Lite nytt













Detta fick följa med oss hem idag :) roligt och handla när det kommit in massa nytt. men ingenting till mig men det är ju som vanligt hehe..



Köpis

Nu drar jag och lillan till köpis en sväng. och i hopp om att man kanske hittar något :) kläder behöver köpas till Melissa iaf. har nästan inga kläder i strl 74.


jaja vi hörs :)





Tisdag



Bilden nedan skulle ha kommit ut för länge sen men har inte blivit av. men nuså bättre sent än aldrig ;) Melissa har precis somnat och jag kikar runt lite på internet.

Adelina och Leah kommer hit runt kl 3. äntligen ska jag få träffa lillbebis :)


Idag börjar älsklingen och jobba igen, tråkigt :( kommer bli tråkigt nu om dagarna..




Vikt






Godkväll. Ska strax sova men tänkte skriva...

imag0597 (MMS)

Godkväll. Ska strax sova men tänkte skriva lite här. Idag har vi varit hemma hos Jossan och Vira på besök :) alltid lika trevligt. Lill Vira som blivit stor Vira nu när man jämför med Melissa :) hehe. Och imorgon får vi besök av Adelina och hennes lilla bebis Leah. Så ska väl ta o släcka ner ögonen nu, så man är skapligt pigg imorgon. Så ni får ha det så bra! Kram


Malmö


Hej!

vi har som sagt var nere i Malmö sen i torsdags morse och kom hem idag. hälsade på Niclas och Johanna :) har haft det hur bra som helst. Melissas första mini semester. och flygen gick jättebra, hon sov både ner dit och hem :)


älskling är nere och köper en pizza till oss nu, var så sjukt hungriga :) sen så blir det väl nått avsnitt av Rederiet innan vi går och lägger oss. sen så är det älsklingens sista semestervecka. så tråkigt..


käk nu!




Godkväll

Hejsan! Lillan ligger och sover för kvällen o jag tänkte slänga mig på soffan :) idag så fyller älsklingen år så mina föräldrar har varit här tidigare på lite fika :) så imorgon ska vi hem till Andreas mamma o fira han och hans andra bror. Nu längtar jag bara tills på torsdag. Familjen ska på en mini semester till Malmö och hälsa på Niklas o Johanna :) ska bli så skönt att komma bort lite.. undrar dock hur det ska gå på planet. Men ska nog gå bra :) nä soffläge nu!

RSS 2.0