motorstopp


Cyklade ju ner på stan för och köpa något till mamma, så kom jag ner, kollade i plånboken så såg jag att jag hade glömt bankomat kortet hemma så det var ju bara o cykla hem igen. sen så tog jag bilen ner :p lat ja vet haha. gick runt o kikade lite, köpte leggings till mig själv :) o present till mami. men sen när jag var på väg hem, ungefär 100 meter innan ja var hemma så fick jag motorstopp! arrrrrgh. så ed fick komma och bogsera till macken. haha men tänk om jag hade fått det mitt i stan, snacka om pinsamt :p

pappa har lagt maten på grillen, mmmh luktar sååå gott! :D

höööörs seen

Morsdag!


Godmorgon. sov lite länge idag :p o skönt vare! hehe. vill ju egentligen sitta ute i solen idag men brände mig igår så vilar idag ;p är ju ändå ledig måndag och tisdag så hoppas på fint väder då :) appropå igår så gick jag och robin jossan och sebbe  ut och tog en öl på tant grön :) kom väl ner dit kl 12 tror jag, och dom stänger ju 1 så han inte sitta där så länge, så efter dom stängt så drog vi upp till interpool och tog en öl till ;) sen slutade det med att vi åt på maggis, mmmmh gott ;D

sitter här och ska dricka upp min brämhulsts juice och ska pysa ner på stan en sväng, lär köpa något till mamma :) ni har väl inte glömt att det är Morsdag idag? :)
så vi ska dit sen och äta god mat :)

ska klä på mig nu och cykla ner på stan. vi hörs senare :)

kraaaaam



Bruuun


Godmiddag. förlåt att jag inte skrivit nått tidigare idag men har legat ute i solen fram tills nu :) sååå skönt! o brun har jag blivit ;p hihi. 

det blev ingen grillning igår, alla var oänsiga om vad vi skulle göra så vi hamnade på pizza house tillslut. funkade väl de å, men hade ju vart my,sigare o grilla. men jag åt kyckling kebab, mycket gott! :) ni som inte provat de är ett måste!

sen så åkte vi till mickis o drack lite förutom jag då, jag var chaffis hela kvällen :p plus att jag inte kände för att dricka heller :) skönt var det imorse och inte vakna upp bakis. men iallafall hos mickis spelade vi rock band, trummor, bas och gitarr, as kul :D Adelina började jobba kl 12 så fick skjussa ner henne till jobbet sen åkte jag tillbaks. det var min fredag :)

idag har jag ingen aning vad som händer. robin är ute i stugan med joni, men dom kommer hem senare :) så få se om vi kanske går ut och tar nån öl(?) vore mysigt i de här vädret!

ska stoppa i mig nått o äta nu.




Adelina o jag i går


fråga mig inte vad jag gör ;p

Fint väder!


har suttit hela förmiddagen o gjort de dära testet, usch va tråkigt det är! :p haha. men har en del o göra kvar, men jag kände att jag inte orkar nå mera :)

Fredag idag, vad händer? jo vi hade tänkt o grilla eftersom det är så fint väder :) hur skönt som helst. så det blir jag adelina robin och ed. alex också tror jag. mmmmh är så hungrig! :) älskar verkligen och grilla på sommaren när det är fint väder, trevligt sällskap och nå gott o dricka till ;) det är sommar de!

nej nu ska jag byta om och gå ner till adelina :)
ha en trevlig fredag allihopa!

kraaaam

Godmorgon!


Hejsan. idag är man ledig, eller ska göra e-lerningen på datorn som tar 6 timmar! tråk. men måste göras.
så ska ladda upp med frukost snart sen köra igång :)

idag är det ju fredag och det betyder heeeeelg o leeedig :) skönt! men har ingen aning vad som händer idag.. hade tänkt o köpa en bärbar iaf, få se om jag beställer en på netonnet istället, få se.

nej är hungrig nu!

hörs senare (:





om snart en vecka kommer elviiiiis ;)

Jag lever!


