Godkväll

Dålig uppdatering av mig i helgen men har haft mycket att göra. Och idag har jag jobbat stängning. Så har hunnit slängt i mig nått att äta och borstat tänderna o allt de där. Och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Ska nämligen upp och jobba halv 7 imorgon.. puuh. Så nu säger vi godnatt. Kram

Namngivningscermonin


Godmorgon lördag
håller på och fixar mig lite och sitter här samtidigt :) duktig sådär hehe.. Josephine kommer och hämtar upp mig om ca en timme där vi ska vidare till lokalen och fixa till namngivningscermonin idag :) så kommer ha fullt upp hela dan innan det börjar.

ska äta lite nu. hörs senare.





Mamma



Är hemma hos mamma nu. har varit runt o flängt sen 11 imorse :) först var vi upp Ica Maxi och köpte en blomma till mitt köksfönster. sen vidare till rusta för o kolla lite sen storhandla på Willys. så nu är det helt fullt i frysen med mat :)

Skulle testa om det gick o ha gardiner i vardagsrummet men det såg inge bra ut. så vi skippade det. sen gick vi in till stan en snabbis för att jag skulle köpa present, så nu är det klart :)

har även köpt en ny byrå till hallen idag på jysk. så nu har jag nått att pyssla med när jag kommer hem :) slänger in en bild på den imorgon. han tyvärr inte lägga upp bilder idag på lägenheten eftersom jag har haft fullt upp med annat. så får ta det när jag har tid :)

nej nu blir det mat med mammsen. kram


Thank god it's friday

Håller på att fixa mig, ska klä på mig strax. mamma kommer när som helst och hämtar upp mig. mor o dotter dag :) ska storhandla först, behöver en massa mat hem. sen fixa med gardiner här hemma och sätta upp en hylla! så vi hörs senare :) hejs

Torsdag

Sitter på jobbet nu och äter lite mat. Mina mammabyxor hade kommit idag på jobbet. Hur sköna som helst :D så nu slipper man ha snodd för att få igen dom haha. Nej ska fortsätta äta nu. Hejs

Godkväll



Helt slut efter idag på jobbet. även fast det bara var 6-timmars pass så är mitt huvud helt slut.. :p ska äta lite flingor med mjölk nu sen knata i säng. älskling sover redan så ska krypa ner i hans famn :)

så nattinatti allihopa! :)







Onsdag


Goddag!
sitter och äter en väldigt sen frukost :) sov till närmare 11, skönt! sen har jag fixat lite här hemma och kollat på tv. så tog mig ork nu att äta. jobbar stängning idag så börjar kl 4. lite segt.. men det går ann. sen är det bara imorgon kvar sen ledig fredag o lördag!






Bild




Vela bara slänga in en bild på den här söta sparkdräkten som jag köpte med mamma i valbo i söndags :) sjukt sööt!


Äntligen hemma


Hej!
kom nyss hem från jobbet och nu sitter jag i soffan. ska göra lite kvällsfika då jag inte orkar laga någon mat. inge roligt heller att laga till sig själv :p älskling jobbar stängning..

så ska mysa ner mig i soffan och äta mackor och yoghurt och kolla på Äntligen hemma. finns ju inget bättre på tvn. sen blir det ett varmt bad och ansiktsmask :)



Jobb


Nu strax ska jag bege mig till jobbet. kör kortpass idag, 14-19. hungrig är jag också så lär äta nått på jobbet. ne ni får ha en bra dag allesammans! :) hörs senare när jag kommer hem.

kram




Bild




Glömde att visa naglarna igår. och såhär blev dom :) rosaglittriga tippar






Fråga


Carro: Kan du int elägga ut bilder på lägenheten? :)

Svar: jo visst det ska jag ordna. fast blir mot slutet på veckan, jobbar sena pass nu. så håll utkik ;)



 

 

Ja just nu håller jag på med mat, potatisen står på spisen så passar på att slänga in ett inlägg :) köpte en ny bäddmadrass idag, så ska fixa med det efter maten. och så ska jag även byta sängkläder så kommer sova som en prinsessa ikväll :) köpte även ett par fina kuddar. nej nu måste jag börja med såsen :)

vi hörs! kram

 


