Nyår



fick sluta lite tidigare, så skönt! :) behöver man inte stressa aldeless för mycke. ska hoppa i duschen nu. sen fixa mig lite snabbt sen bege mig till bror min där alla väntar :) hoppas ni får en kanonkväll! för det kommer jag! :)



Gott nytt år allihopa!!







Sista dagen på året



Godmorgon! :) ja idag är det sista dagen på året, helt sjukt vad tiden går fort. känns inte som att det nyår idag, bara för att jag ska jobba. men kanske känns mer mot kvällen :) jag och robin ska till min bror efter jag slutat. där elin också kommer vara :) även basse och sanna. jag och elin skulle styra upp efterrätten :D hallon, kiwi och banan med riven vitblockchoklad över som man har i ugnen. låter gott va? :D kommer bli kanon kväll!

nu måste jag slänga i mig något att äta sen pysa iväg till jobbet. skriver när jag kommer hem eller kanske hos bror senare :) Puss








:)



Nu ska jag gå iväg och lägga mig i ett solarium :) lär ju vara brun och fin tills imorgon! ;) fast känns inte som nyår imorgon eftersom jag ska jobba 12-18. och 13-19 på fredag. men bara att gilla läget :p

nej nu ska jag gå iväg medans jag orkar :D haha vi hörs senare



Solat



Kom precis hem efter ha solat 15 min. hur skönt som helst :) så skönt när man slumrar till en stund hehe. nu hade jag tänkt använda min mikro för första gången :D köpte med mig en paj från jobbet. så får hoppas det smakar! :) så nu ska jag slå på musik och fixa lite käk sen hoppa i badet :)


Tunisien 09



Godmorgon!



usch är så frukansvärt trött och har ont i magen :( ska försöka få i mig något att äta nu. sen ska jag cykla iväg till jobbet. jobar 10-19 idag. så skriver mer när jag kommer hem. ha en bra dag! :) kram



ojoj..



Kan nästan tro att jag gått o dött eller nå :p men det har jag inte. bara inte haft tid att skriva. har iallafall fått jätte fina julklappar, saker som jag behövt till lägenheten och så :)

håller på att tvätta nu, och det är så fruktansvärt roligt.. eller inte :p så ska fixa med det nu sen gå iväg och lägga mig i ett solaruim :) länge sen nu!


hörs!  :)




Skulle knäppa en bild men missy vela inte vara med :D









GOD JUL!



Godmorgon allesammans! hoppas ni sovit gott? :) nu snart jag äta julskinksmörgås men ska hoppa in i duschen innan :) mamma och pappa kommer och hämtar mig runt kl 12 så åker vi upp till kyrkogården och tänder ljus för mormor och morfar. känns lite konstigt att inte fira med han i år. som jag gjort enda sen jag var 1 år. men vet att han har det bra nu.

Men får önska er en riktigt God Jul och hoppas tomten är snäll i år och ger oss några klappar :D





God Jul :)





stressig dag..



usch vilken stressig dag det har varit på jobbet! mycke folk som har handlat.. men ska inte klaga, för tiden bara rinner iväg när man har fullt upp :p sen efter jobbet drog jag, robin och bror till köpis. passade på när dom hade öppet till kl 22. så nu har jag bara nån enstaka julklapp kvar, som jag ska fixa imorgon. ska på stan med anna imorgon innan jag börjar jobbet kl 4.

juste, fick min första julklapp idag, av jobbet :D 400 kr presentkort på jobbet och en julskinka :) kanon bra!