Hej. förlåt att jag inte skrev nånting igår men jag var så trött när jag kom hem från sandviken så jag låg på soffan typ hela kvällen haha :) skönt vare! yes så igår var jag o joss i sandviken för att lära oss nya kassasystemet som vi kommer ha i hemsta också. gick skit bra, hur enkelt som helst :)

Och idag var vi på hemsta och plockade pall från 10-18. så är helt slut i armarna :p men tiden går så fort så det är ju skönt!
o i morgon är jag i gävle butiken, alltså den som finns vid rusta. så börjar kl 10 o det är skönt :) har börjat 8 varje dag nu.

ringde precis till telefonbanken för o spärra upp min internet dosa, mamma som trodde det var pappas dosa och så spärrades den. men nu är det klart! :) näe nu ska jag äta nått, håller på och hungrar ihjäl. vi hörs sen :)

Kraaaaam

Färgar håret :p


yes sitter med hårfärg i håret nu. sent? jo jag vet ;) haha men jag är natt människa som vissa utav er redan vet :p men får hoppas att det blir bra, annars vet du Jossan om jag inte kommer och hämtar dig imorgon bitti ;) haha nerå.

nee orkar inte sitta här nå mer, har färg över hela mig typ :p
så sov gott så hörs vi imorgon! :)

Puss o kraaam

Helt slut..


kan man verkligen säga att jag är! guud så mycket vi har haft och göra idag. var uppe på hemsta idag o plocka pall, massa varor hade kommit. så nu är jag helt slut som människa haha :p stog och plockade pall i mer än 5 timmar! så då kan ni ju förstå. men roligt o se att att börja falla på plats nu, inte långt kvar tills vi öppnar! :) kommer bli najs. och det var ju första dagen för Jossan idag med :) hoppas det gick bra gumman! imorgon ska jag o joss åka till sandviken för att lära oss de nya kassasystemet som vi kommer ha på hemsta :) vi fick även höra på jobbet om vi var syskon. sällan vi får höra det  :p

nej nu måste jag äta innan jag dör! sen får ja se om jag orkar färga håret idag, jag måste! ;)
vi höööööööörs



Söndag


God eftermiddag :)
 haft en bra helg? det har jag :) hade skit trevligt igår, var hos min bror o drack. vi var ett gäng som var där, fast grabbarna spelade poker. så jag o bella satt o kollade på och lyssnade på musik :) stefan var även där (äldsta bror). sen runt kl 10 åkte vi ner på stan för o sätta oss på tant grön med det var helt fullt där så vi gick till brända och tog en öl :) sen efter nån timme vi suttit där så gick vi tillbaks till tant grön o kolla om det fanns plats och det gjorde de :) där satt vi o drack ett tag o hade det trevligt sen blev det krogen efter :)

så idag har jag hunnit med o sola, så nu tänkte jag städa lite sen får vi se om jag orkar färga håret :p så trött på mitt hår nu! men har ingen ork o göra nått åt de heller.

nej nu ska ja städa lite :)

kraaam

Party


Hejhej. kom precis hem från bror, varit där på fika som ja skrev innan :) spelade även lite guitar hero, skit kul! yes så vad händer idag då?
själv så ska jag till min bror och dricka lite :) sen får vi se om vi ska ut efter de.

nej ska vara tråkig nu o fixa mig o äta. men vi hörs imorgon. ha en trevligt kväll! :)

puss o kraaaam

GRATTIS BROR :D


Ja för idag är det inte en vanlig dag utan Andreas FÖDELSEDAG! :D Grattis Grattis! hoppas du får en underbar dag :)

yes så jag och älskling ska dit kl 3 halv 4 o fika :) även träffa lite släkt. lika trevligt! Atle och Agnes skulle även vara där, gofisarna mina :) ni som inte vet så är det min andra brors barn. dom som finns med på bild på desigen :)

nu ska jag äta frukost. så vi hörs sen :)
 kraam



Jag och bror :)


