28/11

 

Tjohejsan!

Idag var vi hos bvc, väga och mäta och samt vaccin. tycker så synd om lillhjärtat, vet ju själv att det gör ont :( så hon har varit gnällig och haft feber nu på kvällen. vi fick även träffa en tandläkare som pratade om tänderna  om hur man ska undvika socker och hur man borstar. o så fick Melissa en tandborste :)


nu är ljusen tända och glöggen ska värmas, sen blir det mys med älskling :)


Jätteroligt att banka på frysen :)

 

 


1a advent

Hoppas ni får en mysig 1a advent trots de tråkiga vädret :) vi ska åka ut till Valbo till Melissas farfar och byta till vinterdäck.



jobbdag

gaaah slut i huvudet efter 9 timmar på jobbet. dubbellön och det var MYCKET att göra. så snart kommer älskling med pizza och det blir mys framför tvn.


hejhopp

Godkväll

Hejsan!

Idag har jag och Melissa lekt med Jossan och Vira :) vi åkte hemifrån strax innan kl10 ut till Owes gick runt där en timma sen for vi till Ikea för lite lunch :) med lite mat i magen så fortsatte vi att shoppa, eller ja Jossan ;) blev bara lite smått åt mig. Sen gick vi in på köpis o kollade runt. Klockan tickade på rätt så snabbt och vi var hemma runt kl 5. Men som man säger, tiden går fort när man har roligt! Så är lite slut nu efter en heldag shopping med dom bästa.

Så nu blir det lite mys med älskling innan det är dags för att sova. Ska jobba imorgon 11-20 :) Spännande!


Hoppas ni får en trevlig helg! Hejohå




10 månader


Idag fyller prinsessan 10 månader! helt sjukt, vart tog tiden vägen liksom?? snart Januari och lillan blir 1år. jösses. vår lilla tjej blir stor tjej :) mycket som händer i hennes utveckling också. kryper gör hon för fullt, fort går det. står och går längs möbler gör hon, även gå med gåvagn. sträcker upp armarna när man frågar hur stor hon ska bli när hon blir stor :) vet vad katt, lampa o snutt är och säger även mamma o pappa. och även HUMÖR har hon. ja som sagt, utvecklingen går frammåt :)





Älskar dig ♥



Ajaj

Idag var jag och mamma och tog vaccinspruta. Så har en kvar sen är det klart :) är lite öm i armen nu och den känns hur tung som helst haha..


2 Månader!!


Idag är det 2 månader kvar tills vi åker till Thailand!! som jag längtar :) ska bli så skönt o komma bort. mamma som fyller 50 så vi blir 9 st som åker. mamma och pappa, syskonen med respektive och jag, andreas o melissa :) härligt!!



här ska vi bo, hus med pool. ser väl inte helt fel ut ;)




Godkväll


tänkte bara skriva att vi lever och mår bra :) händer dock inget speciellt som det är värt att skriva om så därför det ekar här just nu..

väntar på att fotbollen ska ta slut på tvn så vi kan glo på lite Rederiet :) ni som inte ser det BÖR göra det!






2011-11-11

Fick hem lite nya saker till naglarna i veckan, bland annat detta glitter :) så sjukt kul att hålla på med naglarna, önskar att man kunde göra om dom varje dag :P

Var bara tvungen att skriva 2011-11-11 som rubrik. Typ den dagen man skulle gifta sig på :P




Mammas tjej ♥



'

Glömde lägga upp den här videon som jag filma för nån vecka sen. Melissa går för fullt här hemma med gåvagnen :)



10/11


Hejsan!
Sitter i soffan och känner ett sjukt sug efter choklad.. tröttsamt. får inte, ska inte.. puuh. nåja


idag har jag och Mell varit hos Monika (min kusin) och hälsat på. sen gick jag förbi apoteket innnan vi skulle hem, står där i kön och inser att jag har plånboken hemma.. så trött på mig själv, andra gången det händer den här veckan :p imorgon på förmiddagen kommer morfar hit och hämtar Melissa. dom ska till fjärran och bada :) mysigt och roligt för Melissa som älskar att bada. så vi får se vad jag och älskling hittar på.


nä lite Rederiet innan läggdags, hejs! :)





8/10

Godkväll!
Väntar på att Andreas ska duscha klart så vi kan titta på Terranova och Rederiet innan vi ska sussa.

Imorgon gör vi ett nytt försök med öppna förskolan :) sen efter de så åker vi ut till Melissas farmor och lunchar.

Nä godnatt på er! Hörs imorgon



Jag och älskling har suttit och smuttat på...

imag1018_1320533 (MMS)

Jag och älskling har suttit och smuttat på en varsin god drink :) mums.. nu ligger jag i sängen och det är dags för kväller. Hoppas ni haft en trevlig dag/kväll! Nattinatt


Onsdag


Godkväll!
Idag så skulle jag och Marie till öppna förskolan med kidsen, kom dit kvart över 9 imorse, ja tror du inte det var stängt då.. HÖSTLOV!!!! hur dum får man bli... något less vi blev :p men vi gick till stan och fika lite och kikade lite i butikerna istället :)


Sen så har vi haft bästa Elin på besök. prata lite och så fick hon sina naglar fixade :)


Gjorde en förstärkning på hennes egna naglar..



:)

Rätt så nöjd efter första försöket :)


1 november


Ny månad och ett steg närmare julen och Thailand :) sjukt vad tiden går fort nu för tiden.. Hinner knappt andas juu.


Ja tydligen så publicerades inte mitt inlägg igår kväll men satt iallafall hela kvällen med o fixa mina naglar :) blev bättre än förväntat, kul! Så har beställt lite glitter o sånt så det blir lite roligare. Så ska försöka få mamma att bli min testdocka ;)


Nä nu är det matlagningsdags, kyckling står på schemat.. Hejs



RSS 2.0