Nya kuddarna






Måndag


Goddag! :) ska klä på mig nu sen iväg och fixa naglarna kl 12. sen efter det kommer mamma och hämtar upp mig. ska köpa en ny bäddmadrass idag :) sen jobbet kl 14.

ne har lite bråttom nu. hörs senare när jag kommer hem från jobbet. kram



Gravid vecka 28 (27+1)


 

Vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?












ungefär 3 månader kvar tills vi har vårat hjärta här! helt otroligt. man börjar känna mer och mer hur kraftigare rörelserna blir och det är så underbart! och du gillar att ligga på högersidan :) det jobbigaste med att vara gravid är att jag känner mig tjock och ful jämt, inga kläder som passar och är allmänt klumpig.. men det är snart över och får ju nått fint utav det! ♥


 

 

 

 


Söndag



Halloj! redan söndag och helgen närmar sig sitt slut. helgerna går allt för fort tycker jag. men så kan det vara :) nu ska jag o Andreas äta smörgåstårta till frukost :p svärmor skickade med oss en bit hem igår :) mums! sen vet jag inte alls vad vi ska göra idag. vill åka till valbo en sväng, så får se om mamma kanske vill.


idag går jag in i vecka 28 också :) gud så fort tiden går! och det är så mysigt när man känner hur pyret rör sig i magen. får faktiskt ta och komma ut nu ♥






Lördag


Godmorgon!
usch vad dåligt jag har sovit inatt. vaknade halv 5 för att gå upp på toa. sen kunde varken jag eller baby somna om. jag tyckte vi skulle gå upp och äta frukost, men Andreas sa tvärnej :p måste köpa en ny bäddmadrass, man får så sjukt ont i ryggen och sover inge bra alls.. nåja nu är vi uppe iallafall efter ha kollar på Disneydags sen kl 9 :)

ska äta lite frukost och kolla på idolreprisen nu. missade ju det igår eftersom jag jobbade till 20. sen senare idag ska vi på kalas. Andreas bror fyller 25! :)

men vi hörs senare! hejs :)



Moussaka






Sitter här och väntar på att moussakan ska bli klar. men typ 45 min kvar :D gaaaah hungrig..







Buffé



ja Adelina kom hit, vi pratade en massa och fikade lite :) sen drog vi till Spicy House och åt lunchbuffé. mumma! satt där över en timma sen skulle hon iväg och jobba. så jag drog ner på stan en sväng och kollade lite och fick med mig lite saker :)

älskling har slutat och är på väg hem. har lust och gå ut o ta en höstpromenad så får se om Andreas orkar :p annars skippar jag det. inge kul att gå själv.

nu ska jag städa undan lite här hemma och ge missy mat :) hejs

Den fick följa med hem. kanske hur söt som helst :)

Och dom söta strumporna :)

 

 


Torsdag


Godmorgon! :) har legat och dragit mig till kl 11. skönt med lite sovmorgon. så nu ska jag in i duschen och sen fixa mig lite. Adelina kommer hit om ca 30min så lär skynda mig lite :) sen ska vi ner på stan och luncha. har ju massor att prata om :)

vi hörs lite senare! ha en bra dag :) kram




Godkväll



Ligger i soffan och lyssnar på hur älskling svär över en fotbollsmatch. killar.. :p och jag ligger här och är sjukt mätt. tryckt i mig två hemmagjorda hamburgare :) har sån huvudvärk också, så det ska bli väldigt skönt att vara ledig imorgon och få sova ut. usch vad ska skönt det ska bli! :)

toa nu.. hejs



Godmorgon. Har sovit sjukt dåligt inatt. V...

100media_imag005 (MMS)

Godmorgon. Har sovit sjukt dåligt inatt. Vaknade 4 av att jag blödde näsblod.. sen tog det en evighet att somna om. Men är vaken nu iallafall :) Äter lite frukost nu sen ska jag iväg och jobba 10 timmars pass. Känns inte så lockande men :p hörs senare ikväll. Kram


Mat



Springer fram och tillbaks från spisen och här :) håller på att göra lite mat. Chili con carne och ris :) mums! sen blir det att krypa ner i soffan tills älskling kommer hem, som jobbar stängning. sen sova. upp och jobba 10-20 imorgon sen äntligen ledig på torsdag! och då ska jag träffa Adelina som är hemma här i två veckor :)

mat nu  :)


 

Mina nya skor som jag köpte i söndags. ett par "uggs" som är lite mer räjälare än vad de andra brukar vara. varma och sköna till vintern :)

399:- skohuset

 





Årets första lussekatt har jag ätit :) och...