Andreas visar vart hans blivande tatuering ska sitta (;


Fredag


 äntligen helg! efterlängtat kan ja säga :) inte för att det har varit nån jobbig vecka direkt men ändå :) altltid skönt med helg. idag så jobbade jag inge länge, från 8 till 1. skönt! eller får väl bestämma själv men eftersom jag har lite feber fortfarande så var 5 timmar aldeless utmärkt :p tänkte ändå hålla på med e-lerningen nu, (testet som man måste göra klart innan man börjar på hemsta). och det tar 6 timmar innan man blir klar så lika bra att jag börjar redan nu.

yes så vad händer idag då gott folk? :) själv så har jag ingen aning alls, ta det lugnt bara. skönt de med, nu när jag inte mår så jätte bra. bara skönt o få vila upp sig lite. mysa framför tvn med något gott ;) hihi och imorgon fyller min kära bror år också så ska väl antagligen dit på fika hoppas ja :)

näe nu måste jag börja med e-lerningen.
ha en trevlig dag i det fina vädret! :D

kraaaam

Maaaaat :)


Skulle ju göra det där testet på datorn, men så kronglade de så jag trök ner alltihopa då! får göra ett nytt försök imorgon :p sen har jag bara legat frånför tvn hela efermiddagen, kollade på "Skruva den som Beckham". har sett sen förut men det var bra länge sen. rätt så bra faktiskt :)

ska äta aldeless strax, kyckling och ris :) mums! sen tänkte jag åka till affären och köpa något gott tills ikväll :) nämligen två filmen jag vill se, men har inte riktigt bestämt mig än vilken jag ska se på :p antingen "Du, jag och dupree" eller "Dirty dancing 2".  har ju inte sett Dirty dancing 2 så kanske blir den. men tycker det är så tråkigt när det inte är samma skådespelare som i första.

ha en underbar kväll! :)


Jordgubbar :)


hejhej. jag lever :) sov för det mesta igår, mådde så himla dåligt. men idag är det bättre iaf. men gör fortfarande ont o har lite feber. idag var vi lediga från jobbet, tur de för hade inte klarat av o jobbat idag iallafall. men börjar imorgon kl 8 igen :)

tänkte äta jordgubbar nu och göra nå test som jag måste göra innan vi börjar på hemsta. nått test som kommer ta 6 timmar ungefär. så lika bra att jag sätter igång haha.

vi hörs.
 


Ser gott ut va? ;D

säger bara en sak...



.....SMÄRTA! 

och det gör så jävla ont och mår så jävla illa. så ska sova nu.




operation imorgon


Godkväll :) allt bra med er? med mig är det bara bra, fast någorlunda trött hehe.

idag har jag jobbat från 8 till 16. gick jätte bra faktiskt :) först så åkte jag o jessica upp på hemsta butiken för o kolla hur det ser ut där, såg ju riktigt schysst ut måste ja säga. längtar tills vi börjar där! :) sen efter det var jag på frukten fram till lunch. efter lunchen var satt jag i kassan från till 3 ungefär, sen kom chefen och vi pratade om vilken avdelning jag skulle vara på uppe i hemsta så nu känns det skönt iallafall och veta de :) så jag var väl hemma runt kl 5, var ju tvungen o åka upp till hemsta och hämta jobbar skor för att jag fick för  små, men så var den storleken som jag skulle ha slut. typiskt! men hasse skulle kika efter några i sandviken.

har även hunnit med att åkt till city gross med mamma, fyfan vad folk det var! stog o köade till kassan i en timme! och jag ljuger inte!

