Dagisäpplen



Sitter o kollar på Fångarna på fortet och äter dagisäpplen, som jag o pappa kallar det för, när man skär dom i bitar :) mycket godare än att äta det helt. väntar på att baby ska komma hem o kramas. han jobbar stängning så han är väl hemma runt en halv 11.

nej nu ska jag fortsätta att kolla. tror inte jag kommer skriva nåt mer idag. så godnatt :)



Gottit :)



Måndag



Hejsan! skrev aldrig igår, hade varken tid eller lust. fullt upp :p hehe. försökte från mobilen men går fortfarande inte.

ja idag har jag jobbat på min lediga dag. 7.45-15.00 så det var inga problem :) därimot börjar jag känna mig hängig, varm och ont i halsen :( så får hoppas att jag inte åker på något allvarligt. tänkte vila en stund nu iaf, eller lägga mig på soffan och glo på lite värdelös tv.

jo förresten gick in på v20 igår, nå sjukt vad tiden går fort :) så har halva tiden kvar! och kan säga att jag längtar som bara den! ♥

nu ska jag vila. hörs senare!




Hej


Kom nyss hem från valbo. kunde iallafall inte blogga från mobilen, eller visste inte hur man gjorde :p gick ju bara att skriva i rubrik fältet.. antingen är det jag som är dum eller så gick det bara inte. nån som vet hur man gör? :)

har iaf varit ute i valbo hela dan med svärmor. gick till köpis en sväng o kollade. fick med mig ett linne hem iaf :) som är tänkt att jag ska ha med mig till turkiet. sen fikade vi och gick hem. andreas kom senare då vi skulle äta o kan inte minnas när jag blev sådär mätt som jag blev :p jordgubbar o glass efteråt också :)

ne nu ska vi mysa ner i soffan o kolla på film. vi hörs imorgon! godnatt kram




Lördag


Hejsan. har precis tryckt i mig frukost o lyssnar på musik nu. håller på o fixar mig nu sen ska jag till svärmor :) få se om vi skulle gå på köpis en sväng. andreas kommer dit senare när vi ska äta. han är o fiskar med ett par kompisar. ne har inte tid o skriva mer nu. men kanske skriver ett inlägg från mobilen om jag vet hur man gör :p


kram



Fredag



hejhopp. fredag idag vilket innebär helg! :) dagen på jobbet har gått bra. så nu är jag lördag, söndag o måndag. långledigt :) ska strax göra våfflor åt mig o älskling sen blir det bara mys framför tvn ikväll. köpte med mig lite gotta hem ;)

ha en trevlig fredagskväll! :) kram




Gravid vecka 19 (18+4)




Vecka 19

Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.

Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

Träningstips

Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.




Här har ni en bild på min bäbismage :) dock så tycker jag att den inte har blivit stor än men det kommer väl. säger väl bara pang så har man världens mage där sen :) tiden har gått sjukt fort och snart har jag gått halva tiden! och man bara längtar o längtar efter varje dag. ♥




.



Godkväll :) har precis duschat och ska göra goda mackor nu :) köttbullar med rödbetssallad, mums.  sen kanske det blir en film om vi hittar någon bra. är ledig imorgon också så kan sovas hur läääänge jag vill ;) sen står det storhandla på shemat.

magen kurrar. kram



godkväll



Har jobbat hela dagen, kom hem för drygt en timme sen. kollar på How i met your mother nu med baby och ska äta kvällsfika :) sen lär jag lägga mig. ska jobba 10-20 imorgon.

Godnatt kram



HTC Wildfire



Har precis beställt en HTC Wildfire. så den kommer väl om 2-4 dagar :) så det ska bli skönt!