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och varva ner lite :p ha en trevlig kväll! kram







Godmorgon!



usch vad jag är trött! självklart ska man cykla till jobbet när det är 15 minus ute :( jobbar 10-19 idag sen efter de ska jag åka till valbo och köpa klart mina julklappar. dom har ju öppet till 22 idag som tur är :p

nej nu har jag inte tid att skriva nå mer. lär äta osv innan jag ska dra till jobbet :) kram



Äntligen över..



så skönt att helgen är över. har jobbat 7-16 både lördag och söndag o det har gått jätte bra :) men jag är verkligen ingen morgonmänniska :p var helt död igår när jag kom hem från jobbet, drog till mamma och pappa en stund för att atle o agnes var där. sen när jag kom hem tvärdog jag på soffan. vaknade 22.30 och gick o badade :p sen gick och la mig efter de. då är man trött :p

sitter och kolla på  Blood daimond. har inte hängt med så mycket eftersom jag har lagat måt emellanåt. det blev korvstroganoff :)

nej måste äta upp nu! heeeeey




Första julkort


Hej på er!
hur mår ni? själv så är jag skit trött och har mensvärk. anna kom hit kl 1 i natt och sov med mig :) fast vi blev vakna ett tag. runt 4-5 tror jag vi somna :p så det var väl tur att man började kl 4 idag :) jobbar till 21 bara sen är det bara gå och lägga sig när man kommer hem. börjar 7 hela helgen. morgonmänniska som jag är... :p haha

fick min första julklort idag, av mamma och pappa :D nej nu måste jag äta och göra mig iordning. hörs ikväll! kram

 

 


Julklappar..



Hej bloggen!
sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid att skriva helt enkelt. har varit ute på köpis och yrat runt efter julklappar.. har några avklarade iaf, men hälften kvar :p får ta resten sen nästa vecka.

har haft jossan här hela kvällen men hon åkte hem precis. så kul att få träffa dig! hade så mycket att prata om :) och du är så fin med din lilla bäbismage! vi måste börja ses oftare gumman.


nej nu ska jag lägga mig i badet en stund :) sen sova kanske, eller kolla på några avsnitt av AA ;) hehe

Gonatt kram



Flottbild på mig men det bjuder jag på ;) haha



Min andra halva











Vela bara säga att du betyder mest för mig! finns ingen som förstår mig som du gör. du har alltid stöttat mig och funnits där för mig. du är som en syster för mig som jag aldrig haft. det har varit du och jag enda sen vi var 4 år. Du är min andra halva!  ♥









Onsdag



idag skulle jag varit ledig egentligen och träffat Josephine, men dom ringde från jobbet och undra om jag kunna jobba så jag tackade ja såklart. dock lite tråkigt när jag bestämt med J. men det kommer fler gånger gumman! :) jag som tänkt köpa julklappar idag eftersom jag inte köpt en enda :p men är ledig imorgon med (förhoppningsvis) så får pallra mig ner till stan och köpa. känns lite stressigt om jag ska vara ärlig. jobbar varje dag nu fram till julafton.

nu ska jag trycka i mig nått att äta :) skriver när jag kommer hem!  kraam



Bild från personalfesten :)




Hemma


kom hem helt oskadd iaf :) men inge kul alls att cykla i sånt här väder! fy. nu ska jag lägga mig i bad och kolla på AA ;) så skönt när man har bärbar.. jag fick en chock på jobbet. det är JULAFTON nästa vecka!! fick för mig att det var nästa endå :p känn stress liksom!! inte köpt en enda julklapp. fattar inte vart dagarna tar vägen, var ju nyss sommar.. jaja bara att inse att man börjar bli gammal och dagarna bara rinner iväg ;) haha

nej nu ska jag hoppa i badet :)  hörs




Tisdag



Gud vad mycke snö det har kommit! :) så mysigt! och det snöar fortfarande. hur ska detta sluta? :p i vanliga fall så älskar jag snö, men när man ska cykla till jobbet fram och tillbaks så är det inte lika roligt längre. vad tror ni inte att jag gjorde igår då när jag cyklade hem? jo jag ramlade.. dock så ramlande jag inte helt, utan hamnade på knäet, men ont gjorde de :p vid de här tillfället så önskade man att man hade bil. TOMTEN?! ;)

idag jobbar jag 16-22.15. så får hoppas jag klarar mig utan att ramla. ja det visar sig haha.

ha en bra dag!  kram




Mysigt va? :)



Godmorgon!