nej nu tänkte jag duscha, ska ju upp tidigt imorgon med, har utbildning kl 8.00.
sen kl 3 ska jag operera mig. kan ju erkänna att jag är ganska nervös inför den. men ändå skönt o få bort nästäppan.
sååå önska mig lycka till! :)

vi hörs gott folk :)

kraaaaam


Pretty women


har legat på soffan hela kvällen ungefär :p så trött.. är verkligen inte van o gå upp så tidigt men det är ändå skönt på något sätt :) lär göra matlåda tills imorgon också. guud så jobbigt, kände verkligen inte för det heller. 

nej snart börjar pretty women på kanal 9. så ska mysa ner mig i soffan nu :) 
få se om jag hinner skriva innan jag åker till jobbet imorgon annars så hörs vi när jag kommit hem från jobbet :)
Ha en bra kväll allihopa! :) 

Kraaaam

 


Måndag


Yes, då är första dagen avklarad. gick jätte bra :) började 8 imorse så idag har jag bara fått lärt mig kassan. gick kanon tills då när man ska kunna alla siffror på grönsaker respektive frukt, o allt sånt där! men antar att det sätts i huvudet efter ett tag :p men svårt var det o komma ihåg. sen kl 1 var det utbildning på skandic till nu ungefär. så nu tänkte jag slänga i mig mat (har inte hunnit äta på hela dan) haha. sen lägga mig i soffan o kika på tvn :) är ju skapligt trött efter att varit uppe sen kl 7 typ :p

men vi hörs senare :)

Godkväll :)


nu är jag äntligen hemma. har varit med hanna, robin, oscar och ed hela dagen :) när ja vaknade så åkte vi alla ut till sandviken för att äta på Monroe's. as goda hamburgare där! :) sen har vi bara åkt runt o flängt hela dagen tills nu ungefär. så tror ni att jag är något trött nu :p hade ju tänkt och färga håret idag också men det får bli i veckan istället.  håller på att göra matlåda nu, börjar ju och jobba imorgon :D ska bli kul! så ska försöka lägga mig i skaplig tid iaf.

så nu ska jag fixa klart matlådan sen hoppa in i duschen sen sova :)
Godnatt så hörs vi imorgon!

kraaaaam


Har är några bilderna från i fredags!


Födelsedags barnet ;)


jag skulle försöka se arg ut, lyckades jag? ;p haha


Anna och Gabbi


tröööttt


hejsan! hur mår ni idag då? själv så är jag väldigt trött o bara allmänt seg, så tror det blir rätt så lugnt för mig idag :)
lär ju säga att vi hade roligt igår, trots att vi inte var så många men det var trevligt :) sen slutade det med att vi hamnade på slick. så en lyckad kväll kan jag väl säga att det var, tack brudar! :) har även lite roliga bilder från igår med, men har inte sladden till kameran här så ni får vänta lite med de ;)

lär ta nånting o äta nu innan jag dör! såå hungriiig. men vi hörs :)

kraam

Party tooonight


Haaalloo :) sitter nu hos anna medans hon är på systemet och handlar dricka :) jo förresten, bion igår var asbra! :) verkligen sevärdig måste jag säga. verkligen en tänkefilm, vilket resulterade till att jag frågesatte robin 511 gånger under hela bion haha.

var på urnnedsättning idag kl 10 imorse, eller förmidddagen kanske man säger. var väl sådär, lite jobbigt var det men ändå skönt och få säga ett sista hejdå. vet att ni har det bra nu tillsammans!

yes idag ska fira anna på riktigt! ;) blir en massa trevligt här först sen bär det av till slick hade vi tänkt. så jag blir här nu hela dagen. vi tänkte fixa oss och äta o sånt tillsammans :) mysigt ..  tänkte hoppa in i duschen nu så jag kommer någon vart hehe.  lägger upp bilder från ikväll imorgon ;)

så vi hörs antingen senare eller imorgon! ha en bra fredag :) take care!

