...



Jag älskar dig mamma! du är bäst ♥







Fan fan fan..


hur kan detta gå till? att man missar sitt favvoprogram som går EN gång i veckan! andra avenyn. guuud blir så arg på mig själv nu :p nä nu ska jag bada för att lugna ner mig..

bajs




Godmorgon!



Spelar ingen roll hur tidigt man går och lägger sig så är man lika trött iallafall :) gick och la mig 10 igår, helt sjuk. inte hänt på de senaste 5 åren :p haha jobbar idag 7.45-14 så det är skönt :)

nej nu måste jag klä på mig sen cykla till jobbet. hööööörs




Söndag


Äntligen hemma! har jobbat 7-16 hela helgen så är sjukt trött :p kan erkänna att jag inte är någon morgonmänniska direkt :) haha. men det har gått bra.

så nu hade jag tänkt laga mat sen bara ta ett bad och sen mysa framför tvn :) men medans jag ska tina korven ska tänkte jag gå iväg och sola :) skööönt!

skriver senare ikväll :) kram



Bada


kom precis hem från jobbet. dagen har gått bra, som vanligt :) ska alldeles strax lägga mig i badet och lyssna på spotify :D men tänkte blogga lite innan. inte för att jag har något intressant att säga men ändå :)

skriver nog senare, om jag inte slocknat vill säga ;)




knäppte med webcameran så därför dålig bild :)



Fredag



sista dagen på den här veckan. och som i vanlig ordning så har veckan bara sprungit iväg. jobbar 16-21 idag. sen bara hem och sova, för jag börjar 7 imorgon :p

i natt så beställde jag lite väggord hem hit. hitta en sida som jag aldrig varit in på förut, fanns ganska mycket, och bra pris var det med :) Här har du sidan. beställde en till, men vet inte om jag ska behålla den själv eller om det ska bli en julklapp. så väntar med att visa den.


  




nej nu ska jag försöka äta något. så hörs när jag kommer hem, om jag orkar skriva något. annars får ni ha en bra fredag!  kram






Har inget att säga...


...förutom att det varit världens sämsta dag! trött hungrig och sjukt ont i huvudet! fan..



Torsdag


God eftermiddag :) har donat o fixat lite här hemma, därför jag inte skrivit förns nu. tänkte göra en sen frukost, de gamla vanliga, gröt :D haha. går snabbt och det är nyttigt. för er som inte testat, borde göra de :)

ni tar en halv dl havregryn, en halv dl krossad linfrö, sen skivar ni ner en banan sen kokar upp. vatten med såklart :) lite honung brukar jag ha i med. sen klart för att äta, med mjölk :D nej nu ska jag göra de. och sen  iväg till jobbet :)

ha en bra dag! :) puss på er



Missy sitter ofta i de här fönsret o kollar på pippisar (fåglar) :D






Huvudvärk :(


mamma o pappa ringde för en stund sen o sa att jag skulle gå ut för att dom skulle lämna cigg. står utanför och dom kör sakta emot mig, pappa vevar ner rutan, där sitter dom skit glada och jag fattar ingenting. sen efter ett tag slår det mig att det är inte samma bil, utan dom har köpt en ny :) skit snygg var den iallafall!

dagen på jobbet gick bra, var ganska lugnt på slutet. börjar 4 imorgon med, personalmöte, få se hur de går ;) jo förresten, idag när jag skulle gå till jobbet, låste ytterdörren så står det en gubbe i hissen som säger:

gubben - är det inte svårt att bo där?

jag- eeeh näe?...

gubben - joo för det är en tant som dött i den där lägenheten..

jag - jaha?!??

gubben - joo det var min fru (mummel).....

så skrattade han o hissen åkte igen..

jätte kul för mig att höra som är mörkräddast i stan.. sen om det är sant eller inte är ju en annan sak :p haha nej nu måste jag äta nått sen ta en ipren, har huvudvärk :(







Onsdag


Heyyou!
var jätte trött och seg hela dagen igår så hade ingen ork att blogga alls. men idag är jag någorlunda pigg iallafall :) sitter och väntar på att riset och vårrullarna ska bli klar så jag kan åka till jobbet sen :) jobbar stängning idag, 16-22.15. så vi hörs när jag kommer hem från jobbet :) om ni är vakna då så att säga ;) haha



Snart är det personalfest med, tror du man längtar lite? :D



Godmorgon



Helt otroligt att jag är uppe den här tiden :p men jag skjutsade älsk till jobbet så att jag kunde ha bilen idag. ska ju till bomhus och fixa naglarna, och har ju inte nån stor lust att cykla dit :) spöregn o samma gamla vanliga tråkiga höst vädret. blää... nej nu ska jag lägga mig framför tvn en stund.