Funderar på om vi ska kolla  på en film nu, men vet inte vilken.. tycker inte att det finns några längre. nej orkar inte skriva nå mer för idag. hörs imorgon! :)


Godnatt kram







Fångarna på fortet



Ni missar väl inte fångarna på forten nu kl 8 :) det ska jag o älskling göra







Nyheten


Sitter i soffan precis nyduschad, skönt! saknar min baby också, men snart så är han hemma :) har varit så sjukt sugen på max hela dan, men har inte orkat tagit mig dit, plus att det inte är nå roligt o äta själv :p så tänkte höra med Andreas sen när han kommer hem om vi ska gå dit och äta :)


Ja apropå nyheten då. känner bara som att jag drar ut på den hela tiden så ja, lika bra att det kommer ut nu eftersom alla vet väl redan om det snart :)

Jag och Andreas ska bli föräldrar i Januari! :) går som sagt inte att dölja det mer eftersom magen bara växer. det var väl inget planerat men båda har velat haft barn men såhär tidigt fanns det väl inte i tankarna :p men nu känns det så sjukt spännande och roligt! bara längtar tills den 22a januari ♥

Ja så nu vet ni det :) nu ska jag smörja in mig o sätta på mig myskläder. 

kram :)



Söndag



Godmorgon! sitter o myser i soffan med missy :) och funderar på vad man ska göra idag.. älskling åker till jobbet om 15 min så kommer vara själv till kl 8 ikväll. men nått lär jag väl hitta på. kan ju inte sitta inne hela dagen. fast kommer säkert sluta med det :p ja vi får se!


frukost nu.




Goddag



Sitter hos mamma och pappa nu :) pappa håller att laga lite mat, så Andreas o elin kommer hit strax :) ja jag glömde ju kameran hemma idag så blev inte bilder idag tyvärr.. men det gör väl inge ;) marknaden vi var på var inge speciellt alls. fick med mig ett par strumpor iaf. och en chokladboll slank i magen :)

ne ska vara lite social nu :) men ni får ha en trevlig lördagskväll!




Lördag



Godmorgon :) eller aa, vakna för 2 timmar sen :p sitter och väntar på att mamma och pappa ska hämta mig. bror är också med :) vi ska till Storvik på nån marknad där o kika lite. sen efter det ska vi till storebror o hans familj och hälsa på. så det blir en familjedag idag :) inte så ofta det händer.

så kommer inte skriva förns jag kommer hem senare. men jag tar med mig kameran iaf :)


kram




Tacopaj




Jag o älskling har precis ätit tacopaj :) gud så gott det var! så nu är man proppmätt. tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu sen ska vi mysa framför tvn.

hoppas ni får en mysig fredagskväll! kram



Fredag



Det är redan fredag och det betyder helg. hur skönt är inte de? :) fast blir bara lugnt idag, både jag o älskling är sjuk fortfarande. men börjar bli bättre. så får bli filmmys o massa gotta. funkar då å :)

ska äta upp min frukost nu sen kika runt lite på internet. ändå värdelöst på tvn den här tiden, massa tvshop o våra bästa år..

hörs senare :)















Hej



tänkte bara skriva att allt gått jätte bra. mer får ni inte veta just nu ;p är så sjukt hungrig också så lär väl väcka älskling som somnat på soffa och fråga vad vi ska äta. återkommer senare!




Godmorgon :)


Gud vilken sömnlös natt. dels för att jag sov iprincip hela dagen igår och plus massa saker i mitt huvud :) har varit som ett barn dan innan julafton hehe. men nu är jag uppe iallafall. tittar på Jims värld och dricker varma koppen. älskling ligger och sover fortfarande. men tänkte väcka han om 45 min.

Nej nu ska jag äta lite frukost. skriver senare när jag kommit hem. hoppas allt går bra :) ♥


kram


Tacos



Vaknade nyss o kan ju säga att jag inte mår så mycket bättre av att jag fick sova lite :( men huvudvärken har gått över, lite iaf. tänkte försöka pallra mig ner till ica o köpa tacos. älskling slutar kl 8 så hinner lagomt tills han är hemma.


Sjukt vad tiden gått fort. minns när det var över 35 dagar kvar. och imorgon, IMORGON som gäller! kan inte förstå det. är världens lyckligaste på hela jorden! ♥ 
Älskar dig Andreas!