kraaaaaam


Bio ikväll

Hej alla glada :)

kom precis hem från anna, har varit där och ätit tårta och hon har öppnat paket :) hoppas du blev nöjd gumman. kim, gabbi och bella var även där :) trevligt trevligt! jag gjorde även hennes tårta haha. ni ska få se bild :) jag och anna var ner på stan en sväng tidigare idag och kollade lite. hittade en klänning som jag ska ha på mig imorgon! jätte söt var den. Anna invigde även systemet idag :D tror ni att hon kände sig lite nöjd då? ja, att hon gjorde ;)

Adelina ringde mig tidigare och frågade om jag och robin vela hänga med på bio med henne o ed, så jaa varför inte? :) änglar och demoner tror jag den hette! så vi får väl hoppas att den är sevärdig :)

nej nu ska jag pysa. så ni får ha en underbar kväll allesammans :)

kraam



Visst ser den smarrig ut? ;)




...


Nej nu ska jag pysa iväg till mammas jobb där jag ska möta upp anna o sen åka ner mot stan :) tänkte slänga in en outfit bild :)

hade så bra så hörs vi sen!



´


Torsdag

Godmorgon! :)

vaknade nyss av att jag fick ett sms av anna om jag skulle med ner på stan. så ja, varför inte :) har ändå inget för mig nu och plus att  jag lär kika på en klänning som jag ska ha på mig imorgon när v i ska ut :) funderar på om jag ska gå till mammas jobb och hämta bilen, så kan jag hämta anna på engång :) vi får se hur jag gör! nej magen kurrar nu, så nu blir det frukost.

vi hörs sen när jag kommer hem :)

kraaam

Trött


nä jag  tänkte hoppa in i duschen nu sen tänkte jag lägga mig på soffan :) är faktikst lite trött så får se om det blir en tidig kväll för mig, vilket det aldrig blir ;) haha

men vi hörs imorgon gott folk :) godnatt!




Hungrig

 
Nu är jag hemma från jobbet :) gick bra men segt var det hehe. var även sista gången för mig o jobba där. börjar ju på willys nästa vecka :D ska bli roligt som fan. särskilt när man får vara med från början. så blir väl inte direkt nån semester för min del den här sommaren, kommer bli mycket jobb nu i början, men de är det värt :)

dom ringde även från sjukhuset idag om att jag ska operera mig nästa vecka på onsdagen. ni alla som inte vet så har jag problem med näsan,  är jämt täppt. har väl haft så i cirka 3 år om inte mer. så ska bli skönt o bli av me det! :)
bad mamma hänga med, lite läskigt o vara där själv ju haha :)

nää ska man börja med maten tro, är skit hungrig! blir lax o potatis hade jag tänkt :)

kraaam

GRATTIS HJÄRTAT :D


Hej

skrev inget igår för jag kom hem sent, men vi satt nere hos adde (adelina) och ed o kollade på film :) kommer dock inte ihåg vad filmen hette men den var bra iallafall :)

idag fyller ju Anna år :D GRATTIS GUMMAN!  hoppas du kommer få en jätte bra dag :) tänkt att vi känt varann sen vi var 4 år ungefär! helt sjukt länge, 16 år liksom har vi känt varann :P men vi ska iallafall dit imorgon o fira istället, för att hon firar med familjen idag, så vi tjejer firar henne imorgon och på fredag! greaaat

nu ska jag göra iordning frukost sen fixa mig och klä på mig. jobbar stängning idag så är väl hemma vid en halv 7 ungefär. buuh! så ni får ha det så bra idag, fint väder också. självklart när jag ska jobba!
men vi hörs sen när jag kommer hem :)

kraam



Jag och anna sommar 08

Hemma igen



kikade förbi mamma en sväng på jobbet, men hittade inget speciellt :) sen åkte jag och hämtade adelina och hanna på skolan, för adelina skulle till hälsocetralen. så vi åkte dit, satt o  väntade o väntade så tillslut gick jag o hanna o satte oss i bilen, satt även där i 30min så tillslut blev vi så trött på o vänta så vi stack till donken o köpte glass, den nya maräng swiss. as goood! :) den måste ni testa.

ne funderar på om jag ska göra mat nu, vårrullar och ris, mums! :)
ska hämta mamma när hon slutar halv 8 också.


vi hörs sen!