hörs sen  :)






Lerverpastej smörgås :)


mmh sitter och trycker i mig en leverpastej smörgås just nu :) så gott. dagen på jobbet gick iallafall bra :) är ledig imorgon och skulle ha varit de på onsdag med men tog på mig ett pass :) alltid skönt med lite extra pengar, sen så tycker jag att det är roligt att jobba med så :)

imorgon 9.30 ska jag iallafall iväg och fixa mina naglar :) jätte duktig tjej som heter Karen som fixar dom. sen tänkte jag svänga förbi mammas jobb och kolla lite :)

nej nu ska jag äta upp min smörgås och fortsätta att kolla på America's got talent :)

hörs imorgon. godnatt :)

 

 


Måndag



Tänkte slänga upp en bild av de ja köpte igår :) köpte inge mycke alls men nånting blev de iaf.

5 par trosor, har ett par på mig redan ;) och ett par leggings med

dragkedja nedtill foten. sen ett par velourbyxor i svart :)

 

nu ska jag slänga i mig nått att äta sen iväg o jobba :) 16-22.15. så kommer inte kunna blogga fören jag kommer hem. ha en bra dag! kram

 

 

 


Mensvärk..



Nu ska jag hoppa i ett varmt bad och hoppas att min mensvärk försvinner.. puuh





Hemma


hej!
kom precis innanför dörren. har som sagt varit i falun på Lager 157. fanns väl inge speciellt mycket enligt mig, fanns mer killkläder än tjej :p så ett par leggings och mysbyxor o lite trosor fick jag med mig hem. var skönt ändå att komma iväg. vi träffade även robins kompis som bor i falun. så vi gick till Pitchers och åt :) jätte god mat!

nu ska jag sätta på mig myskläder och cykla hem till Emelie :) var jätte länge sen vi sågs så ska bli roligt :) så jag skriver nog när jag kommer hem. kram



Emelie och jag i tunisien :)



Lager 157


Godmorgon folks! sovit gott? jag har sovit som en gud :) vi var ju ut och åt igår, det blev Churh street. tog 30 min sen fick vi bord och maten kom in strax efter. tog inte alls så lång tid som det annars brukar göra. o ja vad ska ja säga, maten är helt gudomlig! :) haha. nån som har ätit där? tycker ni om stället? :) sen efter de gick vi på bio - trubbel i paradiset. var rätt så rolig film, men kanske ingen jag skulle gått på bio.

nu ska jag slänga i mig lite frukost o ge missy lite mat, sen drar vi iväg till Lager 157 i sågmyra :) hoppas verkligen att jag hittar nått, skulle behöva lite mysiga tröjor,  eller kanske ett par skor ;) hehe hörs när jag kommer hem därifrån.


kram



Godmiddag :)


Har precis ätit en sen frukost :) klev upp runt kl 12. det är ju helg och då får man sova länge ;) ligger i soffan nu med missy och lyssnar på spotify.

ja, vad händer idag då? :) det är min och robins 2års dag idag så vi ska ut och äta ikväll. på church street hade vi tänkt. brukar alltid vara så mycket folk där. men maten är ju såå god. sen får vi se vad vi gör efteråt.

Förresten, köpte en sweety (frukt) med mig hem igår från jobbet. låter ju skit gott sweety liksom :p men fyfan vad den var äcklig. bäskt o smakar apa! nej nu vet ni de! nu ska jag pussa lite på missy sen klä på mig lite, kallt här.






kram :)





Nattinlägg



Kom precis ut ur badet. finns väl inget bätte än de! :) när man är trött o lite fryssen, då passar det perfekt att lägga sig o badet med lite skum :p dock gör jag samma misstag att ha för varmt vatten jämt, så man tröttnar rätt så snabbt. haha aja nog om de :p ligger i soffan och kollar på tvn, alltid lika värdelöst :p finns aldrig nått bra. förutom på tisdagar kl 21, Andra avenyn! :D och 2 1/2 män såklart. 


ne för trött för att sitta här. Godnatt hörs imorgon! :)








Dissen



skulle haft myskväll med Anna ikväll, men hon gav mig dissen :( så får sitta här i min ensamhet o glo på värdelös tv. nääärå lugnt gumman :) kommer fler kvällar. sitter i soffan och kollar på idol nu. bra länge sen jag såg det. eftersom jag jobbat sent varje fredag. köpte med mig massa gottit hem, så nu ska jag mysa ner mig i soffan med missy och fortsätta att kolla på idol, sen är det en film 21.30, Starsky & Hutch. aldrig sett den så hoppas den är bra :)


hejhopp

 

puss på älskling :)




