledig :) vill ju få lite färg på mig! sitter här och degar tills man ska iväg och jobba. jobbar 16-22.15, skönt pass. stänger med jossan också :) länge sen vi gjorde det.

nej nu ska jag fixa mig lite sen pysa men vi hörs sen ikväll :)

kram

Hej bloggen!


Har jobbat idag 10-18. har gått jätte bra och fort o det gillar vi :) sen när jag kom hem var jag så trött att jag somnade på soffan :p och nu sitter jag nere hos adelina o chillar. hon o alex håller på att göra blåbärapaj :) sen är det tänkt att vi ska kolla på film. vilken vet jag inte än :) ¨

ne nu ska jag vara social med dom andra :)


Glömde..





att jag gjorde naglar idag :) 8.15 var jag och fixade dom. blev silverglittriga tippar denna gång :) Tjusiga va?




ÄNTLIGEN!



jaaa, nu funkar äntligen internet igen! :) så skönt. verkligen jobbigt att vara utan. hur står det till mer er? med mig är det bara bra :) har varit ledig idag så har hunnit gjort en hel del. solat lite på förmiddagen, skönt att solen kunde kika fram när man äntligen var ledig :D blev så glad. sen så var vi ut till valbo en sväng för att kolla på soffa. JUSTE, har ju inte berättat att jag tackat ja till lägenheten på brynäs! :) yes, väntar bara på att få skriva på kontraktet så att blir klart att jag ska flytta. men isånnafall är det inflyttning 1 oktober :) så har varit runt o kikat på lite soffor. men har bokat upp mig på en soffa på lindholmsmöbler. gick in på hemsidan nyss men hittade ingen bild på den :/ hittade även ett köksbord som jag vill ha, men vi får se :)

nej nu måste jag springa ner till tvättstugan :) har nämligen tvättid idag . duktiga jag!

kraaaam


RSS 2.0