Har ingen ork alls...



.. att skriva längre. har inte varit på tiptop humör de senaste 2 veckorna. beror även på de skitväder vi har här i sverige! kan det inte bara ta slut nån gång? näe självklart ska det komma mer snö o vara lika kallt som i nordpolen. typ :p önskar bara att det var sommar nu! eller att man var på en strand i bahamas eller nåt, hade ju inte varit helt fel..  




Ge mig tack!!








Torsdag







Annas bankomatkort. haha fint va :D







Andra Avenyn







Ni missar väl inte Andra Avenyn nu kl 21? :)









Onsdag



Vet inte vad det är för fel på blogg.se men har inte kunnat logga in på hela dagen igår och nu går det allmänt segt... men aa jag lever iaf :) jag o mickis gymade kl 7 imorse, tredje dagen irad. sjukt vad dukitga vi är :D och då är jag ingen morgon människa direkt :p haha. men känns väldig skönt. så nu sitter jag som en zombie här i soffan. är hungrig också, så lär väl äta lite nu.

nej nu börjar sex and the city på tvn :p hörs senare!




Nick Pitera







....




Titta vad jag hitta hitta på GDs hemsida. såå hemskt.. jag som försökte gömma mig från alla kameror :p men icke..

Här kan ni läsa om det iaf :)



Oj oj oj..


Gud vad dålig jag är på att uppdatera. men har helt enkelt ingen lust ibland eller inge viktigt att skriva om. men jag får väl försöka bättra mig :p kl 19 ska jag på ett informationsmöte iallafall. gavlegårdarna ska sälja fastigheten som jag bor i, så idag får vi veta vilka som kommer bli de nya som kommer ta över.

sen kl 21 ska jag träna. eftersom mickis slutar 21 nästan varje dag så kommer vi träna sånna tider. fast jag tycker det bara är skönt, rätt så lugnt då. så skönt för gymmet har öppet dygnet runt om man nu så skulle vilja träna kl 2 på natten :D haha. har sån sjuk träningsvärk i benen o i bröstet också. men ska inte klaga, kommer väl vara så nu i två veckor om inte mer. bara att gilla läget ;)

nej nu måste jag diska. vi hörs!

kram






Godmorgon!



Har ni sovit gott? för det har jag :) känns rätt så okej i kroppen tanken på träningen igår. fast har inte riktigt hunnit känt efter heller :p jag ska klä på mig träningskläderna nu och ut o jogga. brrrh kommer bli kallt så får klä på mig extra. hörs sen! kram  :)




Fyfan


....är helt slut :) vi tränade ben och mage idag. så vi får se om jag kommer kunna gå imorgon haha. joggade även hem från gymet också, duktig jag! :) nej nu måste jag laga mat, svinhungrig. kyckling o bulgur!! ;)


kram




Tisdag


hejhopp! det blev ingen träning igår. ingen utav oss hade bankuppgifter med oss, och så stänger dom kl 7 om man inte har en sån tagg så man kommer in dygnet runt. och eftersom vi inte kunde betala så fick vi ingen.. så vi ska dit idag runt kl 4. så idag ska det tränas även joggingtur hem efter det :) just nu sitter jag och äter gröt med banan i och solhavre mjölk till :p

nej nu ska ja äta upp. vi hörs! kram




Träna



snart så ska jag ner på stan och träffa mickis och gå och köpa gymkortet och sen träna :) dom var inte där i fredags när vi var dit så vi kunde inte köpa då. så skriver sen hur det gick ;) haha

kram







RSS 2.0