Onsdag


Hejsan! hur står det till? :) med mig är det bara bra. sitter här i soffan fullt påklädd (ja även skor) haha och väntar på att få cykla ner till stan o möta upp kim :) vi ska luncha tillsammans. och uppdatera varandra lite :)


ne nu ska jag ge missy lite mat o gå på toa. men vi hörs! :)  kram


 

 

 


Måndag



Idag står det jobb på schemat, 15-19.30. ett fjantpass så det går fort. sen efter de blir det promenad med mickis. är lite förkyld och har ont i halsen så vi skippar gymmet idag. 


Köpte en digitalkamera i lördags. en Canon ixus. hittils så är den bra. har iofs bara knäppt på missy :p

nej nu måste jag fixa mig lite sen cykla till jobbet. men ni får ha en bra dag! :)  kram



Skulle testa kameran på missy. visar tydligt vad hon tyckte om det :p



 

 


Fredag


ja det här med updatering var jag ju sämst med :p hahaha. men ja jag lever iaf.

ska strax gå ner på stan med A. ska bara klä på mig osv. sen efter vi varit på stan drar vi till valbo. lär köpa mig en kamera o kika lite på annat förstås. sen ska vi till jossan o niclas :)

nej har faktiskt inte tid nå mer här :p men vi hörs, ja lovar! :) 

kram





 

Promenad


Hejhej härliga väder! :D ska klä på mig nu snart sen ta en promenad med baby till Elin på en kopp kaffe :) tänkte ta med mig dumlekakorna som jag bakade igår, sjukt goda! :)






Jag och Elin nyårsafton :)








Pizza


Hejsan! blev inge lek med Elin idag. det hon skulle göra tog längre än förväntat. men vi ses förmodligen till helgen :) jag ska alldeles strax gå till affärn och handla. idag står det hemmagjord pizza på schemat :) har dock inte kommit på vad jag ska ha på den. men det löser sig nog ;) hade även tänkt baka efteråt, dumlekakor :D få se hur jag lyckas med det men det verkade inte så svårt :)

nej nu ska gå på toa sen cykla till affärn :) kram



Min bäbis!  :)







Godmorgon!



ja, vaknade för ett litet tag sen :p bra länge sen jag sov så här sent. och skönt var det! självklart är det dåligt väder ute när man är ledig.. nej nu ska jag äta en sen frukost iallafall. sen vänta på att Elin ska ringa mig :) tror vi ska leka idag :D 

Hörs sen!  puss





:)




Plingade precis på dörren, där en som överlämnade mig den sjukt fina blombuketten :) undra vem som kan ha skickat denna? ;) haha. missy var väldigt nyfiken på vad det var :D






RSS 2.0