100media_imag005 (MMS)

Årets första lussekatt har jag ätit :) och gud så gott det var! Ibland har man tur när man jobbar här hehe. Kanske passa på att handla saffran när den är så pass billig. 19.90 tar vi för ett paket. Nej nu är min rast snart slut. Hörs senare jobbar till 19. Kram


Godkväll



helt otroligt, när jag kom hem från jobbet så stod älskling och lagade mat :) kanske ha hänt två gången tidigare. vore skönt om det kunde ske lite oftare :) nu ligger jag i soffan och väntar på att Lite sällskap ska börja kl 22.

tänke även knäppa kort på mina nya skor som jag köpte igår, men hade såklart inge batteri i kameran. så får lägga upp dom imorgon ist :)

nu ska jag krypa ner under filten brevid baby. vi hörs imorgon! :) kram




Hej! Sitter på jobbet och äter glass på mi...

100media_imag005 (MMS)

Hej! Sitter på jobbet och äter glass på min rast :) en och en halv timme kvar tills jag får gå hem. Sen hem och laga mat. För antar att inte Andreas har lagat nått tills jag kommer hem. Men vi hörs sen ikväll :)


Gravid vecka 27 (26+1)


 

Vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.





 

 


Lördag


idag har jag och älskling haft mysdag på stan. kikade runt lite, handlade byxor till baby och jag köpte en tröja o ett linne. även en parfym fick följa med hem :) och en lampa till vardagsrummet. sen satt vi och fikade på Waynes.

Ikväll ska vi ut och äta på Cinque Trattiora, en italiensk restaurang som ligger på söder :) ska bli gott! sen efter det hade vi tänkt gå till Bishops arms för svärmor och några till skulle vara där :)



Köpte en tidigare för o se om den passade in så köpte en till nu. ser ju bättre ut o ha i båda fönstren :)


Och den här parfymen blev det. så jag hoppas den luktar gott, hade ju luktat på en massa innan och kände inget tillslut hehe.


Ha en underbar lördag! Kram :)



Fredag


Godkväll! var sjukt trött när jag kom hem från jobbet så gjorde lite mat och vilade sen. vaknade upp lagomt till idol började och sitter och kollar på det nu :) älskling är hos en jobbarkompis och dricker öl. så bara jag o missy hemma :) sjukt skönt med helg måste jag säga! ska bara vara med älskling i helgen. tänkte gå ner på stan imorgon o bara kika runt, sen ut och äta på kvällen. mys! :)

nej idol nu! hejhopp




Godkväll


kom precis hem från jobbet. skulle egentligen varit ledig idag men tog på mig ett pass :) så nu ska jag äta lite keso o banan sen hoppa i säng. upp tidigt imorgon och jobba, 7 -16.

så godnatt! kram




Skumbad



Så nu är man hemma från jobbet och har hunnit landat i soffan. allt har flytit på på jobbet och dan hart gått sjukt fort. tror det var sista dagen på golvet för mig idag med, så blir kassa härdanefter :) kände nu när jag slutade att jag hade ont i svanken. men det är väl bara att vänja sig hehe.

ska strax äta. väntar på att pizzan ska bli klar i ugnen :) sen ska jag hoppa i ett varmt skumbad.


nej ska kolla till pizzan nu. hejs :)



Onsdag


Goddag :) sitter och myser i soffan med älsklingen nu innan jag ska till jobbet. kör 14-20 idag. så vi hörs senare ikväll.  kram




Shoppning


Tänkte slänga upp lite bilder på de jag handlat idag på stan :) fördriver lite tid tills jag ska börja med maten tänkte jag hehe.




blev lite sköna och vanliga överdelar som passar bra till bäbismagen
3-pack trosor
ett baslinne
mössa o vantar
ett par leggings med nån detalj på sidan
bruna strumbyxor som är lite tjockare 
mönstrade tjocka strumpbyxor



Nu ska jag börja med maten iaf :)






Tisdag


Hej gott folk! blev så att jag aldrig bloggade igår. jobbade till 19, handlade en massa innan jag skulle hem. så var hemma runt kvart i 8. och då hade vi besök här så kändes lite otrevligt och sätta sig vid datorn då. :p

ska klä på mig nu sen pallra mig ner mot stan. ska in på forex och växla pengarna som jag skulle gjort för länge sen :p sen bara kika runt lite.

vi hörs! :)



Gravid vecka 26 (25+2)


 

Vecka 26

Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.





