Ny bil


Vill bara få den här dagen överstökad så det kan bli imorgon. ska nämligen hämta vår nya bil då :D så spännande! så slänger väl in en bild imorgon på kärran :p






Mobilinlägg

Ja, kände att det var dags för ett inlägg nu :) ligger i sängen och ska strax sova. Idag har det som sagt varit morsdag, min första dessutom :) jag och Melissa var hem till mormor och morfar och fikade lite och hade köpt en blomma. Sen när vi kom hem så hade älskling köpt jättefina blommor och min älsklings choklad :) näe nu ska jag sova, har en massa saker som ska fixas imorgon :) så godnatt på er!

Vikt






Bvc


Kom precis hem efter ha varit hos bvc. en vanlig rutinkontroll och allt såg bra ut :) eftersom jag helammar så vart det inte så mycket prat om smakportioner. utan fick med mig lite böcker om det. men nyfiken som jag är har redan testat lite morot och potatispure :)


Eftersom det är så fint väder ute så tänkte vi åka hem till mamma och pappa en sväng och sätta mig på baksidan. och även slänga i lite tvätt i maskin :) ska bara vänta tills lillan vaknar.


så vi hörs lite senare :)



Gobiten :)





4 månader - bild


Idag blir vår lilla tjej 4 månader :) sjukt vad tiden går fort! ♥



Header


Som ni ser så har jag slängt ihop en ny header. dock är den bara tillfällig då Elin ska fixa en ny åt mig sen :) men kände att jag var tvungen o ta bort den som var innan så fixade ihop dennna på ca 10 min :p haha


Ja vädret är ju inget att hurra för idag så vi blir nog inne hela dan.. ska väl fixa lite mat senare.

Lillhjärtat har haft feber inatt så hon fick sova med oss. hoppas att denna natt blir bättre. sover bättre när hon sover i sin egna säng. även fast det är mysig att ha henne hos en.


Ne vi hörs, nu ska jag pyssla lite här hemma.




Kvällsinlägg


Hejsan!

idag har det varit kanon väder och familjen åkte ut till Mackmyra. älsklingen slog lite golf på ranchen och jag och Melissa kikade på :) sen så tog vi en promenad runt och kikade. hur mysigt som helst. dock tog jag inga bilder då jag glömde mobilen i bilen..


kom på att vi var på ikea i söndags, då vi köpte en barnstol. Melissa är lite för liten för den än men hon trivdes att sitta i den :) fick dock stoppa runt en filt om henne för att det inte skulle bli så vingligt. 


jaja nu ska jag hoppa i kojs. blir ut i solen imorgon med familjen om det blir fint väder! natti :)



Denna stol vi köpte :)








Min fina prinsessa ♥













Torsdag

Tjohej!

Idag har vi hunnit med en hel del. pyste ner på stan en sväng under förmiddagen. sen tog vi en promenad. efter de åkte vi hem till Josephine o Vira och lekt lite :) mys!!


Så nu tänkte jag lägga mig i soffan och mysa med Mellis som för tillfället ligger o gungar i sin gunga :)


hejs



Onsdag


Goddag

Melissa sover just nu så jag passar på att skriva lite. förstår att det inte är så roligt och läsa min blogg längre men har inget o skriva om. och då tänker NI "men hallå du har ju ett barn o skriva om?!?" och ja det har jag, finns ingen som gör mig så lycklig som hon gör mig :) ♥ men vet själv att det inte är så roligt o läsa om det hela tiden. så därför har det blivit att jag inte bloggat något. eftersom vi inte gör något speciellt om dagarna. men Melissas gnäll eller vad man ska kalla det har börjat avta lite grann. nu kan hon tex sitta/ligga själv utan att hon blir ledsen. så det går framåt :) även fast jag inte trodde det skulle hända haha. jaja nog om de.



Melissa vakna nu och sitter i mitt knä. så ska amma henne nu sen ska vi hälsa på momo på jobbet och sen handla lite mat. tänkt göra egna köttfärsbiffar och potatis idag :) så då blir baby glad när han kommer ikväll.





Vi just nu :)


Vikt





RSS 2.0