sitter och väntar på att anna ska komma så vi kan åka iväg. hämta atle sen gå i valbo en sväng. måste fixa lite saker :) sen så får vi se vad som händer, eller vad atle vill göra :)

nej nu kom anna! :) vi hörs



Yeees



nu är man äntligen hemma igen :) dagen på jobbet har gått jätte bra och fort! de gillar vi :) så nu hade jag tänkt hälla upp chipsen i en skål och mysa ner mig i soffan. tänkte om jag skulle titta på idol en sväng, kolla om det är nå bra. annars blir det andra avenyn :D har ju som sagt 103 avsnitt att kolla på haha. fast tror att efter 80e avsnittet jag började kolla så jaa, är väl en hel del :p

nej nu skriker missy, hon vill ha mat :) men vi hörs senare!

kram



Fredag




Idag är det äntligen fredag! ledig hela helgen och det ska bli så skönt :) sitter och äter frukost nu sen ska jag iväg och jobba 12-19. och jag har laddat hem de 100 första avsnitten utav Andra avenyn så det kommer jag kolla på ikväll/natt :D haha. ja inte alla förståss .

nej nu ska jag äta upp sen cykla iväg till jobbet. hörs sen!

ha en underbar fredag! kram




Atle på min student :) gohjärtat



Mat?



Nu har bror och elin gått. dom har varit här sen sju nånting :) så skönt med lite sällskap. dom stannade och kollade på Paradise hotel med mig :) ni får gärna komma fler gånger! vet att ni läser ;) hehe 

jag som skulle laga kyckling som jag tagit fram, men är nog kanske lite för sent för de nu va :p haha. ja, ska man göra nu då? kanske sätta upp de andra väggordet :) ja vi gört!

heeey



 

Väggord



Här har ni resultatet. blev själv jättenöjd! Här kan ni även hitta väggorden. har två till väggord men det var så pilligt så få se om jag gör det lite senare eller imorgon :) 


    

Dålig bildkvalité pga att jag fotade med mobilkamera :p




Godmorgon!



ja, eller jag vaknade för 40 min sen :p tog lite sovmorgon, är ledig idag med :D sitter och äter mango nu sen tänkte jag sätta upp mina väggord som jag beställde för ett tag sen. kan visa hur det blev sen :) sen tänkte jag gå till mammas jobb en sväng, kolla om de har kommit nå nytt :) sen när jag även är i krokarna så tänkte jag kika förbi annas jobb, lär ha en glashylla som jag tänkt ha i badrummet.


juste, bror och elin kommer även hit idag på fika :) alltid lika kul när man får besök. appropå besök, så ska jag ha Atle här i helgen :D kommer bli mys!

nej nu måste jag fixa och dona. men vi hörs senare :)








Besök



Goddagens!
haft my family på besök idag :) mamma, pappa, stefan, atle och agnes :) mamma o pappa kom hit för att hjälpa mig med en julstjärna samt skruva upp lite hyllor. så nu är det klart :D blev jätte bra. TACK! så ska till mammas jobb imorgon och kolla lite. lär köpa lite ljus som ja kan ha på hyllorna :) köpa lite julsaker med, har ingenting här hemma förutom julstjärna i fönstren.

nej nu ska jag laga mat, kyckling och bulgur :) mums!










juste, grattis bror! ;)



Jag lever..



oj nu var det ett tag sen jag skrev här. men har inte haft nån ork till det. saker som hänt som jag inte orkar gå in på nu. men lever gör jag :) har precis ätit tacos så nu är jag spymätt haha :p så jäkla gott! och nu sitter jag här med en god grogg, firar att det är helg :D nää men personalfest imorgon, så laddar lite ;) haha så imorgon kommer alla på willys hemsta vara på läkerol. även Lars winnerbäck kommer vara där att spela. inte för att det är min sorts musik men kul endå :)

nej nu ska jag fortsätta på min grogg sen fylla vatten i badet :)

puss




Bror och jag i somras i Engeltofta.  ♥

 

 

 


RSS 2.0