 




Ännu en vecka har gått och känns som tiden bara rinner iväg. börjar känns alltmer hur det rör sig och sparkar i magen och även älskling har känt det med :) och det är hur mysigt som helst. Har börjat fått lite ont i ljumsken men inget mer än så. mår hur bra som helst :) och det ska jag väl vara glad över.  :)




Godmorgon. Har ni sovit gott? Det har jag ...

Godmorgon. Har ni sovit gott? Det har jag gjort iallafall :) men önskar att jag kunde få sova lite till hehe. Sitter och äter frukost nu sen ska jag bege mig mot jobbet. Jobbar 10-19 idag. Så när jag kommer hem lägger jag upp vecka 26 på magen :) ha en bra dag! Kram


Söndag



Haft en heldag med Elin idag igen ute på köpis :) gick på ikea och sen inne på köpis. så man fick med sig lite granna hem iaf :)

så nu sitter jag hos mamma och pappa och ska bli bjuden på middag :) Andreas o elin kommer och Stefan o stina med familj kommer :) så blir heeela familjen, mys!



Lördag


Hej! :) idag är det lördag och det betyder att jag ska ha heldag med bästa Elin :) hon hämtar upp mig strax o vidare till affärn ska vi. handla hårfärg till henne och lite gott till ikväll :) dock har vi inte kommit på än vad vi ska laga för något ikväll men det löser vi. slår nog ihop våra kloka hjärnor ;) sen såg jag på tv.nu att P.S i love you går kl 21 ikväll. har ju inte sett den så hoppas på att hon inte heller gjort de :p men antar att hon gjort de hehe.

Nej nu måste jag klä på mig. Ha en bra lördag! :) kram







Fredag



Fick sms tidigare om att Jossan o vira var på stan och vela komma upp till mig. så har haft dom här hemma fram tills nu :) mysigt. blev även bjuden på munk som jossan köpte med, gött! :)

nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. älskling jobbar till 22.15 idag. så blir ensamkväll för mig idag :( men tänkte gå och köpa en pizza och kolla på idol iaf :) men det är ju två timmar tills dess. så får försöka underhålla mig här så länge..

kram



hungrig



Ser att de tidigare inläggen kommit i helt fel ordning. min mobil som är helt knäpp :/ o de inlägget som jag försökte skicka när jag var i Turkiet verkar ha skickats.. men aja :p

kom precis hem från jossan efter ha spenderat min dag där med henne o vira :) mysigt! har fikat, kollat på film och pratat om allt :) måste vi göra om! ♥

gick även bra hos MVC. vägde mig, mätte magen och lyssnade på hjärtat :) hur mysigt som helst att höra. o hur snabbt det slår. så en månad tills nästa besök.


nej nu lär jag komma på vad vi ska äta, fruktansvärt hungrig..

 

 


Hejsan! Sitter på jobbet nu och här rast. ...

100media_imag003 (MMS)

Hejsan! Sitter på jobbet nu och här rast. Så det fick bli max ;) gott! Jobbar till 20 sen hem och bara ta det lungt. Men vi hörs när jag kommer hem, ska äta nu. Kram


Hej! Är hemma hos Jossan och Vira nu. Leke...

100media_imag004 (MMS)

Hej! Är hemma hos Jossan och Vira nu. Leker med henne nu medans jossan duschar. Gud så söt hon är, lillgrodan :) efter hon duschat ska vi äta tror jag. Tråkigt väder ute också. Så man blir nog inne. Nej har inte tid nå mer :p kram


Godmorgon! Vi har det helt underbart här i...

