Framkalla bilder


Hej på er!

var ett tag sen jag skrev här, men vi mår bara fint :) hoppas att allt är bra med er!


har precis framkallat lite bilder på Fujis hemsida, 142 bilder blev det :) så nu längtar jag tills dom kommer så man kan pryda lite väggar här hemma :)


denna vecka har jag börjat mitt nyttiga liv... igen haha.. nej men den här gången är det seriöst. slut på allt godiskäk o COLA.. så har börjat köra LCHF, inte äta kolhydrater. såsom pasta, potatis, ris osv. 3e dagen idag och har gått jättebra, dock väldigt sötsug på kvällarna, men bara att äta nån frukt eller dricka vatten :) nu jävlar ska fettet bort innan thailand!


nej ska kika lite på tv nu med älsk. ha det så bra :)





Min fina prinsessa! ♥








Melissas nya kläder som hon fick av Farmor :)












♥♥♥


Idag har jag och älskling varit förlovade i 1 år! ♥ och längre kommer det o bli! finner inga ord för hur mycket jag älskar dig och vi har världens finaste prinsessa tillsammans! :) ♥ lyckligare kan man inte bli.



I turiket där vi förlovade oss :)






Godkväller


Hej på er!
Idag har vi tillbringat dagen på stan med Melissas farmor :) åt lunch och kollade runt i affärerna.. Melissa fick även kläder utav farmor som varit på lager 157. kan lägga upp bild imorgon :)

nä för trött för att skriva mer. vi hörs imorgon istället :) hejs!








Min finaste! ♥♥♥



Lördag

Goddag! :)


Vi ska strax hämta upp pappa på jobbet som slutar 15.00 sen vidare till Barnens Hus för att köpa en ny bilbarnstol åt Melissa. vi har bara dragit ut det på tiden och nu är det dags! har en aning om vilken vi ska köpa, men lär såklart dit och kolla osv. så återkommer om vilken det blev :)


Hoppas ni får en trevlig helg. här hemma blir det lugnt, älskling jobbar så.. och imorgon ska vi hem till Melissas morbror och Elin och hälsa på lite :)

Nej nu lär vi klä på oss och sen fara iväg!




Besök





Idag har vi haft bästa Elin på besök :) vi har pratat om allt om himmel o jord. så skönt att få prata ut med någon, man mår sååå mycke bättre!! ♥



Så nu sitter jag här nybadad efter kvällspromenaden. tänkte mysa ner mig i soffan och kolla på Rederiet och äta vaniljbulle och dricka cola med gott samvete ;) hahah



Så godnatt på er! :)

15/9

Godmorgon! vi klev upp för ungeför 30 min sen :) ska ju absolut inte klaga att man inte för sova om nätterna här hemma :) nu ska vi äta frukost sen klä på oss. för sen kommer Elin hit och leker med oss :) ♥ alltid lika roligt när man får besök. 


vi hörs lite senare!






Andra gadden






Melissas har nu två gaddar i underkäken :) och ont gör det när hon biter.. så man får passa sig hehe.


Nu blir det tvn med älskling, fotboll dock.. men jag får väl stå ut haha :D






Melissa gungar till musiken :)






Hämtat ut paket på konsum :)

imag0831_1315929 (MMS)

Hämtat ut paket på konsum :)


Vikt





Nu var det längesen jag la ut viktkontrollen på Melissa. Glömde bort förra månaden. nästa vecka är det dags för en ny vägning och mätning :)





Godkväll

Har inte haft nå internet här hemma idag så har inte kunnat Blogga. Så får bli ett mobilinlägg nu :) idag har vi inte gjort nå speciellt förutom att vi var hos min kusin o kollade hur hon bodde. Sen drog vi och käka på Buddys :) Älskling o jag har precis kollat på ett avsnitt av rederiet. Och blir nog ett till nu innan jag ska sova. Och imorgon är det dags för frissan :) vet fortfarande inte hur jag ska klippa mig.. så trött på mitt hår så det finns inte. Men för feg för att göra nå nytt :p Aja får se hur det blir. Kanske lägger upp bild imorgon :) Näe godnatt på er!

Lite nytt






Var på Köpis tidigare idag med Monika. och bland annat de här fick följa med hem till Melissa :) tjusiga höstkläder!




STOLT MAMMA!!

Melissa har tagit sina första krypsteg nu innan hon gick o la sig. en stolt och glad mamma :D annars har hon bara kravlat sig framåt. så roligt och se hur hon utvecklas, dock går det lite för fort ibland kan jag tycka. min lilla bäbis är inte så liten längre... :) 





Godmorgon!



Vi har varit vakna i drygt en timme och Melissa sitter och kollar på Musses klubbhus :) 

Idag har vi inget planerat.. men tänkte gå ut på en promenad efter vi ätit. huvudet är tomt med ord så vi avslutar nu med ett kort inlägg :)




5/9


HEJ! nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, har hunnit hänt mycket under tiden. vi har hunnit flyttat och nu bott här 2 veckor ungefär.. trivis som fisken i vattnet, men saknar dock vår gamla lägenhet lite men men :) Melissa har även hunnit fått en tand :) stortjejen! och pratar för fullt hela dagarna.


Har äntligen fått bokat min efterlängtade frisstid. så på fredag ska skatboet bort!! och ska bli brunhårig nu till hösten hade jag tänkt :)



nej nu blir det ett avsnitt av Rederiet innan sängdags.

OCH jag hoppas allt är bra med er!!



En liten skymt av gadden  :)


och en del av vardagsrummet




RSS 2.0