Bvc


Hej på er!


sämst på att blogga.. men känner att jag inte har någon ork, men får bli skärpning på de. rolig grej att kolla tillbaka på sen när Melissa blivit större.

ja idag var hela familjen på bvc, rutinkontroll plus vaccination. lillhjärtat var så duktig, grät när hon stack in sprutan men gick över fort :) och HELA 7 panner väger hon, stortjejen :D

nej nu ska jag lägga lillan i sängen, hon har somnat på mig :) sen så blir det film på 4an 21.30, Johan Falk - vapen bröder.




Vi lever


Godkväll!


tänkte bara skriva att vi lever och mår bra :) njuter av den fina svenksommar vi fått. eller inte.. kan ju hoppas på att den kommer snart, så lillan kan få använda sina fina sommarkläder :)

idag åkte vi hem till Melissas mormor och åt frukost :) tvättade lite o pratade innan hon åkte iväg till jobbet. mys!


ne nu ska jag lägga Melissa i sin nybäddade säng o jag ska kolla på Livet på BB om cirka 30min


natti








Gofisen :)




Måndag

Hejsan!

Hoppas ni haft en bra helg! det har min :) har hunnit med studentfirande, födelsedagsfirande och tagit det lugnt :) och idag blir det ännu mer födelsedagsfirande. svärmor/farmor och Anders kommer och firar mig i efterskott runt kl 3 :) och älskling kommer väl hem runt därkring. 


nej nu ska jag fixa jordgubbarna och plocka undan lite här hemma :) hoppas ni får en bra dag!




namnsdag

Kom ju på att Melissa har namnsdag idag också :) så grattis till mitt lilla hjärta!

För idag är det inte en vanlig dag utan de...

imag0446_1307794 (MMS)

För idag är det inte en vanlig dag utan det är Sandras födelsedag! hurra hurra hurra.. fick de här fina halsbandet av mina älsklingar :) älskar er! Lite senare på förmiddagen kommer familjen hit på fika.


Hungrig

Magen är hungrig och ingen sambo hemma.. har verkligen inte ork att laga heller. få se när han kommer hem hur vi gör, kanske blir att vi köper mat ;)


ja imorgon ska vi kolla på en lägenhet på söder, en 3a så den är större än vad vi har nu och mycket billigare. så hoppas på att den ser ok ut :) för att bo kvar här så blir vi ruinerade..


ne leka lite med lillan nu :) ha en underbar kväll!




Måndag

Godmorgon! :)

Melissa sitter i sin stol och leker och jag ska strax äta lite frukost. har ingen aning om vad vi ska göra idag, älskling jobbar till kl 3 så vi får se sen. vi går nog ut på en promenad efter vi ätit och klätt på oss. 

hörs sen! :)





Här är vår nya kärra :)

imag0392_1306928 (MMS)

Här är vår nya kärra :)


RSS 2.0