100media_imag003 (MMS)

Godmorgon! Vi har det helt underbart här i Turkiet. Varmt och soligt varje dag :) ska strax väcka älskling så ska vi ner och äta frukost. Sen blir det ner mot stranden. Vi ska även åka båt idag och kolla på sköldpaddor :) Hoppas ni har det bra där hemma! Kram


torsdag



Godmorgon :) har ni sovit gott? gick upp för drygt en timme sen. hade tänkt att jag skulle tvätta tidigare men då var det självklart upptaget, som det aldrig brukar vara på morgonen :p men men. får vänta tills kl 10 när jag har tid.

Idag ska jag iväg till MVC kl 10.15 :) första gången jag ska få lyssna på bäbisens hjärtljud ♥ mysigt! sen när jag är klar där ska jag gå hem till Jossan och Vira o leka med dom idag :)


nej nu ska jag äta frukost! hörs sen. kram




glasss



Har donat och fixat här hemma så fick bli ett sent inlägg :) har sjukt mycke tvätt som ska tvättas imorgon bitti så har sorterat det. ska fortsätta äta min glass nu innan den smälter :p godnatt! kram




Hejsan! Sitter på jobbet nu och här rast. ...

100media_imag003 (MMS)

Hejsan! Sitter på jobbet nu och här rast. Så det fick bli max ;) gott! Jobbar till 20 sen hem och bara ta det lungt. Men vi hörs när jag kommer hem, ska äta nu. Kram


Tråk


Blev inge lek med Elin idag för hon var sjuk :/ men vi ses nog till helgen :) ja, jag har inte gjort ett skit idag kan jag erkänna. hade ingen ork att gå ner o växla pengarna så får ta det en annan dag istället. jag och missy har bara degat på soffan hela dan. och hon sover fortfarande :p

kikar runt lite på sidor nu, lust att beställa lite kläder men få se. har inte hittat något som jag fastnat för än. kanske nån som vet nån bra hemsida där man kan shoppa kläder utöver H&M, Ellos Nelly osv? :)



En trött Missy :)



Goddag


Ligger här i soffan och degar. väntar på att Elin ska ringa mig efter hon slutat jobbet. vi ska nämligen leka idag :) så vi får se vad vi ska hitta på. måste till forex också och växla mina turkiska pengar också. kanske jag hinner innan jag träffar Elin, vi får se :) 






Jackan jag köpte igår. fin va? :D

 


 


Lite sällskap


Här är en bild på hur naglarna blev :)

Gick till min kusin efteråt. jättefin lägenhet, men hade inte kommit så långt tanken på att hon inte bodd där så länge :) men det var fint. vi gick ner på stan och åt lite grann och kikade lite. och tror de eller ej så hittade jag en jacka :D en brun en. så slänger upp en bild på den imorgon! 

tänkte gå ner till ica och köpa lite kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag :) ska jag mumsa i mig det och dricka lite mjölk, gött! sen tänkte jag lägga mig i badet innan Lite sällskap börjar kl 22.


kram


Måndag


ska alldels strax gå iväg och fixa mina naglar. har tid kl 1 :) sen efter det ska jag hem till min kusin och kolla hur hon bor. hon flyttade när jag var utomlands :) får se vad vi ska hitta på. kanske går och äter något på stan. lär även kolla efter en jacka. är ute efter en brun :)


nä måste pysa iväg nu. kram





Gravid vecka 25 (24+0)


Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.








 


Söndag


Godmorgon! blev att jag gick och la mig direkt när jag kom hem igår eftersom jag skulle upp så tidigt. jobbar 7-16 idag. skulle egentligen jobbat 11-20 men fick byta, vilket är skönare o komma hem tidigare :)

ska slänga i mig lite frukost nu sen cykla iväg. lägger upp bilder sen på magen när jag kommer hem. ha en bra dag! :) kram



Hejsan! Sorry att jag aldrig skrev nåt ig...

Hejsan! Sorry att jag aldrig skrev nåt igår men jobbade till 18 sen kl 19 var det after work på interpool. Så hann helt enkelt inte. Just nu har jag rast på jobbet så tänkte skriva lite snabbt här :) jobbar till 22.15 idag också, segt. Men det är ju pengar :p Här ju även glömt att lägga upp v24 den här veckan.. men tror jag skippar det eftersom jag går in i v25 imorgon :) så lägger upp det imorgon istället om det är okej :) Ne nu är min rast slut. Men ha en bra lördagskväll allihopa! Kram


RSS 2.0