Hej


allt bra med er? :) med mig är det bara bra. vaknade för några timmar sen och åt frukost o donade.
har inte alls nån aning vad som händer idag, men tänkte åka förbi mammas jobb och säga hej o även kolla om dom har fått in något roligt :)

ska klä på mig nu och åka iväg :)

kraam

Godkväll


..eller snarare godnatt :p

Har bara legat på soffan hela kväll, skönt! men dock kasst på tvn, precis som alla andra dagar. förut var det jämt bra program på tvn men nuförtiden är det bara massa skit. jag följde andra avenyn, alla som känner mig vet ;) haha men det har slutat för säsongen så lär ju vänta tills 8 september tills det börjar ingen. suck!

kom nyss ut ur duschen och tänkte lägga mig framför tvn med robin :) 2 1/2 män börjar nu
sen tänkte vi kika på twilight innan vi går och lägger oss

så godnatt allesammans!

kraaam



tack hjärtat



Kom hem för ett litet tag sen. var ner på stan och kikade lite med anna. kikade även på vad anna önskade sig när hon fyller år, så vi får se vad sandra kommer med på torsdag ;) hehe gohjärtat!  vi tog även en glass i solen o njöt medans den var framme.

visst blev bloggen fin? duktiga jossan som styrt upp! TACK BABY :)

nej nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och kolla lite på tv
vi hörs senare! :)

en ny design by josephine

Hej gumman!

Nu har du fått en ny design ;)
Jag hoppas du är nöjd?
Det är bara att säga till om det är nått du vill jag ska ändra, fixa eller lägga till :)
Det går fort :) Annars så hoppas jag att du är nöjd och att färgen var bra?!
Den dära lilla texten "om mig och min vardag" det är bara att ändra sen om du vill att det ska stå nått annat. ;)

Vi hörs sen..

kram
Josephine


:)


hejsan!

sitter här o väntar på att anna ska komma :) tänkte gå ner på stan en sväng o kika lite, en fika i solen skulle ju inte sitta helt fel! men som sagt, vädret kan ju vänta när som helst. är ju en enstaka moln härodär.

nä ska fixa mig lite och klä på mig innan anna dyker upp :)
ha en bra dag

Filmkväll


Hejhej!
allt bra med er?

Med mig är det bara bra :) sitter hos mamma och pappa nu och kollar på hockey och väntar på maaat! :) kyckling och hasselbackspotatis, mums!
ja jag vet att bloggen ser förjävlig men hoppas jossan fixar en design åt mig snart ;)
Fattar ju ingenting hur man gör här! mobbad ja vet.. haha

Senare ikväll ska jag och robin till stoffe o glo på film :) har bestämt att jag ska köpa med mig en godispåse (ska inte äta sånt med det är trots allt helg) ;) har faktiskt inte ätit godis på över en vecka så jag tycker att jag är värd en liten godispåse nu. hih

Nä nu är maten klar! vi hörs
kram



Jag o jossan i fredags

Fredagskväll med Joss :)


Yes, nu har även sandra fixat en blogg haha. nää men kände att det kanske kunde va roligt o få skriva av sig lite :)


Igår var jag med jossan hela dagen, satt ute i solen på dagen o pratade en massa. Sen började det bli molnigt så då gick vi hem till henne och lånade sebbes bil och vi åkte till musikbiblioteket för att låna singstar :) sen vidare till systemet för att joss skulle ha vin sen hem till mig. hämtade kläder o dyligt sen hem till jossan igen.

Där vi grillade o hade det mysigt, en bra fredagskväll helt enkelt! slutade med att vi gick till slick o dansade loss ;)


Nej nu ska jag hoppa in i en dusch!

kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0