Fredag den 13e



mh idag är det otursdagen, hoppas inget händer mig (peppar peppar..) :) jag ska iallafall jobba hela dagen 12-19, så får hoppas att inget händer mig där ;) ikväll blir det att mysa med anna. om hon nu överlevde sprutan :p inte hört nått från henne efter hon tog vaccinet. hör av dig om du ser det här! ;)

nej nu ska jag klä på mig sen cykla till jobbet :) ha en underbar fredag trots att det är den 13e ;)

 


Mat


sitter och väntar på att maten ska bli klar i ugnen, moussaka :) hur gott som helst, enkelt att laga om inte annat :) mamma kommer förbi sen efter hon har slutat och ska lämna ostbågar o cola till mig :) snäll mamma man har ♥ sitter och funderar på om jag ska kolla på lyxfällan eller miami vice kl 9 :p ja vi få se

var på stan idag, fick med mig ett linne, klänning o ett par leggings hem :) slänger in bild sen. ne nu börjar Vänner igen :) hörs


Torsdag


Helt sjukt, att det kan vara torsdag redan. fredag imorgon sen helg igen liksom :p dagarna bara flyger förbi :) känns som det är måndag, fredag o sen helg :) ne nu ska jag äta frukost sen sätta på mig lite mascara sen ner på stan en sväng. få se om jag hittar något :)


byeeee




Damp


sitter här hemma och får damp. var så less på hur bloggen såg ut så skulle fixa lite. men den där lila färgen vid bilderna vill inte försvinna. HJLÄP NÅGON?? fattar ingenting :p



Yoo!


Hey!
hur mår ni? jag mår iallafall bra, men grymt seg idag. fattar inte :p ligger här i soffan med missy, hon sover som vanligt :p igår var jag ju på truckutbildning igår i borlänge. gick igenom en bok i aaa....5 timmar typ  :p inte sååå jätte kul. men överlevde iaf hehe. efter de åkte vi till kupolen som låg 2 min därifrån. hade aldrig varit där så vi passade på att åka dit när vi ändå var där :) fick inte med mig något hem men roligt att se iaf. vi gick även in på Willys där. ja va ska man säga.. att våran butik måste vara SNYGGAST av alla ;)

kikar runt på hms hemsida, funderar på om jag ska beställa lite :) hitta dom här skorna, men jag vet inte. vad tycker ni? :) 


Var tvungen att väcka henne så hon fick va med på bild ;) 
  



Utbildning


Hej!
kom nyss hem från jobbet. jobbade 14-20, ett lagomt pass :) sitter och funderar om jag orkar laga något, är iofs inte så jätte hungrig :p få bli en macka eller nått. imorgon ska jag på truckutbildning i Borlänge med några stycken från jobbet :) så ska vara på jobbet halv 7, känns lite jobbigt :p gå upp 5 om jag ska hinna äta frukost :p fyfan. sen sitta i en bil i en och en halv timme känns inte så roligt heller, hoppas man kanske få sova lite :p

ne nu ska jag skynda mig iväg och sola lite :)







Farsdag


God eftermiddag :) klev upp för någon timme sen. har bara legat framför tvn o slöat :p inatt var det jävligt livat här i mitt trapphus. folk som skrek o gapade, några som hade fastnat i hissen så dom sparkade osv. tillslut så kom polisen och  securitas. stod på altanen och rökte så såg jag att några grabbar sprang förbi med en jävla fart, någon sekund därefter springer polisen efter :p så jaa, en händelserik natt med andra ord :p nu ska jag slänga i mig något att äta sen gå till min bror för att låna bilen :) ska på stan och köpa en sista grej till pappa :)
Ni vet väl om att det är Farsdag idag?  så jag ska till mamma o pappa sen och äta tacos :D


nej nu måste skynda mig, ha en bra dag! :)

 


Pappa o mamma ♥

 

 


Helg

 

ja jag vet att det var länge sen jag skrev men har bara inte orkat :p har inget att skriva om heller så. ja nu är det äntligen helg iaf och det betyder att sandra är ledig :D yes är ledig hela helgen. så imorgon ska jag till ikea med anna, lär köpa lite hyllor o dyligt :)

nää nu ska jag stoppa vitlöksbaugette i ugnen :D mums! så hungrig



Städat



mamma och bror kommer hit snart o ska fika lite :) han har inte ens varit här nått sen jag flyttade hit (en månad sen) :p  så har städat lite här hemma, skönt att ha en anledning till o städa, för det är ju sååå tråkigt :p tänkte gå iväg och sola lite senare, sen färga håret :) har även tvättid kl 19. få se hur det ska gå, första gången jag tvättar här :p läskigt haha

ne nu ska jag plocka undan lite saker innan dom kommer :)

hörs sen



RSS 2.0