Nu ska jag gå ner o handla! kram :)



Sjuk



Ligger i soffan helt död. har feber och har sjukt ont i kroppen. och huvudet kommer snart att explodera. har precis tagit en alvedon o hoppas det ska bli bättre. hungrig är jag också men har ingen ork :( nää mycke klagomål här..

vi hörs









i morgon ♥



Tisdag



Kom hem från jobbet för drygt en timme sen. jobbade 7-14 hur skönt som helst. ligger i soffan nu och kollar på How i met your mother med baby. sitter och funderar på om vi ska ner på stan en sväng men jag vet inte om jag orkar :p tråkigt o bara sitta här. kanske äta något, ja vi får se hur vi gör.

hörs senare.







2 dagar kvar! ♥



Mat


Hejsan! har jobbat hela dan därav dålig uppdatering. har precis gjort mat som jag ska äta alldeles strax men kände att jag var tvungen o skriva här innan :) tänkte kolla på Vem vet mest som börjar nu kl 19. hur bra som helst haha. 

Blir nog inge mer bloggande idag. börjar 7 imorgon så blir en tidig kväll för mig. tråkigaste att jag inte kommer få nån godnattpuss av älskling eftersom han jobbar stängning och då har jag redan hunnit lagt mig.. :/

ne måste äta nu innan maten blir kall ;)  kram












3 dagar kvar ♥




Söndag



Hejsan. har inte sovit såhär länge på ja, vet inte vad. men skönt var det :) fast blev ju rätt sent igår, kom hem halv 3 nångång. men hade iaf en toppendag/kväll ute i valbo :)

nu ska jag äta lite frukost sen hoppa in i duschen. sen får vi se vad som händer idag.


kram




Tjohej



Godmorgon :) blev lite sent igår så gick o la mig när vi kom hem. men vi gick en sväng på sommaryran men var inget speciellt tyckte jag. åt langos gjorde vi iallafall och köpte godisremmar :)

nu sitter vi o äter lite frukost, sen så ska vi väl göra oss iordning. åker ut till valbo idag hem till svärmor :) blir grillning o så där ikväll :) så det blir inte att jag bloggar nå mer idag, kanske när jag kommer hem om det inte blir allt för sent.

Ha en bra dag! kram




Hungrig


är klar med tvätten nu. så kul att torkskåpet vi har i tvättstugan är helt värdelös.. kläderna blir inte ens torra på 2 timmar! så nu har man alla kläder hängandes på möblerna här hemma :p

o nu kom älskling hem. tänkte slänga i oss korv med bröd nu :) senare ikväll ska vi ner på sommaryran med Elin o Andreas o äta langos!! :D


kram



Godmorgon!



Vaknade för drygt en timma sen, klädde på mig och gick ner till ica för att köpa lite god frukost :) sen har jag tvättid idag, roligt när det är så fint väder.. men måste eftersom det är sjukt mycke tvätt. men vädret skulle ju hålla i sig hela helgen om jag hörde rätt? :)

nej magen kurrar. hörs senare!




Gokväll!


Nä nu måste jag verkligen skärpa mig med bloggningen. dels för att det är skönt o få skriva av sig lite, men har inte direkt funnits nån tid. har jobbat arslet av mig nu under sommaren när alla har semester. men snart så, vecka 38 åker vi till TURKIET! :D ska bli så skönt. jag andreas o hans mammas familj :) ja har även hänt lite andra saker men tänker inte gå in på det än, det får ni vänta med ;) kanske efter helgen?

nåja, har precis tryckt i mig varma mackor och ska hoppa in i duschen strax sen bädda ner mig i soffan med älsklingen :) är ledig imorgon och hela helgen och det ska bli så skönt. har dock inte planerat något ännu men blir säkert något.

ne nu ska jag hoppa in i duschen :) hörs imorgon!

Godnatt o kram




RSS 2.0